h DEH
Printable View
h DEH
τ'έγινε 'δω?
Είναι πλέον προφανές πως εδώ έχουμε να κάνουμε με μια κότα λειράτη, η οποία έχει τα μούτρα να επιστρέψει σήμερα εδώ με σκοπό να μας πουλήσει τρέλα, μιας και χθες ήταν όσο συνεπής ήταν ο φάντομ ντακ.
Όταν λοιπόν, μπουχέσα, με το καλό ξανακατέβω Αθήνα, θα δώσουμε ένα ραντεβουδάκι εγώ, εσύ και η γυναίκα σου η κιούσπα (προσεχώς κλαψομούνα), να σας εξηγήσω από κοντά πως πάνε αυτά τα πράγματα.
Μέχρι τότε μην ξαναποστάρεις, καθώς η αλήθεια είναι ότι μια χάβοκ μας είναι υπεραρκετή. Ευχαριστώ εκ βαθέων.
Θεμησομάγος, ο κάνσερ έχει δίκιο. Άλλαξε άβαταρ.
ο σολούσιον είναι αυτός τελικα ε.
o aigeas einai fake accoun tou iskra.
edit : +t
diko mou einai
βασικά δν είναι φέηκ. σίγουρα πράματα + πρώτο χέρι.
thanx παντα με ξελασπωνεις γουτουνι.
Quote:
Originally Posted by Atheist
και πόσα περίπου χρόνια παρακολου8εί ερ ώστε να ξεπατικώσει πρόσωπα καταστάσεις και υφάκι;
Τα έσπασα ανελέητα με μερικά ποστς Vic και Amnesiac. και δηλώνω συμπάθεια στα λεγόμενα του πάντα συνεπούς και εύστοχου Skalani Caveman. Επίσης και ο cancer είναι σωστότατος.
Aigeas, σοβαρά τώρα, ήρθες εδώ για να υπερασπιστείς ένα βαθύ λογοτεχνικό δοκίμιο που έγραψες με κατσαρίδες και κουνούπια, ή απλώς να διασκεδάσεις και να σπάσεις πλάκα; Με δύο λόγια είσαι παντελώς καθυστερημένος ή αργόσχολος;
πφφφ, ούτε πριν 3 μέρες δν του το 'δειξα.Quote:
Originally Posted by ikonoklast
Είναι αλή8εια στο μπούτσο μου. Η έγνοια μου είναι στο χιούμορ και την διασφάλιση του!!
ναι μωρέ.
meneis kai esy avlida?