egw pantws den exw valei tpt apolytws.
Printable View
egw pantws den exw valei tpt apolytws.
Διάβαζε και 2 βασικά πραγματάκια πριν βάλεις αυτό που θες στον "μονάκριβο" σου υπολογιστή.Quote:
Originally Posted by Boom!
Δεν χρειάζεσαι τπτ απο αυτά.
Thank god!
καλως ηρθες μπουμ
Λοιπον. Γαμιεται ο Διας. Η καρτα ηχου μου δεν υποστηριζεται.
Creative X Fi ειναι. Για πειτε οι εμπειροι του Linux, υπαρχει καμια τσιφτικη μοντα που μπορουμε να κανουμε για να κουτσοπαιζει;
Με την βοήθεια του Firestarter, πώς μπορώ να κάνω το εξής;
Ο υπολογιστής μου συνδέεται ασύρματα σε δρομολογητή στο wlan0 (από αυτή τη σύνδεση έχει internet). Επίσης, σε ethernet port (eth0) συνδέομαι σε switch με το οποίο συνδέεται άλλος ένας υπολογιστής, με Windows λειτουργικό.
Το απαιτούμενο είναι ο δεύτερος υπολογιστής να μπορεί να μοιράζεται το internet από την ασύρματη σύνδεση.
Ναι μεν ρύθμισα μέσω του wizard τον Firestarter, αλλά μου γράφει πως the device eth0 is not ready. Τι ρυθμίσεις θα έπρεπε να δώσω στην eth0;
Φίλος με την ίδια κάρτα ξαναεγκατέστησε τα γουίντοους για τον ίδιο λόγο.Quote:
Originally Posted by Boom!
Υπολογιστάκιας είναι, αν ύπήρχε κάτι θα τό βρισκε.
Χμ, αν ήταν υπολογιστάκιας θα γνώριζε πως ότι έχει την ετικέτα της Creative το πετάμε, windows ή linux δεν έχει πραγματικά σημασία. :!:Quote:
Originally Posted by The Good Son
και τι προτείνεις από κάρτες ήχων;
Όσοι έχουν ιδιαίτερο μεράκι και απαιτήσεις απο τον ήχο του πισιού τους, ξέρουν ήδη τι να αγοράσουν. Για όσους δεν έχουν, όπως εγώ, ένα αξιοπρεπές onboard τσιπάκι είναι παραπάνω αρκετό. Το nForce2 SoundStorm που έχει η δική μου mobo είναι μια χαρά, με παραπάνω ικανότητες απ' ότι χρειάζομαι και με 0 προβλήματα, είτε σε Linux είτε σε windows.Quote:
Originally Posted by Dark Dominion
έβαλα kde. Εντυπώσεις αύριο, είμαι πτώμα τώρα
λοιπον. Ειπα που λετε να δοκιμασω και το κδε στον υπολογιστη μου μιας και βαργιομουνα. Ολα πηγαν σχεδον μια χαρα, απλα διαλεξα το πακετο κουμπουντου απο το συναπτηκ, και σε 10 λεπτακια ειχε τελειωσει η εγκατασταση. Θα μου παρει λιγο καιρο να το συνηθισω αλλα νταξ. Επισης μου κανει τρομερη εντυπωση που η ταχυτητα του συστηματος εχει σχεδον διπλασιαστει.
και σκρηνσοτ, η μπαρα ενοειται οτι κρυβεται
http://i152.photobucket.com/albums/s...reenshot-1.png
Όταν βγει το KDE 4, θα το ξαναδοκιμάσω. Αυτό που μου άρεσε με το KDE, πάντως, είναι το γεγονός πως είναι απίστευτα παραμετροποιήσιμο.
λόκαστ σταμάτα να βρίσκεις ωραία wallpapers. φέρτο.