κάνουν κι άμα δεν κλάσεις, σου δίνει κι άλλα
Printable View
κάνουν κι άμα δεν κλάσεις, σου δίνει κι άλλα
εχουμε κοφτη ομως λογο καρδιας...δε μπορουμε να κανομε ναρκωπαρτυ
και πως σκατα θα το βγαλει...δεν κουνιεται καν
επισης το αποκαλεσε ''δοντακι''...ψιλοερεθιστηκα μπορω να πω
Πώς να μασήσει ο κακομοίρης με τέτοιο πόνο.
Mην λετε στον ανθρωπα αδελφιστικες βλακειες.
Ο χειροτερος πονος ειναι του χαλασμενου ληγμενου δοντιου.
Μινμιν, τσολια μου, μια χαρα δουλεια κανει η αναισθησια, και απο τη στιγμη που δεν κανεις εξαγωγη για ορθοδοντικη θεραπεια (εκει στο σκαλιζει για ωρα και ειναι σπασιμο) στο βγαζει με τη μια και τελειωνει η δλεια.
Το κρατας και αναμνηστικο αμα λαχει.
Τελειο το εφε να μιλας με μισο μαγουλο και στομα.
Α, μετα, για λιγη ωρα μην φας/πιεις και μην καπνισεις για αποφυγη αιμορραγιας.
Η γευση απο την ματωμενη γαζα στο στομα ειναι ερεθιστικη.
Παρε παυσιπονο πριν αρχισει να βαραει εντονα. Και ηρεμα μετα με το μασημα.
αφου εχω φαει ενα φτυαρι Deponια,Lonarid και Panadolς....και πηρα τ'αρχιδια μου
ειπα να εκμεταλευτω αυτον τον σπανιας σφοδροτητας πονοδοντο
και εβανα να ακουσω το Merzbow - 1996 - Pulse Demon [Release Entertainment,1996]
ειδα κυκλους
ειδα ρομβους
ειδα δωδεκαεδρα
ειδα τον σατανα και εμοιαζε με θυμωμενη τερηδονα
βιωνω την τεχνη
ολο το θεμα ειναι να σε πιασουν οι αναισθησιες. Συνηθως κανουν μια αλλα αν εχεις μεγαλες ριζες μπορει να σου κανουν δυο οπως σε εμενα και την ακους κανονικοτατα στο δευτερολεπτο. Με τα διαφορα σου κανει τομες αν πρεπει , σπαει το δοντι με τα δικα του και το βγαζει. Μετα ραμματα , μασας γαζα και ευχεσαι να μην εχεις πρηστει σαν τον Ντρουπι. Αφου περασει η αναισθησια μπορει να σε κοπανησει ο πονος αλλα παυσιπονα θα σου δωσουν που ειναι στα ορια ψυχεδελιας πολλες φορες. Δεν θα μπορεις να φας οποτε για φαι μονο σουπες η κανα παγωτο. Μετα ξεπριζεσαι και ολα καλα ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΡΘΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΩΛΟΓΡΙΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΠΕΙ ΑΧ ΠΩΣ ΜΕΓΑΛΩΣΕΣ ΤΟΣΟ , ΣΟΥ ΤΣΙΜΠΗΣΕΙ ΤΟ ΜΑΓΟΥΛΟ ΚΑΙ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΡΑΜΜΑΤΑ.
Σε γενικες γραμμες για εμενα το πιο ασχημο ηταν η ανατριχιλα οταν ακουσα το δοντι να σπαει. Ουτε πρηξιμο ουτε μελανιασα που λενε αλλοι.Πλακα εχει που μενα εισαι σαν τα σκυλια με τα σαλια :lol: Παυσιπονα και αγιος ο θεος ομως. Μη μασας και ορμα. Το κανουν και τσουπρες
Οταν σπαει το δοντι ειναι καβλα.
Εβγαλα 4 πριν βαλω σιδερακια. Γερα και αψογα, αλλα δεν ειχε χωρο το στομα. Η μια εξαγωγη κανονικη επεμβαση, λογω τρελης ριζας. (Edit: Και οι υπολοιπες αρκετα περισσοτερη ωρα σε σχεση με συμβατικο τραβηγμα, γιατι δεν πρεπει να τραυματιστει το φατνιο για να μπορεσουν μετα τα υπολοιπα δοντια να κυλησουν ομαλα και να παρουν τη θεση τους, οποτε το σμιλευει με υπεροχους μοχλους μεχρι να μεινει σχεδον στον αερα και πεφτει μετα σα χαζο).
Ακομη μεγαλυτερη καβλα το κρακ-κρακ που εκαναν τα υπολοιπα μετα για να κλεισουν τα κενα. Αυτο ηταν hardcore.
Μετα 2 σιχαμενους φρονιμίτες. Τους πανω. Ειχαν γινει χαλι, και ειχε γινει το μαγουλο διπλο πριν καν βγουν. Εκει ηταν τρελη ανακουφιση, παρακαλουσα να τους βγαλουν.
Παλαιμαχη τσουπρα. \m/
ποιο δοντι ειναι πανωκατω?
αμα πληρωσω κατι παραπανω δεν γινεται να με κανει ολικη ναρκωσις?
μετα ας ασελγησει πανω μου δε πειραζει...εξαλλου ειναι καυτη 40αρα
επισης...τι ραμματα ρε?
μιλατε σε ανθρωπο που ΚΑΝΙΒΑΛΟΣ οδοντιατρος στο 401 του τροχισε τον πολφο (το Νο3 - βλεπε προηγουμενο ποστ μου)
εντιτ...ο κατω δεξιας τραπεζιτης γαμω το ΔΝΤ
ε για ολικη θες να δωσεις κανα 500αρι σε αναισθησιολογο κ αλλα για νοσηλεια σε νοσοκομειο, ραμματα δε νομιζω
Ελα ρε που θα φας ολικη για δοντι. Κρατα την γερη χημεια για αργοτερα:P
με 500 ευρα αγοραζω το καμπριο του Η ρε...πλακα με κανεις?
η γιατρεσα (καυτη) θελει 40 για το βγαλσιμο λεει...για απονευρωσις θελει 100 αλλα λεει οτι μαλλον παμε κατευθειαν για βγαλσιμο δεν υπαρχει ελπις
οποτε σκεφτομαι οτι τρια ενδεχομενα παιζουν....
ειτε ειναι ΤΙΜΙΑ και δε θελει να με φαει φραγκα
ειτε με θελει και δε θελει να με φαει φραγκα
ειτε θα με σφαξει στο γονατο ανευ ηρωινης
ε και επειδη ειμαι ο μινμιν θα παιξει το Νο3