:offtopic:
Ντάξει ρε παλικάρι, υπάρχουν άπειρες σειρές. Κι εγώ σου λέω δες Arrested Development για την κορυφαία κωμωδία όλων των εποχών. Δε βγαίνει άκρη έτσι.
"Το γαμήσανε". Μπράβο. Ανάλυσέ το αν θες να το συζητήσουμε. Αλλιώς άστο, δες Wire.
Printable View
:offtopic:
Ντάξει ρε παλικάρι, υπάρχουν άπειρες σειρές. Κι εγώ σου λέω δες Arrested Development για την κορυφαία κωμωδία όλων των εποχών. Δε βγαίνει άκρη έτσι.
"Το γαμήσανε". Μπράβο. Ανάλυσέ το αν θες να το συζητήσουμε. Αλλιώς άστο, δες Wire.
ΟΚ. Point taken. Θα πω.
[spoiler:26t63zeg]Το πρώτο πράγμα που με χάλασε είναι τα μοντέλα των Cylon. Ντάξει, στην αρχή δεν ξέραμε τίποτα, οπότε η μοντέλα Number 6, με σκοπό την κατασκοπεία και την αποπλάνηση ανθρώπων φαινόταν γαμάτη. Στη συνέχεια, οι επόμενοι δύο ήταν επίσης σχετικά πετυχημένοι. Από ένα σημείο και πέρα όμως, οι συγγραφείς φαίνεται ότι δε συνειδητοποιούν ότι όταν εμφανίζουν έναν ακόμα Cylon, αυτός θα είναι μόνιμος, και αρχίζουν να τους πετάνε από δω κι από κει αψήφιστα. Μάλιστα καταλήγουν αποτυχημένοι, γιατί συχνά απλά τους χρειάζεται ένας Cylon που δεν έχουν δείξει μέχρι τώρα, και κοτσάρουν έναν, όπως πχ το μαύρο γιατρό.
Και ξαφνικά, ως εκ θαύματος, εκεί που έχουν εμφανιστεί 7 μοντέλα, μαθαίνουμε ότι τα υπόλοιπα 5 είναι ιερά και κρυφά! Ω, θεοί! Δεν είναι ότι δεν έχουν χρόνο να αναπτύξουν άλλα storylines, ότι δε θέλουν να πληρώσουν άλλους πρωταγωνιστές, ειλικρινά! Είναι ότι ήταν καλά σχεδιασμένο. Κανείς βέβαια δε μας λέει γιατί οι τελευταίοι πέντε είναι κρυφοί, και γιατί δεν υπάρχουν άλλες κόπιες των μοντέλων τους (ή αν υπάρχουν, που είναι). Τεσπα, μπορώ να συνεχίσω για πολύ ακόμα για την επιλογή των μοντέλων των Cylon, καθώς και για τους "χαρακτήρες" τους, δεδομένου ότι προφανώς έφτιαξαν ο ένας τον άλλο και δεν "εξελίχθηκαν". Ας το αφήσουμε.
Και κάτι παρεμφερές: κλασσικά μικροί χαρακτήρες που ήρθαν στο προσκήνιο για μια δυο στιγμές, έγιναν πρωταγωνιστές και πρωτοστάτησαν σε storylines όπου ήταν _άκυροι_, τελείως. ΔλΔ έλεος, η Petty Officer Dualla (παρότι όμορφη και την ευχαριστήθηκα), τι δουλειά είχε με τον Adama Junior; Ό,τι να 'ναι. Απλά εκμεταλλεύονται το ότι μας είναι οικείοι, και τους πετάνε παντού. Ε βέβαια, ποιος άλλος θα ηγηθεί της ομάδας για τη διάσωση των ομήρων (σε ένα επεισόδιο με ομηρία σε ένα μπαρ), εκτός από την motherfrakking Starbuck; Δεν υπάρχει ειδική ομάδα, με δικό της αρχηγό. Φυσικά και δεν έγινε για να μην κάτσουν οι πρωταγωνιστές πίσω! Ήταν λογικό.
