Χμ βασικά έχω την εντύπωση ότι αξίζει ξεχωριστό τόπικ για επικές μεταδώσεις-ατάκες, ανόιγω άμεσα
Printable View
Χμ βασικά έχω την εντύπωση ότι αξίζει ξεχωριστό τόπικ για επικές μεταδώσεις-ατάκες, ανόιγω άμεσα
bump :!:
Πώς και δεν έχει ξεθαφτεί ακόμα αυτό;
ο Τεν Κάτε λέει άφησε εκτός αποστολής το Νινί. Δε τα καταλαβαίνω αυτά τα προγκρέσιβ, αλλά για πείτε τη γνώμη σας οι φίλοι βάζελοι.
τον προστατευουνε... :|
ποιός μας δείχνει αύριο όμως;
supersport nomizw...
Quote:
Originally Posted by Amnesiac.
φίλε γαύρε (μαλάκα αυθόρμητα δεν έγραψα "gay" :!: ), αν έχεις δει τις τελευταίες εμφανίσεις του νίνη θα καταλάβεις γιατί τον άφησε έξω. άσε που για να παίξει, πρέπει να μένουν έξω κάποιοι εκ των καραγκούνη, ρουκα, σαλπιγγίδη, ίβανσιτζ, οι οποίοι για την ώρα είναι σαφώς ανώτεροι του μικρού.
Η αλήθεια είναι ότι δε τις έχω δει αλλά και το "Σαλπιγγίδης δεξί χαφ" δε μου γεμίζει πολύ το μάτι. Τεσπά εσείς ξέρετε. Κυρίως το ρώτησα γιατί στο γραφείο σήμερα είχαμε μια συζήτηση για την τάση των γνωστών προπονητών (τεν κάτε, βαλβέρδε, φερέρ κτλ) να κάνουν μαλακίες σε κρίσιμους αγώνες βλ. να "πειραματίζονται". Που καλά κάνουν εδώ που τα λέμε, απλά αν φάτε 3 γκολ π.χ. αύριο το πρώτο πράγμα που θα βγουν να πουν όλοι είναι "ε με το μαλάκα που άφησε εκτός αποστολής το Νίνη και έβαλε πάλι το Σαλπιγγίδη δεξί χαφ τι περίμενες;". Μαλακία νοοτροπία, αλλά συνήθως έτσι φεύγουν νύχτα όλοι αυτοί.
σίγουρα , αν μαλακιστεί πάλι όπως με την αεκ, θα την φάει την παναγία του. αλλά όχι επειδή σωστά άφησε έξω το νίνη, ο οποίος δεν έχει δείξει ακόμη ότι μπορεί στα δύσκολα.
τρεχαματα σε καφετεριες το σπιτακι τουςQuote:
Originally Posted by jack the ripper
Quote:
Originally Posted by Abruzzi
akrivws...apo nwris gia kali thesi..kata protimisi kafeteria pou na min exei 1451051515125 atoma kai tetoia..
Dyskolo match, alla ola paizoun.
Na do markarisma Vyntra stin Ibrahimovic kai meta as tyflotho.
a kai gia gnostous "agnous filathlous pou asxolounte mono me thn omada toys":
http://www.gazzetta.gr/content/view/10309/3/
prosoxh paidia mhn arpaksetai kana kryoma sth pagomenh norvhgia (h esto pagomeno kavli blackmetalla opadou ths terastias nortzeland)
http://i.ehow.com/images/GlobalPhoto...-main_Full.jpg
(ε είναι και_καλά φαντάρος ο άλλος, ας προσποιηθούμε πως είναι μαζί μας)
Για χ το βλέπω, ειδικά αν σκοράρει πρώτα ο Παναθηναικός. Πάντως ευτυχώς γι' αυτόν η Ιντερ δεν είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Αν ακούσετε οριστική εντεκάδα, γράψτε
μπηκα με φορα να ριξω χριστοπαναγιες αλλα ειδα τη φωτο με το πανο-μανογουορ οποτε......
Δηλαδή το (ξανα)είδε και ο Αντωνάκης; Αυτό θα πει ανύψωση ηθικού πριν την τιτανομαχία.Quote:
Originally Posted by warlord