ξέρω 'γω... για τον ίδιο λόγο που κλειδώθηκαν και τ' άλλα μάλλον. είναι αχρείαστα και βάζουν σε πειρασμό τον κόσμο να σπαμάρει!
Printable View
ξέρω 'γω... για τον ίδιο λόγο που κλειδώθηκαν και τ' άλλα μάλλον. είναι αχρείαστα και βάζουν σε πειρασμό τον κόσμο να σπαμάρει!
[γκρίνια] Μόλις γύρισα από Κρήτη. Μετά από πέντε μέρες χωρίς υπολογιστή και επαφή με την πραγματικότητα, ούτε το ίντερνετ δεν μου φαίνεται ενδιαφέρον. [/γκρίνια]
apistefto hangover...
pos 8a doulepsw, oeo?
YAMASCH~!
Κέρνα τίποτα ρε :(
αυτη η σφαλιάρα που τρως οταν ρουφας τις πρωτες πρωινες τζουρες, ειναι αλλο πραγμα
hr8e to telos ,hr8e to telos ,hr8e to telos,hr8e to telos...
Quote:
Originally Posted by sfinotouvlaki
Oχι. Σορυ για το τοπικ που εσβησα που γενικα δεν το συνηθιζω να σβηνω αλλα ηταν κακη μερα και ηταν πραγματικα αχρηστο. Τα 2 τοπικ αυτα δεν ειναι αχρηστα υπο την επαγγελματικη μου χροια η οποια απ το 2004 ως τωρα με ανεβασε τοσο ψηλα στις καρδιες σας που πηρα και 2ο μοντερατινγκ. Υστερα απ αυτη την καταξιωση θα ηθελα να μοιρασω λουλουδια στο Κουου και το Ενι που συμφωνησε να μου κανει μασαζ, να προτεινω τον ασο της Γκλαντμπαχ και το διπλο της Τσελσι για αρχη σημερα και να σημειωσω οτι το πρωτο ΕΡ μητινγκ στο Συνταγμα ΑΝ η συμπαντικη διαστρικη αλχημεια (οταν το λεγε ο Σακις, ηταν καλα?) φερει τα γεγονοτα και τον Ναθινμαν στο Συνταγμα θα γινει φυσικα. Αρα δεν θελει κλειδωμα. Του . δεν θελει κλειδωμα επισης γιατι γιορταζει κι ο ιδιος!!!! Χρονια πολλα !!!!!! Το γεγονος οτι δεν θυμαμαι καν τι ελεγε το τοπικ που εσβησθη και η αμνησια αυτη δεν οφειλεται επ ουδενι σε αλκοολικη ουσια συνεπικουρει στην ειλημμενη αποφαση μου. Για πιοτερο εξηγησεις απευθυνθειτε στον αλλο μοντερεητορ, (ΣΑΙΚΟΤΡΟΝ ΛΑΤΡΕΙΑ!) που δεν ειχε καμμια αναμειξη, σχεση, καυση, ηλεκτρολυση με το θεμα.
Εκ της Διοικησεως των ΤΖΕΝΕΡΑΛΣ ΕΦ ΣΙ.
γαμώ τις μπόμπες που μου σερβίρατε εψές ρε πούστηδες
λοιπον κανενας αλλος με κονεξ που δεν μπορουσε να μπει τις 2 τελευταιες μερες ιαρ;το email που τους εστειλα το πρωι εκανε τη δουλεια του παντως
δεν υπάρχουν λόγια.Quote:
Originally Posted by phthoggon
Να το παιξω&οβερ?Quote:
Originally Posted by Mitsmann
σκασε. χαχα, αμα καταφεραν αυτοι να χασουν 0-2 απ την αστον βιλα, προκειται περι ενδιαφεροντος κατορθωματος.
antalasw tous tenontes twn xeriwn mou me kenourious axrisimopiitous!
ime megali gia na ma8w na sxediazw me to podi. :|