Error 37...
Printable View
Error 37...
Κατάφερε κανεις να μπει μέχρι τώρα;
Οχι.. Και μην πειράξετε το region που λέει ένας μαλάκας, το δοκίμασα και τώρα δεν μπαίνει καν στο intro screen...
Έβαλα αμερικάνικο σερβερ και μπήκα :maikl: :maikl: :maikl: :maikl:
Εγώ πάντως εδώ και καμιά ώρα παίζω και δε χρειάστηκε να πειράξω τίποτα. Απλά έκανα μερικές προσπάθειες και σε κάποια φάση με έβαλε
90%!
Τα models είναι λες και βγήκαν από το WoW ή ιδέα μου είναι;
Παραδόξως; βγάζει μια αίσθηση νοσταλγίας που δε με χάλασε.
E δεν έχει ευρωπαϊκό. Όπως και στη closed, έτσι και η open θα είναι μόνο σε αμερικάνικο. Θα είσαι με 200-300ms αλλά δε θα σε ενοχλήσει gameplay wise. Απλά αν παίξεις hardcore να κοιτάς τη latency bar δίπλα από τη resource μπάλα του UI. Αν γίνει κόκκινη τότε έχεις κάποιο lag spike οπότε περίμενε λίγο να στρώσει.
Ιδέα σου. Γενικότερα, το βρήκα όπως πρέπει. Λίγη συνήθεια θέλουν τα νέα κόλπα, κατά τ'άλλα είναι ακόμα ένα Diablo. Παίζοντας, βέβαια, ανακάλυψα ότι μάλλον έχω μεγαλώσει/αλλάξει από την τελευταία φορά που έπαιξα κάτι τέτοιο, γιατί, ομολογουμένως (και ντρέπομαι που το λέω ΕΓΩ αυτό), κάπου ψιλοβαρέθηκα να εξερευνώ όλο το χάρτη σκοτώνοντας ότι κινείται. Ένιγουει.
Έπαιξα barbarian για αρχή, αν και σκοπεύω να παίξω demon hunter με την επίσημη κυκλοφορία. Εκτός αν με τραβήξει κάποιο άλλο class ως τότε. Θέλω να τα δοκιμάσω όλα στη beta. Σε normal επίπεδο είναι ελαφρώς αστείο, τουλάχιστον μέχρι level 8, οπότε ίσως φταίει απλά ότι είναι αρχή ακόμα.
Στο hero selection αν δεις male demon hunter μέχρι και το idle animation είναι ίδιο με nelf :P
Σε γενικές γραμμές όμως το παλιό motto της blizz "βγάζουμε ένα game τώρα και το sequel όταν σπουδάσουν τα παιδιά σας αλλά θα ΑΞΙΖΕΙ" έχει αρχίσει να ξεφτίζει. Από τα όσα έχουμε δει ως τώρα για το D3 είναι εντελώς αδικαιολόγητο ότι το δούλευαν τόσα χρόνια.
Εντάξει, κάπου τους "γάμησε" λίγο το project planning το WoW, ε. Τουλάχιστον έτσι θα ήθελα να πιστεύω...
'Failed to read a required file. Please close all other applications, temporarily deactivate your anti-virus software, and try again.'
Πριν καν κανει install.
Τα έχω δοκιμάσει αυτά.
Google it.
http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/4427665749
Έτσι κι αλλιώς δε μπορώ να συνδεθώ εδώ και ώρες. Κάποιες εργασίες κάνουν. Οπότε δε χάνεις κάτι :P
Τέλειωσα barb btw. Θα συνεχίσω με wizard μάλλον. Με κούρασε το physical.