Μπα, ούτε καν.
Όσα συμπεράσματα ήταν να βγουν έχουν βγει όμως νομίζω, οπότε ας το αφήσουμε βρε παιδιά!
Printable View
Μπα, ούτε καν.
Όσα συμπεράσματα ήταν να βγουν έχουν βγει όμως νομίζω, οπότε ας το αφήσουμε βρε παιδιά!
πολυ το κουρασατε το θεμα... 17 σελιδες και τοσες ωρες καψιμο λιγοι ανθρωποι-μουσικοι-ο,τιαλλοθες το αξιζουν και σιγουρα ο παπαρας απο τους Burzum δεν ειναι ενας απο αυτους
Ρε σοβαρά, γυρίστε να πούμε ορισμένοι στις δουλειές σας, στο ατσάλι σας ή στις φούντες σας και μην προβοκάρετε σαν γίδια αφού δεν κάνετε συζήτηση, άντε στα τσακίδια να πούμε πια.
forum ειναι live with it και μοκο
και μην κρινεις για να μην κριθεις, αν μαζεψουμε τα ποστ σου σε αυτο το θρεντ δεν βγαινει συζητηση, μην κολακευεις τον εαυτο σου
Θα ήθελα πολύ να τα μαζέψεις και να περάσεις στο επόμενο επίπεδο, μ' έχει διαπεράσει βίαια ο τρόμος έτσι που ποστάρεις.
Πάντως μ'αρέσει η άνεση που γράφεις τελευταία, πέρασε η μπογιά με τα free pass και έγινες μάγκας. :thumbsup:
εμένα μια απορία μου έμεινε απ'αυτό το θρεντ πάντως, τον λένε ξήγα ή ξηγά τον άνθρωπο;
Συγνωμη αν καταλαβα λαθος το ποστ του Γκουντ Σαν φιλε μου καρχαρτ, αλλα αν καταλαβα σωστα νομιζω πως ακριβως αυτο το πραγμα λεει κι αυτος, οτι κανενας δε θα σου πει τι ειναι Τεχνη, οπως κανενας δε θα του πει κι αυτουνου τι ειναι τεχνη και επακολουθα ουτε σε μενα ουτε στον καθενα. Νομιζω ποτε δεν εχω γραψει οτι θα πω σε οποιονδηποτε τι να ακουει και τι να θεωρει τεχνη ε.
Ικονοκλαστ, κανε μου τη χαρη ρε ανθρωπε και μην ασχολεισαι μαζι μου, ειναι ενα θρεντ που εχουν γραψει καποια ατομα 50 ποστ και μερικα ατομα πεταξαν τη μαλακιουλα τους και την αποψουλα τους. Ε οπως ειμαι κι εγω εισαι κι εσυ σε αυτο το θρεντ που εσπευσες να αποθεωσεις ποστ του καρχαρτ, καταλαβε το οτι εισαι ενας απο τους φιξξξερς του κοσμου.
dld de bre8ike oute enas mplakas pou de 8elei na agorasei to disko (kai mono 8a ton katebasei aspoume)?
[σημαντική συμβολή στο θρεντ] Εγώ πάντως παιδιά, ούτε ρατσίστρια είμαι, ούτε φασιστάκι, αλλά και σιντί μπούρζουμ θα αγόραζα και σε συναυλία του ξήγα θα πήγαινα και στ'αρχίδια μου όλα.
Α, και να πω πως έχει δίκιο ο αμνήσιακ που λέει πως αυτοί που κάνουν το μεν και κράζουν τους άλλους που κάνουν το δε, είναι βλάκες.
Γενικά χαλαρώστε λίγο.. σε δεύτερο κυπριακό το'χετε ανάγει. [/σημαντική συμβολή στο θρέντ]