Originally Posted by Witchkiller
Τεσπα..........
Να πω κι εγώ την αποψή μου.
Η αλήθεια είναι ότι οι γυναίκες στο συνολό τους αρέσκονται σε πιο μελωδικά "light" ας το πούμε ακούσματα. Αυτό υποθέτω ότι είναι αποτέλεσμα του ότι σαν φύλο είναι πιο ευαίσθητες ,τρυφερές ,"ντελικατες" κτλ κτλ. Μια γυναίκα θα έχει μεγαλύτερη έφεση σε φάσεις όπως Bon Jovi ,Cinderella πχ παρά σε μπάντες όπως Motorhead ,Exciter ,Ruthless και δε συμαζεύεται.
Γι'αυτό παρατηρούμε ότι οι γυναίκες που ήταν ,είναι εμπλεκόμενες σε κάποια μπάντα ακολουθούνε πιο μελωδικές φόρμες του σκληρού ήχου. Όλα αυτά βέβαια είναι ο γενικος κανόνας ο οποίος έχει και τις εξαιρέσεις του (Sentinel Beast ,Detente ,Arch Enemy ,Holy Moses κτλ). Είναι στη φύση τους αυτό ,το να έχουν έφεση σε πιο "εκλεπτισμένα" αισθητικά αποτελέσματα απ'ότι τ'αγοράκια. Γι'αυτό ,και σε άλλα θέματα , οι γυναίκες είναι πιο εκλεπτισμένες πχ ξοδεύουν ένα κάρο σκασμό σε ρούχα ενώ ο άντρας μ'ένα jean και ένα φούτερ είναι οκ ή θέλουν τα πιο κυριλέ εστιατόρια ενώ ο άντρας με σουβλάκι και μπύρα είναι cool. Όλα αυτά γενικά μιλώντας γιατί υπάρχουν πάντα και εξαιρέσεις.
Τώρα για το αν το μονολιθικό 80ies μεταλ ,που υποστιρίζει ο Ruthless και εγώ ,έχει απήχιση στους άντρες πιο πολύ.......εγώ το βρήσκω φυσιολογικό μιας και το ηχιτικό αποτέλεσμα έχει πιο πολύ apeal (πςςςςςςςς) σ'εμάς τ'αγοράκια εξ'αιτίας της τραχύτητας του ,της τσαμπουκαλευμένης του διάθεσης και των ,σε σημεία πάντα ,σεξιστικών στίχων. Εξ αιτίας αυτού παρατηρούνται λίγες γυναίκες σε αυτό το μουσικό ρεύμα .
Τώρα για το αν είναι λάθος που υπάρχουν (γυναίκες) σε αυτή τη μουσική φάση ,φυσικά και δεν είναι. Ξέρω γκόμενες οι οποίες είναι κάργα ενημερωμένες (πολύ περισσότερο από το μέσο όρο των αντρών οπαδών) ,μουσικά ενεργές ,με κάτι δισκοθήκες ΝΑ με το συμπάθιο .Και εφόσον βρήσκουνε κάτι με το οποίο μπορούνε να ταυτιστούνε με αυτή τη φάση ,από μένα τουλάχιστον ,είναι καλοδεχούμενες................
Αρκεί να μην είναι οπαδοί της μπάντας μου :P