Εγώ μόνο τον ΒΙΛΛΛΛΛΟΜΜΜΜΜΟΥ και τα ΑRCHIΘΘΘΚΙΑ μου ξυρίζω
Printable View
μυρινζεις κλεισουραν?
Βασικά αν δεν έπαιρναν πτυχίο στα 4,5 χρόνια και με βαθμό 8,5-9, θα ήταν λιγότερο μαλάκες.
Έκανα ένα φραπεδάκι,προσγείωσα τον επίπεδο κώλο μου στο σκαμνί και αντιμέτωπος με το κομπιούτερ είπα να ανοίξω ένα thread ενάντια στους 700000 ντόπιους της Κύπρου.Μάλιστα
Φανερώς προβληματικό και σαν ιδέα και σαν γραφή,αλλά ευτυχώς που συναντώ τέτοια posts για να αντιλαμβάνομαι εγκαίρως ποιοι έχουν εξελίξει τη νοημοσύνη τους πέρα απ'το κάγκελο που χωρίζει ένα δημοτικό σχολείο και έναν καφενέ.Πραγματικά,με ορισμένα γέλασα..με άλλα πάλι όχι γιατί:
εκτός από κρυόκωλα στην χιουμοριστική τους έκβαση,γενικευμένα στην εμπειρική τους διάσταση και παντελώς τραγικά στην φιλοσοφική τους απόδοση.
Η Κύπρος είναι νησί άκρως ανατολικά της μεσογείου.910 αεροπορικά χλμ απ'την Αθήνα.
Έχει 50 χρόνια που θεωρείται κράτος αλλά (ακόμα) περιλαμβάνεται στο ελληνικό έθνος.Οι μισοί γουστάρουν την Ελλάδα,οι άλλοι μισοί όχι (έτσι απλά και λιτά).Υπάρχει και συμφωνηθέν Ενιαίο Αμυντικό Δόγμα και η Ελλάδα θεωρείται εγγυήτρια δύναμη (εξ ου και η ΕΛΔΥΚ..)
Η γλώσσα που ομιλείται είναι πλησιέστερη της αρχαίας ελληνικής παρά η κάθε ευτελής,ανούσια και μπασταρδεμένη αργκό που χρησιμοποιούν οι σύγχρονοι Έλληνες κατά καιρούς και την εμπλουτίζουν με δεκάδες νέες εκφράσεις-επίθετα κ.ο.κ συχνά.
Το ότι ακούγεται 'κάπως',μπορεί να προκαλέσει γέλιο όπως μπορεί και η Θεσσαλική μολδοβλαχική προφορά ή η ιταλολαλίσα επτανήσια.Δεν είναι όμως επιχείρημα να δηλώσεις εμπάθεια.
Ναι,η νοοτροπία διαφέρει κάπως απ'την ελληνική ως επί το πλείστο,και,χώρια το γεγονός ότι είναι νησί με ομολογουμένως μικρό πληθυσμό (το 1/8 της Αθήνας),έχει πρόσφατη πολεμική ιστορία και εμφύλιες διαμάχες που είτε θέλουμε είτε όχι έχουν κάποιο 'άλφα' αντίκτυπο στο λαό της.
Το ότι η Ελλάδα δίνει ένα υπέρογκο ποσό στην Κύπρο δε σημαίνει ότι αυτός είναι ο λόγος που χωλαίνει...αιώνες τώρα.Οι εκάστοτε κυβερνήσεις και η μεμψιμοιρία μας συμβάλλουν στο να κάνουν το πηγάδι χαβούζα.
Οι φοιτητές κοιτούν το καλό τους και βρίσκουν το πλησιέστερο μέρος να σπουδάσουν χωρίς να επιβάλλεται η εκμάθηση ξένης γλώσσας.
Όλοι οι ομοεθνείς που εργάζονται ή σπουδάζουν σε μια ξένη χώρα,τουλάχιστον τον πρώτο καιρό, εγκλείονται στους κόλπους των συμπατριωτών τους.Και αν δεν το κάνουν ή αποκολληθούν απ'αυτόν τον πυρήνα μπορεί να βρουν και κλειστή την πόρτα.
Οι σνομπ και ετς,βρίσκονται παντού..και στα πιο απόκρημνα κοινωνικά στρώματα.Ακόμα και διαχωρισμός προαστίων υπάρχει,και μουσικών προτιμήσεων,και ηλιθίων με έξυπνους (καλή ώρα).Αν σας έτυχαν τα βατόμουρα απλά ψάξτε για κεράσια πάρακάτω και σηκωθείτε απ'το αγγούρι που κάθεστε γιατί σας ζορίζει και μπορεί και να γουστάρετε αργότερα.
Γεωγραφικά: Αθήνα vs Θεσσαλονίκη (ή εναντίων όλων),Βόλος vs Λάρισα,Ηράκλειο vs Ρέθυμνο,Κάτω Κατσαρχιδιά vs Πάνω Κατσαρχιδιά.Face it,έχετε τη μύγα.
Τριχολογικά: Δεν ασχολούμαι με τρίχες
Ιστορικά:Η Κύπρος είναι ένα συνονθύλευμα πολιτισμών και κατάλοιπων των κατά καιρούς κυριάρχων της.Διατηρεί την ελληνικότητα της,είτε τους αρέσει είτε όχι.Η σχέση με την Ελλάδα ήταν είναι και θα είναι αγάπης-μίσους.
