Δεν εχω κοιταξει καθολου τα ζευγαρια. Εμεις με ποιον πεφτουμε?
Printable View
Δεν εχω κοιταξει καθολου τα ζευγαρια. Εμεις με ποιον πεφτουμε?
αν βγείτε 3οι τελικά, με Rockets.
CELTICS RE MOUNIA!!!!!
http://www.sport24.gr/html/ent/603/ent.228603.asp
Αν η βαθμολογία μείνει έτσι όπως είναι τώρα, το Σαν αντόνιο πχ θα πρέπει πρώτα να παίξει με Ντάλλας, μετά με Lakers και τελικό περιφέρειας με Phoenix η Utah, πως μετά να μην έχουν πλεονέκτημα οι Celtics που αν φτάσουν τελικό η μόνη σοβαρή ομάδα που θα πρέπει να αντιμετωπίσουν θα είναι οι Pistons, οι οποίοι βέβαια δεν είναι και ευκατοφρόνητος αντίπαλος.
για όσους ενδιαφέρονται, έχει phoenix-dallas σε μισή ώρα (στα γνωστά μέρη λογικά).
M V P
:)
όντως, μάλλον χθες κρίθηκε. εδώ είναι ο real mvp όμως.
άντε, βγείτε 2οι να σας πάρουμε στον πρώτο γύρο :)
Ε δεν παιζει να βγει ο Νοβιτζκι MVP :P
Εισαι σιγουρος οτι μας θες απ τον πρωτο γυρο? Φετος σας εχουμε πελατες :P
MVP φέτος η kobe η Garnet θα βγει λογικά, ο δεύτερος και λόγω hype, σίγουρα οι πιο βελτιωμένοι πάντως είναι ο Paul και ο Deron Williams
Εσεις που ειστε των στατιστικων κλπ, με ποιους πεφτουν οι Καβς στα πλει οφ?
δε εννοούσα ότι θα βγει, αλλά τέτοιες φάσεις αποδεικνύουν ότι πανάξια έχει πάρει ήδη ένα.Quote:
Originally Posted by BlackiE
για φέτος paul και kobe είναι οι υποψήφιοι, αφού στην ανατολή δεν υπάρχει κανείς (μόνο lebron αλλά οι cavs είναι 4οι) αλλά μάλλον χθες κρίθηκε ότι θα το πάρει ο kobe (ειδικά αν βγουν οι hornets 2οι). πελάτες πελάτες, αλλά 3 χρόνια τώρα πρώτο γύρο δεν έχει περάσει αυτή η ομάδα, οπότε μάλλον μαζί μας είναι η παράδοση. εγώ θέλω spurs πάντως για να είναι η 2η σειρά σε 3 χρόνια που θα κερδίσουμε την ψευτοδυναστεία τους.
οι cavs πέφτουν με wizards, λογικά εύκολα θα τους ξαναπάρουν.
Auto pou to sthrizeis?Quote:
Originally Posted by psychomaverick
Perusi nomizw epaizan xwris Arenas
Μακαρι να αποκλειστουν. Μου τι σπαει οσο κανεις ο Λεμπρον :twisted:
2 χρόνια τους νικάνε. πρόπερσι έπαιζε και ο arenas (η καλύτερη του χρονιά). φέτος ειδικά που είναι λίγο καλύτεροι οι cavs δε νομίζω να γίνει η έκπληξη. γενικώς στην ανατολή δεν θα υπάρξουν εκπλήξεις, λογικά τα 4 φαβορί θα περάσουν.
στη Δύση αλλάζουν τα πράγματα, όπως είναι τα ζευγάρια τώρα, είναι όλα ανοιχτά.
Πως γινεται να ειναι πρωτοι στη δυση οι Λεικερς με 55-25 ενω οι Χορνετς εχουν 55-24?
Δεν μετραει το οτι εχουν λιγοτερες ηττες?