Πόσο διαφέρουμε από Τσεχία/Σλοβακία/Ουγγαρία από κάθε πιθανή άποψη, ω μέγα γνώστη H.;
Printable View
Πόσο διαφέρουμε από Τσεχία/Σλοβακία/Ουγγαρία από κάθε πιθανή άποψη, ω μέγα γνώστη H.;
πλεον ο βασικος μισθος στην τσεχια ειναι μεγαλυτερος απο τον αντιστοιχο ελληνικο
απ εκεί βρήκα αυτό ...
και είναι Σεπ2010... που να μπουν τα φρέσκα
Λοιπόν, σήμερα δημοσιεύτηκε τελικά και ισχύει ο νέος νόμος. Από φίλο φίλου που το έκανε ήδη: απλά ζητάς απόδειξη με πίστωση, συμπληρώνεις στοιχεία (αν χρειαστεί, αλλιώς δίνεις μόνο πινακίδες) και γράφεις πριν την υπογραφή «Με επιφύλαξη της νομιμότητας καταβολής του τέλους». Αλλιώς, αν είσαι σίγουρος ότι δεν έχει μπάτσοι, ό,τι κάναμε και πριν.
Βέβαια, αν θέλετε να έχετε την αξιοπρέπειά σας όπως ο Η., μπορείτε να πληρώσετε κανονικά. Μη γίνουμε και ρόμπα βρε αδερφέ!
Α, και όποιος περάσει από Κόρινθο προς Πάτρα αύριο 3-5 ή από Κόρινθο προς Αθήνα τις ίδιες ώρες τη Δευτέρα να πατάει κόρνα και να κάνει κερατάκια, θα εκτιμηθεί.
egw tha fygw kata tis 12 ektos kai an arghsw
korintho diodia dhladh tha perasw kata tis miamish me duomish analoga ti wra tha xekinhsw. keratakia tha ginoun. heavy metal
h diadikasia epi pistwsh posh wra pairnei?
Δεν έχω ιδέα, πρέπει να το κάνω μόνος μου για να σου πω. Αν σε καθυστερούν βέβαια και έχει μπάτσους, τους λες ότι σε καθυστερούν χωρίς λόγο και να επέμβουν για να πας στη δουλειά σου. Αν δεν έχει μπάτσους σπρώχνεις μπάρα και φεύγεις. Τον φίλο φίλου πάντως δεν τον καθυστέρησαν από όσο ξέρω.
ok se eyxaristw
σαγαπώ. Αν δεν το έχεις υπόψη σου τσέκαρε το www.gapminder.com . Καλό κάψιμο
862 ευρω.γελαει ο κοσμος.
επισης απο ποτε εχουμε υψηλοτερο μισθο απο ισπανια/πορτογαλια?
ποσο αξιοπιστα ειναι τα ρουφιανοσαητ της γοογλε?
μικτά λέει νομίζω, άρα 850κάτι ήταν για την Ελλάδα ναι, βέβαια χωρίς τις πατέντες που θα πήγαινε πολύ κάτω ο δείκτης.
H. τα επιχειρήματα σου με βούλωσαν.
Μιας που έχουμε ξεφύγει απ'τα διόδια, ας πούμε για μετρό:
Βερολίνο 1,40 το νορμάλ εισιτήριο. Μόνο που το δίκτυο αποτελείται από 15 γραμμές τραίνου και 10 γραμμές μετρό και μαζί με τραμ και λεωφορεία δε χρειάζεσαι απλά αυτοκίνητο. Με 3ε πηγαίνεις στο αεροδρόμιο.
Πράγα: Δίκτυο παρόμοιο με της Αθήνας, 3 γραμμές με 57 σταθμούς, 0,70ε εισιτήριο.