Και το πρόβλημά μου με τους μικρούς χαρακτήρες που έγιναν πρωταγωνιστές είναι ότι δε γράφτηκαν για να γίνουν πρωταγωνιστές, και αυτό φαίνεται από την εξειξη των χαρακτήρων τους. Ο Tyrol ξαφνικά μας βγήκε final five, δλδ έλεος. Οι Final Five δεν πέθαναν στην επίθεση, δεν ήταν σε άλλους πλανήτες, ήταν όλοι στο Battlestar Galactica. Αλλά θα μου πεις, κάτι τους τράβηξε εκεί. Ε; Και θα συμφωνήσω. Τους τράβηξε η εμπορικότητα της σειράς και το γεγονός ότι για να γίνει σωστά θα έπρεπε να ξοδευτούν άπειρα λεφτά και να γραφτούν πολύ πιο δύσκολα storylines, τα οποία δε θα ακολουθούσε κανένας και δε θα έβλεπε επίσης κανένας. Οπότε να τοι.
Και αυτά είναι μόνο τα παράπονά μου με τη βάση της σειράς, τα οποία στην αρχή ήταν ανεπαίσθητα και συγχωρούνταν, επειδή τουλάχιστον η υπόλοιπη σειρά είχε μια σοβαρότητα και ήταν ενδιαφέρουσα. Όταν όμως μπήκαμε στην 4η σεζόν, η λέξη πάτος επαναπροσδιορίστηκε. Δε μιλάω καθόλου για κάτι άκυρα επεισόδια που έδειξαν πριν και ήταν καθαρά filler, όπως αυτό με τη μαύρη αγορά και το ντετεκτιβικό/νουάρ. Μιλάω για 4η σεζόν, και τις ηλιθιότητες που έδειχναν πια σε κάθε επεισόδιο. Στην τέταρτη σεζόν, σε κάθε επεισόδιο μπλεκόμαστε σε μαλακίες που λίγο μετράνε για την όλη υπόθεση, απλά οι συγγραφείς έχουν υπογράψει τόσα επεισόδια. Δημιουργούνται μικροκρίσεις που λύνονται μέσα σε 1-2 επεισόδια, και δεν αφήνουν ίχνη, γιατί δεν είχαν θέση εξ αρχής στη σειρά.
Επίσης, γεμίζονται με δράμα σκηνές και καταστάσεις που, έμφυτα, δεν έχουν. Αυτό που είπα και στο προηγούμενο ποστ με το δικηγόρο, με έκανε να lol. Πραγματικά. Η ΓΑΤΑ ΤΗΣ ΝΕΚΡΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΤΟΥ ΤΗΜΠΟΥΤΑΝΑΜΟΥ. ΤΟΥ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΗ ΓΑΤΑ, ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΣΚΑΣΕ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ Ο ADAMA. Τον πήρε στα σοβαρά και πήγε να τον μεταπείσει με κλισέ ατάκες και non sequitur.
Και μιλάμε ότι αναφέρω μόνο ό,τι μου ήρθε πρώτο στο μυαλό. Αυτά είναι μόνο ένα μικρό δείγμα. Το θυμάμαι χαρακτηριστικά ότι στα τελευταία ιδίως επεισόδια της 4ης σεζόν, σε κάθε επεισόδιο οι μαλακίες γέμιζαν λίστα.
Εν τω μεταξύ η σειρά άρχισε τόσο καλά, ήταν πολύ καλοφτιαγμένη, και πίστευα ότι θα το πάει κάπου. Επίσης στο τέλος, με τη Γη, πραγματικά το βρήκα πολύ ενδιαφέρον και γι' αυτό με κρατάει για την επόμενη σεζόν. Απλά έπρεπε αυτό το επεισόδιο να χε έρθει πολλάαααα επεισόδια πριν. Το ενδιάμεσο ήταν απλά φλυαρία, που θα μπορούσε να είχε συνμπτυχθεί (χωρίς να χαθεί ουσία) σε 2-3 επεισόδια.
