ειχα γραψει κατι και τωρα με εδωσε στεγνα ο σαμπρελλας! Τωρα πως ξεμπλεκω απο αυτο?
Printable View
ειχα γραψει κατι και τωρα με εδωσε στεγνα ο σαμπρελλας! Τωρα πως ξεμπλεκω απο αυτο?
den agxonome more einai i malakia tou 8ematos na akouw ton asirmato ekei puo ka8ome.
tespa x8es ka8os empena stin polikatikia evgene enas deltas k ola 3eka8arisan.
ine o gkomenos tis apo panw.
opote exoume ws tora enan proin matatzi apo katw mou k enan delta apo panw.
:lol:
ladykiller σου εύχομαι να βρεις σύντομα και εσύ ένα καλό κορίτσι απ'το σώμα.
έλα ρε... :pink:
απ'το στόμα σου και στου θεού τ' αφτί!
Good Morning, Great Moloch
Bright Nothing Sunflower
κι είμαι στη φάση που προσπαθώ να το βγάλω στο ακορντεόν και συνειδητοποιώ πως χωρίς το drone από πίσω τίποτα δεν είναι ίδιο. Και γενικά οι παύσεις που αναγκάζομαι να κάνω με ξενερώνουν, αχ.
στο ακορντεόν.
Είπα κάτι που δεν έπρεπε;
ωχ καημένε κάνε κέφι.
εννοεί ακορντεόν
re mlk esy anebase to sapiorama sto compilation thread
Με ήρθε sms
τι κάνουμε;Quote:
Ενημέρωση:Βάσει του νόμου 3783/09 πρέπει να δηλώσετε τα στοιχεία του καρτοκινητού σας.Ελάτε τώρα σε ένα κατάστημα Wind με την ταυτότητά σας και το κινητό σας.
άμα δε το δηλώσουμε θα έρθει η ΕΥΠ στο σπίτι ;
Σιγά μωρέ, σε πειράζει τόσο πολύ να δώσεις τα στοιχεία σου;
δεν μπορώ να αποφασίσω αν είναι αστείο ή θλιβερό το να πετυχαίνεις πρωην συμμαθήτρια σου και να σου μιλάει πλέον λες και είναι η κάρυ μπράντσω και βρίσκεται ξέρωγω στην πεμπτη λεωφόρο για ψώνια.
στη Ναύπακτο βρίσκεσαι ρε κοκώνα μου δηλαδή, κούλαρε. όχι να ακούω και ''χελόου????''.
Happy Halloween
καλημερα κι ολας :P
Δεν βλέπεις καθόλου γιουτουμπ εσύ ε;
Καλημέρα.
http://www.tvxs.gr/v24824
στο failbook γινεται πανικός σχετικά με αυτό.
Ο Μεγάλος Ανθέλληνας και Σύγχρονος Εφιάλτης
κατι μου λεει οτι δεν ηταν φασιστες αλλα η μυστικη οργανωση υπερασπισης του χιουμουρ στις μερες μας! αλλιως Μ.Ο.Υ.Χ. στις μερες μας
χαχ. indeed.
είναι μετάφραση bill hicks εν τω μεταξύ, κατακρεουργημένη.
όχι ρε πούστη:rsad:
κοβω ξυδι/τσιγαρο
ενας νεος μινμιν γεννιετε...παλι για τον μπουτσο
μπράβο ρε μινμιν:thumbsup:
:)
τι μπραβο...για τους γονεις το κανω...
αμα ηταν στο χερι μου θα επινα μεχρι να κανω ΠΑΚ:-D:-D
τεσπα σημερα και αυριο οτι προλαβομε και απο δευτερα το μαρτυριο
Kρυώνω :-(
είχα νεύρα. μπάσο δεν υπήρχε κοντά για να βγάλω τις χορδές, τι να κανω κι εγώ, βάρεσα τις πόρτες. 2 συγκεκριμένα. και θα βαρούσα και την τρίτη αν δεν εβλεπα ότι οι 2 πρώτες είχαν ανοίξει τρύπα στον τοίχο που δεν ήταν τοίχος αλλά εκείνο το ψεύτικο, γυψοσανίδα ή όπως σκατά λέγεται.
για πείτε, αυτό φτιάχνεται κάπως χωρίς να δώσω πάνω από 10ευρο ή θα πρέπει να φωνάξω μαστορα άρα στα παπάρια μου και το αφήνω όπως είναι;
τσίχλες.
το δοκίμασα, αλλά ήταν stimorol και ο τοίχος τώρα έχει μια καφέ κηλίδα.
λίγο άσπρο χρώμα, ένα χαρτάκι Α4 κομμένο λίγο πιο μεγάλο απ'την τρύπα, περνάς μπογιά κ έτοιμος