κοιτα,η κυρια ιδεα του lost,τα θεμελια ας πουμε,ειναι jj.ολο το υπολοιπο που βλεπουμε ομως εδω και χρονια ειναι σχεδον αποκλειστικη δουλεια των lindelof/cuse.
Printable View
κοιτα,η κυρια ιδεα του lost,τα θεμελια ας πουμε,ειναι jj.ολο το υπολοιπο που βλεπουμε ομως εδω και χρονια ειναι σχεδον αποκλειστικη δουλεια των lindelof/cuse.
χμ.. αυτό το ήξερα αλλά δεν ήξερα ότι έφτασε σε σημείο να δηλώνει απλά fan της σειράς.. τουλάχιστον το τέλος που θα παρακολουθήσουμε θα είναι δικό του?
αν τελικα ισχυει αυτο που εχουν δηλωσει,πως δηλαδη η τελευταια σκηνη/εικονα του λοστ ειναι στο μυαλο τους απο το ξεκινημα,αρα εχει βαλει κι αυτος το χερακι του.
χμ.. μακαρι..
λοιπον.. σχετικα με το fringe
Καλό το επεισόδιο, αρκετά καλό αλλά όχι το καλύτερο, γάμησε κτλ κτλ κτλ.. όποιος θελει να δει το μεχρι τωρα καλυτερο της σειρας να δει το προηγουμενο, το τελευταίο πριν το κενό που έκαναν. εκείνο ΝΑΙ, ΓΑΜΗΣΕ.
επειδη όμως τώρα εχει μπερδευτεί το μυαλό μου κ δε θυμάμαι καλα τι παίζει με το παράλληλο σύμπαν?! είχαν πει ότι το παράλληλο συμπαν είναι η συνέχεια μιας απόφασης που δε πήραμε. δλδ πως θα ήταν αν πέρναμε την απόφαση εκείνη. αυτο με απλά ελληνικά. κάνω λάθος?
αν όχι.. τότε δεν υπάρχει ένα παράλληλο σύμπαν, υπάρχουν άπειρα. αυτοί με ποιο άπειρο σύμπαν έχουν να κάνουν?
SPOILER
αυτοί που τους κυνηγάνε από το άλλο σύμπαν είναι ο άλλος Μπίσοπ ο οποίος τα έχει πάρει στο κρανίο που του πήραν τον γιο του
Spoiler
έβαλα λοιπόν χθες το φαγητάκι μου, συνοδεία ψωμιού και φέτας, και έκατσα να φάω βλέποντας το 1ο επεισόδιο.
Στα πρώτα τρία λεπτά (στον πράσινο εμετό συγκεκριμένα) κάπως αποφάσισα ότι η επιλογή μου ήταν λανθασμένη.
(ωραίο όμως, με έψησε να συνεχίσω)
Οκ τι να πω για το σημερινό, κατάφεραν να κάνουν ένα μη-main plot επεισόδιο να είναι στα 3 καλύτερα της σειράς
Γενικά η σειρά είναι στην καλύτερη της περίοδο με διαφορά και πιστεύω μέχρι την κορύφωση του φινάλε της σεζόν θα συνεχίσει έτσι. Δηλαδή στα 4 τελευταία επεισόδια έχουμε δει το Jacksonville, το Peter και τώρα αυτό, ελάχιστες σειρές του είδους έχουν κάνει τέτοιο σερί.
Το μεθεπόμενο επεισόδιο της 29ης Απριλίου θα είναι musical
para poly kalo . kai na pou mporoun na ftiaksoun eksairetika episodia xwris to main plot .
γενικα βαζουν περισσοτερα στοιχεια main plot πλεον στα αυτοτελη.
φοβερο episode.
Spoiler
+Gary Numan komataki e :P
Gamato ep.
απίστευτο τέλος. θεός ο τυπάς.
από τα καλύτερα επεισόδια οποιασδήποτε σειράς έχω δει ποτέ.
Αυτό το παράτησα στο 2-3 πρώτα επεισόδια. Φτιάχνει δλδ μετά ε; Οπότε να το ξαναρχίσω.
Θα έχει και τρίτη σεζόν; Ή λήγει φέτος;
Και ο Γουόλτερ
Spoiler