Αυτά. Αν βαριέσαι να διαβάσεις/απαντήσεις, ΟΚ.[/spoiler:26t63zeg]
Τα εκτενέστατα σχόλια σου δείχνουν ότι παρακολουθείς τη σειρά από την αρχή, και απορώ πραγματικά γιατί, αφού όπως λες άρχισες να ξενερώνεις από τον 1ο κιόλας κύκλο :P
Από πού να ξεκινήσω, ας πούμε από τα twists που βγαίνουν στην πορεία μιας σειράς. Θες να μου πεις ότι το BSG είναι η μόνη σειρά στην οποία συμβαίνει αυτό; Δλδ στο Prison Break είχαν εξ αρχής σκοπό να το γαμήσουν έτσι; Ή οι σεναριογράφοι του Lost είχαν "πλέξει" εξ αρχής όλο αυτό το δαιδαλώδες τερατούργημα (για μένα); Ή το X-files είχε εξ αρχής προγραμματιστεί να κρατήσει 10 χρόνια; Η λίστα είναι ατέλειωτη γιατί μιλάμε για ΣΕΙΡΕΣ, δλδ συνεχόμενα επεισόδια τα οποία δημιουργούν κύκλους, το πλήθος των οποίων θα εξαρτηθεί από το πόσο επιτυχημένη θα είναι η σειρά. Και σε κάθε τέτοια σειρά υπάρχει ένα team σεναριογράφων, των οποίων η ευθύνη είναι, είτε να βρουν καινούρια και συναρπαστικά πράγματα αν αυτή συνεχιστεί, είτε να τη "μαζέψουν" και να την κλείσουν όσο αξιοπρεπώς γίνεται αν αυτή κοπεί. Απλά πράγματα. Από κει και πέρα, δεν ξέρω τι μπορεί να ζητάς από μια σειρά, πάντως (κρίνοντας από όσα γράφεις) μπορώ να σου εγγυηθώ ότι δε θα το βρεις πουθενά.
Μιλώντας συγκεκριμένα για το BSG, δε με χάλασε κάτι ιδιαίτερα στο χειρισμό των χαρακτήρων, εκτός ίσως από τα μέσα του 2ου κύκλου με τα ρομάντζα και τα ερωτικά τρίγωνα όπου το παράκαναν Τόλμη και Γοητεία, αλλά συνήλθαν σχετικά γρήγορα, οπότε πάει αυτό.
Όσο για τα fillers, όλες οι σειρές χρειάζονται και έχουν fillers, και (νομίζω το 'χω ξαναγράψει) πολλές σειρές θα σκότωναν να έχουν fillers σαν του BSG. Επειδή στα συγκεκριμένα πάντα εξερευνούνταν χαρακτήρες, σχέσεις μεταξύ τους που αλλιώς δε θα βλέπαμε, όπως επίσης και πολιτικά, κοινωνικά και ηθικά ζητήματα μέσα από ένα ιδιόμορφο πρίσμα όπως αυτό μιας μονίμως περιπλανώμενης στο διάστημα κλειστής κοινωνίας. Δλδ εσύ θα ήσουν ικανοποιημένος με έναν κύκλο στο τέλος του οποίου θα έβρισκαν τη γη και τελείωσε το πανηγύρι; Από χαρακτήρες, ή και τυχόντα μηνύματα που μια σωστή σειρά θα πρέπει να έχει; Πότε θα υπήρχε χρόνος για τέτοια πράγματα; Μόνο μπαμ μπουμ και τέλειωσε;
Για τα twists που προέκυψαν στην πορεία τα είπαμε. Από την άλλη όμως, πρέπει να αναγνωρίσουμε στο BSG ότι ξεκίνησε με κάμποσα πολύ δυνατά στοιχεία, κάποια από τα οποία ήταν μάλιστα μοναδικά, και κανείς ποτέ δε θα περίμενε από μια διαστημική σειρά. Τι θα'λεγες για τη θεολογική πλευρά; Οι άνθρωποι ειναι δωδεκαθεϊστές, ενώ οι Cylons μονοθεϊστές. Αυτό υπήρχε εξ αρχής και κατά τη γνώμη μου διερευνάται πολύ πετυχημένα, κι ακόμα έχουμε να δούμε πού θα καταλήξει. Επίσης, η Νο6-οπτασία που βλέπει ο Baltar; Κι αυτό το θέμα επίσης υπάρχει από την αρχή, και ακόμη περιμένουμε να δούμε τι σημαίνει. Τα ηθικά θέματα που τέθηκαν κι αυτά εξ αρχής όσον αφορά το "φταίξιμο" του Baltar στην εισβολή των Cylons, και πώς είδαμε την πλήρη διάστασή τους στη δίκη του στο τέλος του 3ου κύκλου; Αυτά είναι 2-3 που μπορώ να σκεφτώ αυτή τη στιγμή. Οπότε το μόνο για το οποίο δε μπορείς να χαρακτηρίσεις του συγγραφείς είναι για έλλειψη πλάνου και χρήση μόνο έκτακτων αυτοσχεδιασμών.
Τεσπα, το bottomline είναι, άμα σε χαλάει τι το πίνεις. Δε μπορώ να μπω στην ψυχολογία κάποιου ο οποίος βλέπει κάτι επίτηδες χωρίς να του αρέσει, μόνο και μόνο για να έχει στοιχεία για να κράξει. Έχω δει Lost μόνο ως τα μέσα του 1ου κύκλου περίπου και δε μου άρεσε. Ε το έκοψα. Δε συνέχισα να το βλέπω για να έχω πατήματα να τη λέω σ'αυτούς που συνεχίζουν. Κοίτα δε στη λέω τώρα, κουβέντα κάνουμε, αλλά πρέπει να σου είναι βασανιστήριο να δεις τον υπόλοιπο μισό κύκλο που απομένει. Άστο για μας, κι αν θες να σου πω τι θα γίνει :P :D
1) Δεν ξενέρωσα από τον πρώτο κύκλο, στην αρχή όλα ήταν ανεπαίσθητα και συγχωρούνταν. Ξενέρωσα στον τέταρτο, και αν δεν ήταν το τελευταίο επεισόδιο, δε θα έβλεπα τον επόμενο κύκλο. Έχω παρατήσει κι άλλες σειρές.
2) Δεν είδα ποτέ Prison Break
3) Στο Lost είναι γνωστό ότι ο σκελετός της υπόθεσης ήταν γραμμένος εξ αρχής (όχι με λεπτομέρειες, αλλά τα σημαντικά)
4) Δεν έχω δει πολύ X-Files
5) Αυτό που λες με τις σειρές ισχύει, και μου έχουν αρέσει πολύ σειρές που δεν το έπαθαν. Πάντως δε νομίζω ότι γίνεται σε ΟΛΕΣ. Σύμφωνοι, γίνεται στις περισσότερες, αλλά υπάρχουν σειρές με προαποφασισμένο σενάριο (βλ. Lost, Carnivale), ή που όταν βλέπουν ότι δεν έχουν άλλα να πουν το κλείνουν (The Wire, Rome), που ξεφεύγουν.
6) Για τα twists τι είπαμε; Να υποθέσω ότι συμφωνείς; :P
7) Το θεολογικό κομμάτι κι εγώ περίμενα να δω τι θα κάνουν γιατί φαινόταν ενδιαφέρον, αλλά τελικά αναμασάνε τα ίδια μυστήρια και δε μας είπαν και τίποτα.
8 ) Η Νο6/οπτασία είναι περίεργο πως δεν εξαφανίστηκε όταν βρήκε την κανονική. Προφανώς είναι μια δικαιολογία να δείχνουν την Tricia Helfer με ωραία φορέματα- ουπς, η συνείδησή του ήθελα να πω.
9) Αν ο 4.5 κύκλος είναι αρκετά βασανιστικός, ανάλογα το threshold της περιόδου, σαφώς και θα το παρατήσω :)
:mrgreen:
Ε χαίρω πολύ ντε, αυτό δεν είπαμε και για το BSG; Μη μου πεις ότι στο Lost ήταν προσχεδιασμένη κάθε μικρή εκνευριστική και "μπερδευτική" λεπτομέρεια, έλεος. Πάνω από τα μισά προέκυψαν στην πορεία και με την ανέλπιστη σαρωτική επιτυχία της σειράς.Quote:
Originally Posted by Harbinger of Death
Βασικά εδώ πρέπει να είναι το κύριο σημείο της διαφωνίας μας, προσωπικά δεν πιστεύω ότι 4 κύκλοι είναι πολλοί για το BSG, μη σου πω το αντίθετο. Δεν υπήρχε ποτέ ένα επαναλαμβανόμενο για μεγάλο χρονικο διάστημα setting, αυτό φαίνεται από το πόσο διαφορετικός σε αυτόν τον τομέα είναι ο κάθε κύκλος από κάθε άλλον. (το κόκκινο είναι φάουλ :P )Quote:
Όχι ρε, είπαμε ότι σε όλες τις σειρές γίνεται ως έναν βαθμό και είναι αναμενόμενο και φυσιολογικό. Duuuh :PQuote:
Σ'αυτά τα δύο προτρέχεις και βγάζεις αρνητικά προκατειλημμένη στάση. Κάτσε να δούμε τι και πώς θα εξηγήσουν, κι αν είναι μούφες πρώτος εγώ θα κράξω :PQuote:
Ανακεφαλαίωση: Το BSG για μένα είναι ό,τι καλύτερο έχω δει σε σειρά από την εποχή του X-files, το οποίο, αν και από ένα σημείο και μετά παρήκμασε αρκετά, ήταν επαναστατική και καινοτόμος σειρά στα ως τότε παγκόσμια τηλεοπτικά δεδομένα. Hell, 10 χρόνια κράτησε.
