δεν τον χάλασε... :DQuote:
Originally Posted by necropethamenos
@veinsaw ειδοποίησε όταν ξανανέβεις
Printable View
δεν τον χάλασε... :DQuote:
Originally Posted by necropethamenos
@veinsaw ειδοποίησε όταν ξανανέβεις
/me 9 maiou korintho.
einai skata leei ekei? giati wre?
Αχ, ακριβώς έναν χρόνο μετά... :D
Ποιος λέει ότι είναι σκατά στην Κόρινθο; Νομίζω ότι σε σύγκριση με τα υπόλοιπα κέντρα είναι μάλλον κυριλέ. Πολύ καλό φαγητό, το ΚΨΜ τα έχει όλα, μέχρι και "σινεμά" θα έχετε τις πρώτες μέρες (εμείς είχαμε τουλάχιστον). Γενικά οι θάλαμοι, τουαλέτες κ.λπ. σε καλή κατάσταση, μόνο τα λουτρά ήταν ψιλοάθλια (και πολύ μακριά από τους λόχους).
Τώρα για τα ζόρια που θα υπάρχουν τις πρώτες μέρες, ε, αυτά παντού θα τα έβρισκες. Ο διοικητής ήταν καινούριος όταν μπήκα εγώ (άρα δεν θα έχει αλλάξει). Ηταν λίγο αυστηρός, αλλά στο κέντρο το αν θα ζοριστείς εξαρτάται κυρίως από το τι άτομα θα είναι ο διμοιρίτης σου (συνήθως νεαρός ανθυπολοχαγός) και ο λοχαγός σου.
/me feels better :)
στα κέντρα είναι καλά... μετά έρχεται η :dick:
:roll:
kati paidia pou exoume sparti kai parousiastikan korin8o peziko lene oti th korin8ou den 8eloun na thn ksanadoun oute zwgrafisthQuote:
Originally Posted by OrioN
antio sparti
apo aurio mas fortwnoun se lewforia kai trena kai mas stelnoun me ti mia stis monades.... :x
ετοιμάσου για το ζζζόρικο κομμάτι της θητείας
Kseraste oti kserete gia YEA Mesologi
Messologi gamaei...gamata einai...ola ta lefta....yioupi....
(poio xyma stratopedo sta valkania)
Δεν παίζζζει τέτοιο πράγμα. Αλλού είναι αυτό. :P
edit (τώρα είδα το post του Μπάντι): Το Μεσολόγγι απ' ό,τι ξέρω είναι ένα νορμάλ στρατόπεδο. Ούτε πολύ ζόρικο ούτε πολύ χαλαρό. Το ξαναλέω ότι στο κέντρο το πώς θα περάσεις είναι θέμα ρέντας. Δηλαδή τι λοχαγός και διμοιρίτης θα σου τύχει. Δεν μου κάνει εντύπωση που ακούω π.χ. ότι κάποιοι στην Κόρινθο ζορίστηκαν ενώ εγώ χωρίς να λέω ότι πέρασα καλά, τουλάχιστον δεν είχα πρόβλημα.
Για τις εγκαταστάσεις του στατοπέδου του Μεσολογγίου δεν ξέρω. Και επίσης το ΥΕΑ το έχουν ως ένδειξη όλοι όσοι έχουν τελειώσει Γενικό Λύκειο (νομίζω δεν είναι καν αναγκαίο να μπεις σε κάποιο ΑΕΙ ή ΤΕΙ). Δεν είναι καθόλου υποχρεωτικό και αν πας ΥΕΑ θα φύγεις από το Μεσολόγγι μετά την ορκωμοσία.
oxi re....poly ksysimo htan...ekeino to pagkaki katw apo to dentro (einai klassiko ayto) exei afhsei apotypwma apo to liwsimo tou ka8enos....frappes, tsigaro, xapla
Δεν ξέρω τι παίζει εκεί, αλλά ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να είναι πιο χαλαρό απο αυτό ενός νησιού της Δωδεκανήσου. :lol:
Και μην ξεχνάς ότι με τα χρόνια αλλάζουν αυτά.
kala ayto na mou peis....alla mexri persi ton fevrouario pou parousiatike filaraki mou htan opws kai tote me mena apisteyta xyma katastaseis...koryfaia katastash htan h vradynh ekpaideysh....tsigaro, mpyres kai anekdota me tous dokimous
EDIT: vevea mporei kai na mou fainotan entelws xyma giati meta hmoun Nea Santa....opote paso