Περαστικά σας. Εγώ την είχα αρπάξει πριν από δυο βδομάδες περίπου. Τώρα είμαι οκέι. Κυκλοφορεί ίωση? Έτσι άκουσα.
Printable View
Περαστικά σας. Εγώ την είχα αρπάξει πριν από δυο βδομάδες περίπου. Τώρα είμαι οκέι. Κυκλοφορεί ίωση? Έτσι άκουσα.
Οι φωτογραφίες για το promotion της θεατρικής παράστασης, στην οποία πρωταγωνιστεί ο Ντάνιελ Ράντκλιφ, έχουν προκαλέσει μεγάλο ντόρο ανάμεσα στους οπαδούς του Χάρι Πότερ. Ο 17χρονος Ντάνιελ εμφανίζεται γυμνός δίπλα σε μια επίσης γυμνή πρωταγωνίστρια για τις ανάγκες του έργου Equus που ανεβαίνει αυτή την εποχή στο Λονδίνο. Οργισμένοι γονείς, που θαύμαζαν τον ήρωα των παιδιών τους, Χάρι Πότερ, ανακοίνωσαν ότι θα γυρίσουν την πλάτη σε οποιαδήποτε μελλοντική ταινία του νεαρού ηθοποιού. Απ’ την άλλη μεριά, η εκπρόσωπος του Ράντκλιφ, Βανέσα Ντέιβις, απάντησε ότι ο Ντάνιελ δε θέλει να αρνηθεί το παρελθόν του ως Χάρι Πότερ, αλλά απ’ την άλλη θέλει να αποδείξει στο κοινό ότι μπορεί να δοκιμαστεί σε πολλούς ρόλους.
http://media2.feed.gr/filesystem/ima...641_362819.JPG
μύρισε βαρβατίλα λέμεQuote:
SWOLLEN IS 20% GAY!
you're walking, talking, red-blooded hetero guy. Just way too straight for these modern times mate!
ρε με τι καθόμαστε κ ασχολούμαστε ώρες ώρες
και εμενα 20% με εβγαλε. καλα παμε
εμένα 30%, έχω ελπίδες να βγάλω γκόμενα
Είμαι 43% πούστης.
Quote:
Originally Posted by Candiru
Χαρές που θα κάνει εκείνος με το blog.. :D
_ exw deadline stis 6:00
_ me exei gamisei i tenontitida
_ to mwro lipei me tin monimi sxesi tis
_ varieme na doulespw
_ exw na ftia3w 2 stencil mexri to mesimeri
_ exw xasei to e3artima tis 3iristikis ke mou makrenoun ta malia epikindina [gamw ton xristo mou! poios 8a ftia3ei mia fanouropita, pou varieme?]
den mporw na afisw tin paranifo xoris rouxo re sy, teleftea stigmi.
:|
Νομιζω πως μολις με ξεφυγε 1(ενα) δακρυ!
μαντοξ
Από: admin@electricrequiem.com
Εστάλη:
Παρασκευή, 24 Αυγούστου 2007 9:24:37 μμ
Your account is currently inactive, the administrator of the board will need to activate it before you can log in. You will receive another email when this has occured.
Σαν να περασε αρκετος καιρος.Δεν θα τον ενεργοποιησει κανεις;
Σταματησαμε να γραφουμε νεους, φιλος.