OK. Ας δούμε λοιπόν.
Λοιπόν άρχισα τη σειρά μια μέρα μετά το ποστ που έκανα, δηλαδή στις 2 Σεπτέμβρη και τώρα έχω φτάσει μέχρι και το 3χ9 βλέπωντας τη σειρά σε χαλαρούς ρυθμούς. Οπότε θα γράψω γενικά τι πιστεύω για τη σειρά μέχρι τώρα και θα ξανακάνω πόστ όταν τελειώσω και την 4η season.
Καταρχάς δηλώνω το προφανές, ότι δηλαδή το concept αν όχι και τόσο πρωτότυπο έχει γερές βάσεις και (θέλω να πιστεύω) ότι το σενάριο είναι στο μεγαλύτερο μέρος του γραμμένο από πριν.
Το mini series ενώ οι περισσότεροι το χαρακτηρίζουν βαρετό προσωπικά μου άρεσε αρκετά και γενικά θεωρώ κάτι τέτοιο καλό για οποιαδήποτε σειρά. Ωστόσο στην 1η σεζόν η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Ουσιαστικά δεν παρατήρησα καμιά εξέλιξη αλλά συνέχεια το μοτίβο πρόβλημα --> zomg πρέπει να βρούμε λύση ---- λύση found. Βέβαια θα μου πείτε τι να έβαζαν στο σενάριο. Πιστεύω μια καλή ιδέα θα ήταν να μετέτρεπαν οι σεναριογράφοι την αναζήτηση της γης σε ένα είδος treasure hunt, με την έννοια της συνεχούς έυρεσης στοιχείων που μέσω γρίφων θα οδηγούσαν στα επόμενα. Αυτό που κράτησε τη σειρά εκείνη τη περίοδο ήταν το πολύ έξυπνο ομολογουμένως σύστημα με τους cylons. Έχωντας δει 4 και ξέρωντας ότι έμεναν 8 αυτόματα σκεφτόμουν ποιος μπορεί να είναι κλπ. Το τέλος όμως της σεζόν μου άφησε επίσης πικρή γέυση αφού απλά ήταν ένα ρηχό cliffhanger και τίποτα περισσότερο (ρηχό γιατί η συνέχεια ήταν προβλέψιμη). Να τονίσω εδώ ότι σε καμιά περίπτωση δεν βρήκα τη σεζόν κακή. Απλά ελαφρώς κατώτερη του τι είχα ακούσει και περίμενα, αφού κακά τα ψέματα, ήμουν εξαρχής σίγουρος ότι θα δω μια από τις καλύτερες σειρές που υπάρχουν αυτή τη στιγμή.
Η δεύτερη σεζόν ξεκινάει με αρκετά καλά επισόδεια και απογειώνεται στο σημείο που έρχονται σε επαφή με το Pegasus. Αν και η ιδέα ευρεσης άλλων επιζόντων ήταν εξαρχής σίγουρο πως κάποια στιγμή θα υλοποιούταν, αυτό έγινε με πολύ όμορφο τρόπο. Παράλληλα αρχίζει να φαίνεται πόσο ωραία δουλεία έχει γίνει στους χαρακτήρες, οι οποίοι όλοι αναπτύσονται και είναι ενδιαφέροντες , εκτός της Laura Roslin που θα έκανε ένα καλό στον κόσμο αν αυτοκτονούσε. Ειδική μνεία για τον Baltar που είναι από τους καλύτερους χαρακτήρες που έχω δει σε σειρά. Στη συνέχεια ακολουθεί η μεγαλύτερη έως εκεί που χω φτασει κοιλιά της σειράς. Τα ending episodes όμως είναι ΕΠΙΚ. Ειδικά το time jump και η συνέχεια ακριβώς μετά είναι ίσως το καλύτερο κομμάτι της σειράς.
Με τέτοιο lead in είναι φυσικό η 3η σεζόν να ξεκινάει απίστευτα, και παρά το ότι συμβαίνουν περισσότερα γεγονότα από ότι στο μεγαλύτερο μέρος της σειράς, συνεχίζει να υπάρχει focus στους χαρακτήρες και ειδικά σε starbuck, xo και w. adama. Λίγο προς το 9 που είμαι τώρα αρχίζει μια μικρή πτώση νομίζω αλλά ίδωμεν.
