Εγώ να σταθώ σ'αφτό ;;;Quote:
Originally Posted by Vic
Printable View
Εγώ να σταθώ σ'αφτό ;;;Quote:
Originally Posted by Vic
Αφού επι τσάρου τους τάιζε ο χριστούλης.
να πείτε, αλλά προσθεστε και τους νεοδημοκρατεςQuote:
Originally Posted by ikonoklast
νομίζω δεν έχει γίνει αντιληπτό ότι οι πασόκοι είναι ένα υπερσύνολο που δεν περιλαμβάνει μόνο όσους στηρίζουν τυπικά μπατσόκ. η πίτα που παρέθεσε ο μαλάκας παραπάνω το διασαφηνίζει αρκετά.
Άντε γαμήσου ρε πασόκε.
γνωστος πολιτικαντης χρηστης του er κοιμοταν την ωρα της συνελευσης του συλλογου του και δεν παρευρεθησε σε αυτη.
ποιος ειναι?
Λοιπόν, να το συζητήσουμε, αλλά απενεργοποιήστε το account attila, έχει καταντήσει αηδία το πράγμα, πιο γραφικό και απτον γραφίτη.
Επίσης, όπως έχω ξανααναφέρει η έννοια πασόκος δεν έχει ουδεμία σχέση με πολιτική προτίμηση, αλλά με στοιχεία συμπεριφοράς και χαρακτήρα.
Και το χειρότερο απόλα, είναι πως υπάρχουν άπειροι πασόκοι εν αγνοία τους.
δηλαδη πασοκοι = απολιτικ?
απο τον τροτσκιQuote:
Originally Posted by carheart
τραγικο. μην το ξαναεπιχειρησεις.Quote:
Originally Posted by carheart
προσβαλει τη νοημοσυνη ολων εδω μεσα
κατάλαβες πουθενά από το ποστ μου πως έπρεπε να απαντήσεις, και μάλιστα εις τριπλούν;
Eipe tetoio pragma o deggial??Quote:
Originally Posted by ikonoklast
Anyway deggial, to survey politon mias xoras DEN apotelei apodekti istoriki methodo, aploustata giati o erevnitis mporei aneta na apomonosei koinonikes omades kai na parousiasei to deigma tou os antiprosopeftiko. Episis mporei meso ton erotiseon na parei tin apantisi pou thelei.Quote:
Politics, Work, and Daily Life in the USSR: A Survey of Former Soviet Citizens, James R. Millar, Cambridge University Press, 2004 - έχει μία αρκετά αναλυτική περιγραφή της νοοτροπίας που αναπτύχθηκε ανά διάφορες μετα-σταλινικές περιόδους της Σοβιετικής Ένωσης.
The Politics of Economic Stagnation in the Soviet Union: The Role of Local Political Organs in Economic Management, Peter Ruthland, Cambridge University Press, 1992 - μεταξύ άλλων, κάπου έχει μία στατιστική μελέτη για τον φόβο που ένιωθαν για τις δραστηριότητες της KGB μετά το 1953.
Early Cold War Spies: The Espionage Trials that Shaped American Politics, John Earl Haynes, Cambridge University Press, 2006 -
An thes na kaneis to point "o stalin evaze ta paidia na katadidoun tous goneis tous", prepei na to stirikseis se sovares istorikes piges (oxi surveys), alios to epixeirima sou exei tin idia varitita me ta epixeirimata yper tou intelligent design.
Ειλικρινής ερώτηση, χωρίς καμία ειρωνία. Ποιες είναι οι έγκυρες ιστορικές πηγές; Ο Σολζενίτσιν χρησιμοποίησε 227 τύπους που ήταν στα Γκούλαγκ + τον εαυτό του και μετέφερε τις εμπειρίες τους και απορρίφθηκε. Άρα;
πασόκος εἰμι ἐν γη αλλοτρία
καιρό ήθελα να το πω αυτό
εντιτ: άσχετο το παραπάνω με το ποστ του βικ, ο οποίος επιμένει στα γκουλάγκ την ύπαρξη των οποίων ουδείς αμφισβήτησε.
An anaferesai sto diko mou post, den sou eipa oti den exei egkires piges. Sou eipa oti den akolouthei tin istoriki methodologia, os ek toutou den mporeis na vgaleis istorika simperasmata apo ta mithistorimata tou.Quote:
Originally Posted by Vic