επίσης πήγαινε καμια βόλτα απο την leicester square μπορεί να πετύχεις καμια πρεμιέρα. και πλάκα έχει να πας και στο london dungeon αν και έχει γύρω στις 20 λίρες.
Edit: ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ τα krispy kreme.8 και κατι λίρες έχει η δωδεκάδα.
Printable View
επίσης πήγαινε καμια βόλτα απο την leicester square μπορεί να πετύχεις καμια πρεμιέρα. και πλάκα έχει να πας και στο london dungeon αν και έχει γύρω στις 20 λίρες.
Edit: ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ τα krispy kreme.8 και κατι λίρες έχει η δωδεκάδα.
χμ.
η αλήθεια είναι πως έφυγαν αρκετά λεφτά στο φαί αλλά εγώ θα τα πω μπας και θες μια μέρα να δώσεις κάτι παραπάνω τέλοσπάντων.
α' επιλογή, rodrizio rico, στο notting hill, βραζιλιάνικο με μπουφέ, πληρώνεις περίπου 20 λίρες για το μπουφέ (προσοχή στη σανγκρία, είναι πανάκριβη) και πας και βάζεις λίγα μόνο πράγματα από το μπουφέ στο πιάτο σου γιατί αφού κάτσεις στο τραπέζι σου απλά έρχονται σερβιτόροι με διάφορες σούβλες και σε ρωτάνε "do you want baby beef?" και "do you want pork?" και διάφορα τέλοσπάντων (καμια δεκαριά σούβλες πρέπει να παίζουν, η μία έχει σκορδόψωμα) στα οποία η σωστή απάντηση είναι πάντα "why not". ΠΟΛΥ φαΐ.
β' επιλογή, belgo, στο covent garden, βέλγικο με άπειρες μπύρες, μύδια, φιλέτα κοτόπουλο κτλ και καταπληκτικά δικά τους γλυκά - σε ένα αρκετά ιντάστριαλ μέρος όπου οι σερβιτόροι είναι ντυμένοι μοναχοί. Κι εκεί όμως καμιά 20αρια λίρες είχαν φύγει σίγουρα.
γ' επιλογή, το electric στο portobello road, πάλι notting hill, steak sandwiches kai burgers, τεράστια και πολύ νόστιμα, αυτά πρέπει να κάνουν καμιά δεκαρία λίρες μόνα τους και αξίζουν τον κόπο - έχει και κάτι καταπληκτικά αυγά ως στάρτερ που λέγονται eggs benedict. αυτό γενικά είναι λίγο χαζομέρος γιατί έχουν attitude επειδή είναι της καλής κοινωνίας και καλά, αλλά το στέικ παραμένει νόστιμο. επίσης αξίζει για σαββατοκύριακο γιατί έχει την αγορά στο πορτομπέλο και είναι ωραία και μπορείς να τραγουδάς και το ain't no sunshine.
και στα τρία παραπάνω καλύτερα να κλείσεις πάντως, βρες ίνφοζ από το νετ.
μετά για πιο φτηνά και κλασσικά παίζουν τα pizza express - καμιά δεκαριά λίρες η pizza που είναι αρκετά νόστιμη - τα nando's για κοτόπουλο περίπου στις 15 λίρες και φυσικά τα burger king, μην παραλείψεις.
but trust me on the krispy.
Τώρα να μη ρίξω το επίπεδο και πω για τις ταβέρνες στη Γιάννουλη ε. :|
Me poses lires trwei kaneis kala sth Giannoulh pshle mou :?:
Με 5-6 λίρες (και 20 ευρώ) είσαι κομπλέ φιλαράκι :!:
Σάββατο 14/6 ανεβαίνω, τρίτη 17/6 επιστρέφω.Quote:
Originally Posted by enitharmon
οφφτόπικ, αλλά θα πας να τους δεις Βερολίνο;
θα ερθω τζασμιν να με λιθοβολησετε με τον κωστακη (και μερικες πετρες εξτρα για ac/dc).
οπότε, εεεεεεεεεεεεεεεεεεεε δεν ξερω :( εχω springsteen και εκρεμμουν και REM αυτό το καλοκαίρι =/
Ναι, αλλά Kiss δεν θα'χεις άλλη ευκαιρία να τους δεις.
Να έρθεις, εκεί θα είμαστε :P
ειδικά ο Κωστάκης θα χαρεί πολύ να το ακούσει, μπαίνει φαντάρος το Μάιο και κατα 99,9% δεν θα ρθει Kiss, φαντάσου να μάθει ότι θα περάσουν από Βερολίνο και δεν θα πας, θα σε καρυδώσει :P
χμ,σκέφτομαι ταξίδι 7 ημερών καπάκια μετά το πάσχα σε δυο ευρωπαϊκές πόλεις σε μικρή απόσταση μεταξύ τους..στο μυαλό μου ως τώρα έχω αμστερνταμ,βερολίνο,πράγα,κάπου στη σκωτία...
πείτε πείτε πείτε
Πάμε hip hop kemp όμορφε?
χμ,δώσε ίνφοζ δεν έχω ιδέα τι είναι τούτο..την θέλω την 7ήμερη ξεφτύλα πάντως
χμ,νοτ μπάντ νοτ μπάντ ατ όλ
na pas amsterdam-berolino pou einai oute 2 wres apostasi k tha s vgei k ftina
αυτή είναι και η επικρατέστερη σκέψη,αλλά ρωτάω κ δω παλιορεμάλια μπα κ πείτε τίποτις που δεν είχα σκεφτεί