Για το τέλος αναφέρω κάποια αρνητικά στοιχεία :
- σε κάποια σημεία υπάρχει ασυνέχεια. Δηλαδή μπορεί ένα επ να είναι αφιερωμένο κατά 60% σε ένα θέμα και στα επόμενα αυτό το θέμα να μην αναφέρεται καν. Δεν μου έρχονται παραδείγματα αλλά καταλαβαίνετε νομίζω τι εννοώ
- οι cylons, και το θέμα με αυτόυς που δεν έχουν αποκαλυφθεί αρχίζει να καταντά κουραστικό.
- το θεολογικό κομμάτι της σειράς. απλά δεν κολλάει σε μια τέτοια σειρά τα οράματα μιας να αποτελούν την εξήγηση για το πως θα βρουν το δρόμο στη γη
Πάω να δω :P
Χαχα, είμαι ΑΚΡΙΒΩΣ στην ίδια φάση με τον Kelldorain (μόνο που με χώνει 3 επεισόδια κι έχουμε πλέον ανοιχτό ανταγωνισμό :P ). Είναι η καλύτερη σειρά που έχω δει μετά το Lost σίγουρα και το mini-series ήταν απλά τέλειο και ο λόγος που με έκανε να παρακολουθήσω, ενώ κατά τα άλλα μόλις άκουγα διαστημικά και μαλακίες έλεγα μακριά. Μόνες ενστάσεις είναι ο Baltar ο οποίος (στην φάση που είμαι τουλάχιστον) είναι αυτός που του ταιριάζει η περιγραφή "πρέπει να πεθάνει asap" ΚΑΙ ότι η μεγαλύτερη κοιλιά παρατηρείται στην τρίτη σεζόν από τη στιγμή της επιστροφής στο battlestar και ως το σημείο που έχω δει (με κάτι πλήρως άκυρα επεισόδια τύπου αγώνες box και ψυχογραφήματα κτλ).
ο baltar είναι ο καλύτερος χαρακτήρας της σειράς, δε γίνεται να πεθάνει. Η τρίτη season νομίζω πως μετά τη φυγή απο το new caprica είναι λίγο κουραστική, αλλά το τέλος είναι γάμησε τα.
Δεν ξέρω πως εξελίσσεται στη συνέχεια (τελικά είχα δει ως το 10), αλλά μέχρι τώρα είναι ένας σκατένιος ατομιστής που σκέφτεται μόνο τον πούτσο του και τον θρόνο του.
Βέβαια το ότι διαφωνούμε για έναν από τους 3 ίσως βασικότερους χαρακτήρες είναι διαπιστευτήριο του πόσο τεράστια σειρά είναι αυτή και νιώθω χάπι που έπεσε στα χέρια μου :)
Επίσης, τώρα που ξαναείδα το bump post, έρχομαι να πω ότι δεν γίνεται να μην σου αρέσει το cliffhanger της πρώτης σεζόν. Για μένα είναι ο ορισμός του cliffhanger και ξέρω πολλές σεζόν διαφόρων σειρών που το ζηλεύουν (βασικά όλες, lol).
http://www.youtube.com/watch?v=vK5LacXdwbo :PQuote:
Originally Posted by H.
Ναι όντως, αυτό σκέφτηκα κι εγώ για άνετο στην δεύτερη θέση.
Είναι αλήθεια ότι ο 3ος κύκλος έχει πολλά fillers, για πολλούς αχρείαστα και κουραστικά (το συζητούσαμε εδώ στον καιρό τους). Ίσως βέβαια οι σεναριογράφοι μπορούσαν να εξερευνήσουν περισσότερο κάποια από τα "κεντρικότερα" subplots παρά να ασχολούνται με ψυχογραφήματα χαρακτήρων, κοινωνικούς αντικτύπους κλπ. Τα 2-3 τελευταία επεισόδια του 3ου κύκλου όμως αποζημιώνουν με το παραπάνω.
Και μετά και ο 4ος βέβαια 8)
The Epic Journey. :pink:
Πω έτσι και γίνει αυτό που ήθελα να γίνει στη σελίδα 13.. δε λέω παραπάνω!
Για να το δείχνουν τόσο πολύ στο teaser, κατά 99% αποκλείεται να είναι cylon ο Admiral. Αυτό έλειπε, να προδίδουν το μεγαλύτερο και πολυαναμενόμενο μυστικό σε ένα teaser :P