Re: Κυπελλο Ελλαδος 08-09
Ανικανότητα στη φάση αυτή ρε ταγάρι, όχι γενικά.
Όσο για την ανάλυσή σου των 5 δεξιών μπακ, εκτός από το ότι την έκανες γιατί προφανώς βαριέσαι και μαλακίζεσαι και δεν έχει να κάνει καθόλου με το ποστ στο οποίο απαντάς, έχω να πω ότι κάνεις και λίγο λάθος.
Ο ζεβλακωφ έχει δηλώσει πολλάκις ότι προτιμάει να παίζει στο κέντρο της άμυνας, άσχετα αν μπορεί και δεξιά. Και ο πατσας έχει εδώ και καιρό (από τον τραυματισμό και δώθε) την έκρηξη που του επέτρεπε να παίζει δεξί μπακ, είναι πλέον αμυντικό χαφ.
Αν το πάρεις αλλιώς το μέτρημα παίζατε με 5 στόπερ. Δεν έχει πολύ νόημα αυτή η κουβέντα. :P
Ξαναλέω ότι καλά κάνουν και χαίρονται τα παόκια, νίκησαν τον γαύρο. Τώρα αν ο γαύρος που ΕΠΡΕΠΕ να κάνει ροτέισο κάποια στιγμή, δεν έχει παίκτες να βάλει μέσα και παίζει με 5 στόπερ (!), καλά να πάθει, αυτός είναι.
Στο τελευταιο που λες δε διαφωνησα ποτε και ουτε ο Μιτσμανν και κανενας νομιζω. Παγκο με Μητρογλου, Μενδρινο κτλ κανεις δε θελει για Ευρωπη και πρωταθλητισμο. Παντως με τη λογικη σου μπορω να βγαλω 6 στοπερ μιας και προστιθεται κι ο Αβρααμ! Αν και δε θαθελα να δω Τασο Παντο στοπερ θα ηταν too good to be true. Οχι, αυτο με τα 5 δεξια μπακ δεν το εκανα απο βαρεμαρα (δηλαδη το εκανα απο βαρεμαρα αλλα δεν εψαχνα να εφευρω μια μαλακια να πω οπως κανω αλλες φορες, ηρθε απο μονη της η σκεψη) αλλα απο παλια εχω αποθηκευσει στη μνημη μου τους συγκεκριμενους παικτες ως ΜΠΑΚ, γιατι ετσι ηρθαν στον Ολυμπιακο, ετσι τους εμαθα, τελειωσε αυτο ειναι τωρα. Το οτι εχει χασει την εκρηκτικοτητα του ο Πατσατζογλου δε μου ειναι καλη δικαιολογια για το οτι αντι να χαραμιζεται ως δεξι μπακ καταληγει να χαραμιζει μια θεση που θα μπορουσε να εχει ο Στολτιδης για παραδειγμα αν δεν ηταν τραυματιας. Επισης το τι προτιμαει να κανει ο Μικαελ Ζεβλακοφ δε μαπασχολει καθως μια χαρα ειναι και στο κεντρο της αμυνας, αλλα Αντζας και Αβρααμ ειναι καλυτεροι νομιζω.
pa na koimh8w...8a apolausw aurio ta sxolia vazelogayrwn gia to pws o gayros me tis elhpseis exase to match kai den to kerdise o PAOK.O gayros me to budget twn de 3erw ki egw posa myria eurw kai o PAOK pou apla den eixe tin mish tou omada....ainte kai aurio prwtoselido stis ''oudeteres'' tin AEK
SAPILA
Ρε μπραβο στον ΠΑΟΚ, το ειπαμε. Τσουρεκια Τερκενλης μας τα κανατε.
Quote:
Originally Posted by FIXXXER
Στο τελευταιο που λες δε διαφωνησα ποτε και ουτε ο Μιτσμανν και κανενας νομιζω. Παγκο με Μητρογλου, Μενδρινο κτλ κανεις δε θελει για Ευρωπη και πρωταθλητισμο. Παντως με τη λογικη σου μπορω να βγαλω 6 στοπερ μιας και προστιθεται κι ο Αβρααμ! Αν και δε θαθελα να δω Τασο Παντο στοπερ θα ηταν too good to be true. Οχι, αυτο με τα 5 δεξια μπακ δεν το εκανα απο βαρεμαρα (δηλαδη το εκανα απο βαρεμαρα αλλα δεν εψαχνα να εφευρω μια μαλακια να πω οπως κανω αλλες φορες, ηρθε απο μονη της η σκεψη) αλλα απο παλια εχω αποθηκευσει στη μνημη μου τους συγκεκριμενους παικτες ως ΜΠΑΚ, γιατι ετσι ηρθαν στον Ολυμπιακο, ετσι τους εμαθα, τελειωσε αυτο ειναι τωρα. Το οτι εχει χασει την εκρηκτικοτητα του ο Πατσατζογλου δε μου ειναι καλη δικαιολογια για το οτι αντι να χαραμιζεται ως δεξι μπακ καταληγει να χαραμιζει μια θεση που θα μπορουσε να εχει ο Στολτιδης για παραδειγμα αν δεν ηταν τραυματιας. Επισης το τι προτιμαει να κανει ο Μικαελ Ζεβλακοφ δε μαπασχολει καθως μια χαρα ειναι και στο κεντρο της αμυνας, αλλα Αντζας και Αβρααμ ειναι καλυτεροι νομιζω.
