Να μάθεις εγγλέζικα.
Printable View
Να μάθεις εγγλέζικα.
:spoiler: :spoiler: :spoiler: :spoiler:
Εγώ το πίστεψα ότι θα βλέπαμε τον Dexter στην ηλεκτρική καρέκλα! Μου φάνηκαν πολυ πειστικές όλες οι σκηνές που ο Dexter δίνει τα πάντα στους αγαπημένους του με σκοπό να παραδωθεί στο τέλος. Δεν ξέρω τι διαφορετικό θα μπορούσε να γίνει με τον Doakes. Έπαιξε και έχασε πάντως. Και για τον θάνατό του δεν ευθύνεται ο Dexter. Ήταν κάπως stalemate η φάση από την στιγμή που τον έπιασε ο Dexter και γι'αυτό φοβόμουν το cliffhanger, καθώς θεωρούσα τον Doakes ΔΥΝΑΤΟ χαρακτήρα, ie δεν θα πεθάνει. Η 3η season θα έχει κάτι λιγότερο χωρίς κάποιον να υποψιάζεται τον Dexter όπως ο Doakes. Πολύ πιθανό να εμφανίσουνε κάποια στοιχεία στη 3η season που θα δείξουν εκ των υστέρων ότι ο Doakes δεν ήταν ο δολοφόνος - και πάλι να ξεκινήσει το κυνήγι τους. Πάντως δε νομίζω ότι ο Dexter θα αντέξει τη ψυχολογική πίεση από το θάνατο του Doakes, γιατί ξέρει ότι ο Doakes ήταν αθώος παρότι εκδικήθηκε για το θάνατό του - του είχε πει ο Doakes για τη μάνα του και τις αδερφές του οι οποίες νομίζουν ότι ο Doakes ήταν ένα δολοφόνος. Και η ψυχολογία του Dexter είναι πολύ περίπλοκη και πάνω σ'αυτή μπορεί να συνεχίσει το 3ο season, δηλαδή στο πως ο Dexter θέλει να ζήσει αλλά ταυτόχρονα πως θα γίνει να ζει αυτή τη διπλή ζωή, και να αναγκάζεται να λέει σε όλους ψέματα, ειδικά στα άτομα που λέει ότι αγαπάει. Αν δε γραφτεί καλά, προφανώς μιλάμε για εκφυλισμό της σειράς. Σε γενικές γραμμές πάντως, νομίζω ότι είναι η καλύτερη σειρά που'χω δει ποτέ. :)
Κάπου σε κάποιο torrent ελπίζω να κυκλοφορεί και το ost.
επίσης γαμηστεροί είναι και οι τίτλοι έναρξης, και μουσική και video
Bασικά τα έσπασε στο 12, στη φάση που μιλάει ο Ντεξ και όλα γίνονται όπως στους τίτλους έναρξης. Που ξυρίζεται, κόβει το πορτοκάλι κλπ.
Πολύ ωραία σκηνή.:)
εχω οστ ,θε;
οντως σ'αυτη τη σκηνη πηγε το χαμογελο στ'αυτια :D
ναι και ναι.
pswrd www.dayphorum.euCode:http://rapidshare.com/files/47675225/Dexter.OST._dayphorum.eu_.rar
tnx :)
:spin:
Quote:
Originally Posted by carheart
paizei pouthena soundtrack?
kapoios na sfaksei thn en logw skhnh kai na thn postarei?8a tou eimai ypoxreos
Για 11 και 12 αντίστοιχα.Quote:
Originally Posted by carheart
Αν δεν έχεις βρει ήδη.
Ρε τύπε, 4 ποστς πάνω από το δικό σου το βάλανε...Quote:
Originally Posted by Tribe
να σαι καλά ρε μαν!Quote: