το καλύτερο θα ήταν κ τις 2 (3-4 όσες είναι) ταυτόχρονα - σε έναν δικαιότερο κόσμο - αλλά αφορμή του ερωτήματός μου στάθηκε η περίπτωση της Χ που, αν θυμάμαι καλά, δεν έχει καλές σχέσεις με την αδερφή της.
Printable View
το καλύτερο θα ήταν κ τις 2 (3-4 όσες είναι) ταυτόχρονα - σε έναν δικαιότερο κόσμο - αλλά αφορμή του ερωτήματός μου στάθηκε η περίπτωση της Χ που, αν θυμάμαι καλά, δεν έχει καλές σχέσεις με την αδερφή της.
nai episeis oute filia meta3i andra-gineka pezei giati panta iparxei el3i apo mia plevra toulaxiston.
opote oi ginekes kanoun parea k filous mono gay andres.
alla oi gay ine komple3ikoi k tis misoun kata va8os giati 8a 8elane na ine ginekes.
oi ginekes ine karioles.
nai!
ok!
oi ginekes den exoun filous/es
MORE TI MALAKIES EINAI AUTES?
Ποτέ σε όλα.
Δε μου κάνει κούκου με άτομα used, misused, abused κ.λπ. ειδικά όταν ξέρω τον user έστω και λίγο + δε γουστάρω επιρροές τρίτων (πρώην, φίλων, αδερφιών, θείτσων) στη ζωή μου.
Γιατί έτσι.
Αγνοήστε, συνεχίστε, τα tags ρε σεις, τα tags xexexexex ;)
mono parthenes loipon. \m/_
και ορφανές χωρίς αδέρφια, οικογένεια, θείους, ξαδέρφια κτλ
Μόνο τα υπόλοιπα δις ανθρώπων στον πλανήτη :P
edit: τώρα που το λές λατρεία, ο δικός μου είναι μοναχοπαίδι :P
Ωραίος, γιατί αλλιώς θα του γαμούσαμε την αδερφή.
axaxaxaxaxax
mhn ksexnas thn mana.
nailing your friends mom - thread.
riiiight
εκεί δεν έχω κόλλημα.
Εξαιρείται ο Raven, είναι φίλος. Θα παρεξηγηθώ.
Έχει περάει απαρατήρητη - ασχολίαστη η περίπτωση να γουστάρει φίλος σου γκόμενα να σου λέει τι γαμάτη που είναι και μόλις γνοωρίζεστε αυτή να γουστάει εσένα.
ε τότε τι.
To pragmatiko erotima einai ti ginetai otan enas filos sou exei kollima me mia gia polu kairo xoris omos pote na kanei tipota mazi tis kai uparxoun oi sinthikes na ginei kati metaxy esena kai autis. :twisted:
μπακουροπαρεα,σπιτι-warcraft,μουσια-κοιλιες-αγαμιες,er,φαι-υπνος-χεσιμο-μεταλχαμμερ
και ολα τα προβληματα λυνονται!