Είπαμε δε διαφωνεί κανείς! Άσχετα αν εσεύ είσαι νταμάρι και άμα το μάνατζερ λέει DR για σένα θα είναι πάντα αυτό. :P
Αυτό πάντως για τους αναπληρωματικούς σας, μετριάζεται από το γεγονός ότι και ο ΠΑΟΚ δεν ήταν πλήρης ε.
D RC ειναι. :P Νταμαρι να πεις ρε τους συμπαικτες σου.
Αυτούς λέω ρε. Εκτός αν δε έδιωξε ο ΠΡΟΕΔΡΑΣ και δεν το έμαθα.
Αν ναι στηρίζουμε ΠΡΟΕΔΡΑ. :D
Quote:
Originally Posted by Razor
basika pigaine se of8almiatro h asxolisou me thn poutsa tou lokitrickstergod :!: :!: :!: .
[/quote]
vasika skoulikia i fygete apo to thread i kante kypello 2009-2010
ασχετο αλλα ο πατσα ως αμ.χαφ ηρθε απο την ξανθη και σε αυτη τη θεση επαιζε στην εθνικη ελπιδων
απλα θυμαμαι ειχε τραυματιστει τοτε ο μαυρογενιδης και τον καθιερωσε ο κοουτς ματζουρ ως δεξι μπακ
παμε παρακατω
Quote:
Originally Posted by hvilelos?
prepei me kapoio tropo na ginei emoticon afto !
και οι δυο ομαδες επαιξαν απολαυστικο ποδοσφαιρο, εγω χαρηκα και τον ολυμπιακο και τους δικους μας. αυτα που ειπα τα ειπα γιατι ακουστηκαν και αστεια πραγματα και απλα τα σχολιασα.
Ρεηζορ ρε φιλε εχεις γινει μαζορετα καθυστερησης και σερβιετα βλακειας που χαιρεται οταν το ερ γελαει με τα αστειακια του αλλα να σου πω την αληθεια...εχω αρχισει να σε λυπαμαι λιγο γιατι εχουν σουφρωσει τα αρχιδια σου και σε λιγο θα εξαφανιστουν. Σου χα δωσει μια συμβουλη παλια οτι το κουτσομπολιο ειναι αδερφιστικο χαρακτηριστικο, ε μαλλον η επομενη συμβουλη μου θα ναι τι χρωμα να βαψεις τα νυχια σου.
Κανσερ μονο λολ για σενα.
lol@cancer!!
8es na paro ena ena osa grafeis kai na valw apo katw ta quotes twn gaurwn pou grafoun ola osa grafeis oti den eipe oute enas?
8a to ekana aptin arxi alla bariomoun.
Quote:
Originally Posted by Milton
ας βγαλουμε τα κεφαλια μας απο τις κωλαρες μας ομως ε. εχουν ειπωθει τα χιλια μυρια και μετα αναρωτιεστε οι olympiakakius karapoutsaklarakious γιατι ο κοσμος παντα εχει να πει κατι για σας. και η προφανεστατη εξηγηση ειναι παντα οτι, λενε για σας οι ομορφες επειδη ειναι "μικρες ομαδες", "σιχαματα παικτες", "οπαδισκοι του ελεους και της ελιας", "ασημαντοι συνδεσμοι", "τοπικιστες" και οχι επειδη πρωτοι εσεις ανοιγετε τη στοματαρα του Κοκκαλικου Ονειρου για να αδειασετε απο μεσα θεωριες για το ποιος ειναι μικρος, ποιος μεγαλος, ποιος σημαντικος, ποιος ασημαντος και ριχνετε και μια πορδη στο ελληνικο πρωταθλημα που στο κατω κατω σας χρωσταει δεν του χρωστατε. μεινετε με αυτη τη φιλοσοφια λοιπον, αλλα τουλαχιστον τα κεφαλια βγαλτε τα απο τον κωλο σας.
:worship:
Quote:
γιατι παραληρημα Φορδ;
Γιατί λες ασυναρτησίες.
Για του λόγου το αληθές, μιας και κόβουν την πίτα στην δουλειά και έχω ώρα...
Quote:
ακους απο τους γαυρους να λενε αυτα που ειπανε.
Αρχίζουμε...
Quote:
και για ακομα μια φορα ο γκαρσια
E, για ακόμα μια φορά ο γκαρσία άνοιξε κεφάλι με αγκωνιά χωρίς να είναι κατά λάθος. Όταν δεν ανοίξει κεφάλι δεν θα στον αναφέρω.
Τα ωραία όμως αρχίζουν από εδώ:
Quote:
και για ακομα μια φορα κατα τυχη κερδισε ο παοκ
Quote:
Originally Posted by Vic
δίκαιη νίκη μΠΑΟΚ...
θεωρώ ότι άξια είναι στην δεύτερη θέση αυτός και όχι ο βάζελος.
Συνολικά, πιο πολύ το έβλεπα για Χ, αλλά ελέω Ζεβλάκωφ και αναποτελεσματικότητας Μήτρογλου, δίκαιος ο άσος.
Quote:
για ακομα μια φορα ο γαυρος θα γαμησει κωλους μεσα στο καραισκακη με 7-0.
Αυτό δεν το βρήκα. Βοήθησέ με. Εγώ πάντως ανέφερα στον πάνκη να μην είναι τόσο αισιόδοξος με τα 70%. Σαν να λέμε θα σου γαμήσω τον κώλο 7-0.
Quote:
ΕΝΑΣ γαυρος να πει, μπραβο στην ομαδα του παοκ το γκολ ηταν ωραιο
Ε, ΕΝΑΣ γαύρος δεν το είπε, έχεις δίκιο. Το είπαν τρεις.
Quote:
Originally Posted by HOLC
πανέμορφο γκολ ο κονσεσάο
Quote:
Originally Posted by Vic
φοβερό γκολ
Quote:
Originally Posted by up_the_hammers
O konseisao evale golara
Επιπροσθέτως σου έγραψα και αυτά:
Quote:
Originally Posted by Vic
ρισπέκτ στον Κονσεϊσάο, πολύ ψυχή και παρέσυρε και τα υπόλοιπα παόκια να ανεβαίνουν. Θετικές εντυπώσεις μου άφησε και ο Λίνο.
Για την ανάγκη σου να αναλύσω το ματς ανά ημίχρονο:
Quote:
Originally Posted by Vic
Με τόσες "ψυχάρες" όμως υπάρχει και το θέμα ότι σε κάποια φάση ξεχνάνε την μπάλα και αρχίζει η τρόμπα. Στο β' ημίχρονο σαν θολωμένοι παίζανε όλοι
...που αν ξέρουμε ελληνικά σημαίνει ότι στο πρώτο δεν ξεχάσανε την μπάλα και δεν ήταν θολωμένοι.
Μπάι δε γουέι:
Quote:
[o γαύρος] επαιξε παρα πολυ καλη επιθεση στο δευτερο ημι.
E; Καμ αγκέν; Πάρα πολύ καλή κιόλας.
Συνεχίζεις:
Quote:
η απαξιωση σου για τους οπαδους του Παοκ να ναι παραδειγματικη
Αυτό ομολογώ τείνω να πιστέψω ότι οφείλεται σε άγνοια του τι σημαίνει η λέξη "απαξίωση". Αλλιώς επιστρέφω στο παραλήρημα:
Quote:
Originally Posted by Vic
Πολύ καλή εξέδρα
...και γενικά άνοιξα κουβέντα με τον πάνκη και δεν νομίζω να τον αντιμετώπισα απαξιωτικά πουθενά.
Τώρα για τις άλλες ασυναρτησίες για σημαντικούς και ασήμαντους, για πορδές στο ελληνικό πρωτάθλημα και κυρίως το Κοκκαλικό Όνειρο (χαχαχα, καλό), τα βάζω σαν κεκτημένη ταχύτητα ασυναρτησιολογίας, αλλιώς δεν εξηγείται. Στην αρχή κιόλας αναφέρω για την αντίθεση μεταξύ γαύρων και Σώκου για το Όνειρο, στον πάνκη λέω άλλο το κύπελλο, άλλο το πρωτάθλημα.
Τέλος, δεν κάνω τον κόπο να σου παραθέσω τα σχόλια των παοκτσήδων που άνοιξαν πρώτοι το στόμα τους μετά το ματς. Εμένα δεν με πείραξαν, λογικά και αναμενόμενα. Αυτό που δεν ήταν αναμενόμενο ήταν το παραλήρημά σου. Ultimately το αποδίδω στο γεγονός ότι περίμενες/περιμένατε να έχουμε λυσσάξει και σας χαλάσαμε το πανηγύρι. Σόρι.