Για το περί Τούρκων (μισές δουλειές,πάρτε και την άλλη μισή κτλ κτλ) μου θυμίζει μπόμπιρες στο ζωολογικό κήπο που κοροιδεύουν τα λιοντάρια καθώς στέκονται 10 μ μακρυά ακόμα και απ'το κάγκελο.Ζήστε με τον Τουρκικό στρατό προωθημένο 100 μ απ'το σπίτι σου και μετά ας αγοράσουμε την μαγκιά σας.Η Αλβανό-Αθιγγανο-Νέγρο-Ρουμανο-Τούρκο-Αιγυπτιο-αφομοίωση πληθυσμού εν Ελλάδι μας είναι απόλυτα αφανής.Αλλά ξέχασα,θα κατηγορηθώ ως φασίστας.Σόρρυ!!Κάτω τα έθνη και οι στρατοί,πατρίδα μας όλη η γη (μην σου πω και η Ανδρομέδα..).Α,και ο Σείριος για τους Φουράκηδες..
..ξεκολλάτε απ'την tv και το ιντερνετομαστούρωμα (ή και το απλό μαστούρωμα) γιατί οι απόψεις σας πάσχουν απ'την νόσο Εγώ-είμαι-και-ότι-γουστάρω-θα-γίνει.Δοκιμασμένη μέθοδος,δεν δουλεύει..
Όχι,δεν είμαι Κύπριος αλλά με τέτοιους Έλληνες σαν εσάς,θα γίνω Αβορίγινας..
Α,προς τους μεταλλάδες χρήστες του φόρουμ:
Είναι τεράστια μαλακία από μέρους σας,όσοι διαχωρίζετε και θέτετε σύνορα στις μπάντες βάσει προελεύσεως τους.Δεν το περίμενα ΚΑΙ από μεταλλάδες.Νόμιζα ότι υπάρχει αγάπη για τη μουσική γενικότερα και την ιδέα αλλά το φαινόμενο 'όξω Κύπριοι' κτλ κτλ σε μουσικό φόρουμ για χέβυ μέταλ μόνο λιγόψυχοι μπορούν να το προκαλέσουν.Δεν χωρούν κατινιές στο χέβυ μέταλ,μην το υποβαθμίζετε γιατί θα το υπερασπιστούμε επειδή το αγαπάμε.
Όξω κουράδες απ'το Χέβυ Μέταλ (και τραβάω το καζανάκι γιατί πιάσαμε και 'μύγες')
Αυτά τα ολίγα,έτσι ευγενικά,πολιτισμένα και και με υπεράνθρωπες δόσεις εγκράτειας.Ασχοληθήκατε σε μεταλοφόρουμ με την Κύπρο,ασχολήθηκα και εγώ με εσάς..που έχω ζήσει την κατάσταση,μη ηθελημένα αλλά χωρίς αυταπάρνηση.
(και αν ψάχνατε έναν υπαίτιο,στραφείτε προς τη Δύση..την άγρια μάλιστα)
ΥΓ: Το metal,έστω και με δυσκολίες,έστω με εμάς τους λίγους,ζει και βασιλεύει στην Κύπρο.Νέες μπάντες ξεπετάγονται,παλιές μπάντες συνεχίζουν ή επανασυνδέονται και τα πάρτυ πληθαίνουν,τα μαγαζιά λίγα,οι συναυλίες λιγότερες,αλλά κρατιέται το θέμα και μάλιστα ψηλά.
Οι ενάντιοι στις προερχόμενες από Κύπρο μπάντες απλά να τις αγνοήσουν,ίσως τότε τις συγκινήσουν μετά απ΄την φόλα που φάγαμε εδώ μέσα,απ'το ίντερνετ.Διπλή καπότα άλλη φορά και μαχαίρωμα στο στήθος,έτσι?
Μετά τιμής σε φίλους,μετά βδελυγμίας στους στόκους παρασιτοκαταπέλτες.
Μεγαλο ποστ.
Εξάιτερ είδες μήπως το Avatar πρόσφατα;
μεγάλη μπουκιά φάε,μεγάλο τοστ μην κάνεις.
εxciter μπραβο,αναγουλιασα:moutza:
και γιατι προσπαθεις να μας πεις οτι δεν εισαι κυπριος.....
νταξει δεν θα σε φαμε κι'ολας
το πολυ πολυ να δωσουμε σε κανα γκριζο λυκο
http://peraclub.yooblog.gr/files/200...omonia2big.jpg
γελάω. μεταλλάδες, η προοδευτική δύναμη στην κοινωνία.
Βασικά το θρέντ αυτό πρέπει να σβηστεί. Στο er, άντρο της αντικυπριακής υπόστασης, με users τρανά δηλωμένους ενάντια στην κυπριακή λαίλαπα, που κάθε τρείς και λίγο το ανέφεραν, το τόνιζαν και δεν δίσταζαν ακόμα και να επιλέξουν αντίστοιχα nicks, μπαίνει NEOS USER κυπριακής καταγωγής ο οποίος όχι μόνο χώνεται σε κλίκες πριν κάν συμπληρώσει μισό χρόνο ύπαρξης αλλά στηρίζεται για να αποκτήσει δουλεία με μισθό 2345545432 ευρώ.
Και ακόμα μιλάτε για "αντικυπριακό μέτωπο";
Βαρια δηλωση απο τον ανθρωπο που εφερε τον κυπριο εδω μεσα και απο τους πρωτους ανθρωπους που τον εκανε παρεα οταν αυτος πηγε στην Ελλαδα. ε?
:pink:
δεν απευθύνεται σε σένα ρε ασιάτη, πρέπει να τα γράφουμε στα αρχαία ελληνικά για να καταλαβαίνεις;
ΑΝΤΙΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ.