min ksexname kai tous diploegkegrammenous :P
Printable View
min ksexname kai tous diploegkegrammenous :P
Επίθεση στους «πράσινους» από τον πρόεδρο της Χέρενφεϊν, Ρίμερ Φαν Ντερ Φέλντε, που κρατάει σκληρή στάση στο θέμα Χάνσον. «Είναι μια μικρή επαρχιακή ομάδα της Ελλάδας, που έκανε μια αστεία πρόταση. Δεν γίνεται να πάει ο παίκτης σε μια μικρότερη ομάδα από την δική μας» ήταν τα λόγια του.
AXAXAXAXAXAXAXAXAXAX ψοφαω.
Σαφως κυριοι αξιοτιμοι οπαδοι του ΠΑΟ ο Ολλανδος λεει μαλακιες, δεν υπαρχει συγκριση μεταξυ ΠΑΟ και χερενφεν, αλλα καλυτερα να χανεις 1-0 απ τις καρδουλες με γκολ του Νουρμελα, παρα να σε κανει ρομπα ο καθε ακυρος.
Και επειδη στην Ελλαδα, οι της Καλλιθεας και της Καβαλας και ολοι αυτοι ειναι ικανοποιημενοι με τα ψιχουλα (καλα για ΟΦΗ δε μιλαμε) καποια στιγμη θα εβγαινε καποιος Ευρωπαιος και θα σας εκανε ρομπα.
Τα καλα ειναι που ο ΠΑΟ με βαση τις παλιες καλες μεθοδους του, θα πεισει τον Χανσσον να κανει κινησεις να μεινει ελευθερος. Θα γελασει και η παρδαλη καρδουλα.
na deis otan se kanei o ser...Quote:
Σαφως κυριοι αξιοτιμοι οπαδοι του ΠΑΟ ο Ολλανδος λεει μαλακιες, δεν υπαρχει συγκριση μεταξυ ΠΑΟ και χερενφεν, αλλα καλυτερα να χανεις 1-0 απ τις καρδουλες με γκολ του Νουρμελα, παρα να σε κανει ρομπα ο καθε ακυρος.
Ναι, αλλα παικτες αγοραζουμε.
χο χο χο που θα λεγε και ενας γνωστος σας.
ειδα οτι επαιζα μουντιαλιτο.. εναντια στην barcelona και μετα συμπαικτης.. :shock:
Αστα αυτα. Εγω θα επανελθω γιατι εχει πολυ πλακα.
ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. ΠΟΥ ΣΑΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΣΕΒΕΤΑΙ ΟΛΗ Η ΕΥΡΩΠΗ ???
μλκ εγώ είδα πως έπαιζα κανονικά εναντίον της Μπάρτσα, και φάγαμε γκολ που άρχισε από πάσα-χέρι του Ronaldinho. Μόλις τέλειωσε το ημίχρονο πήγα και τα έλεγα στον διαιτητή και το παραδέχτηκε αλλά δεν το έδωσε. Μετά ο δόντιας είχε χάσει το χαμόγελο του (ήταν δίπλα ενώ μιλούσα με τον διαιτητή).Quote:
Originally Posted by freak brother
αν το ειδες και συ σημερα το ονειρο παιζει να παιζαμε και μαζι..Quote:
Originally Posted by SpiritCrusher
Ye, σήμερα το είδα.
Quote:
Originally Posted by SpiritCrusher
εχουμε υποστει μου φαινεται πλυση εγκεφαλου... μη σου πω και εμφυτευματα..
http://img484.imageshack.us/img484/2306/danielo3rb.jpg
Ο μεγάλος Ντανιέλ Μπατίστα ανέλαβε προπονητής στον Διαγόρα Ρόδου! Η είδηση της ημέρας.
ekanes to stadio mpourdelo re ntanielo re ntanielo :touched:
Τι γκολάρα έβαλε ο Σαραβάκος στο μπιτς σόκερ...
Quote:
Originally Posted by Darkling
ναι είμαστε
ο τυπάκος έκανε μια εντελώς άστοχη προσπάθεια να κερδίσει εντυπώσεις και εκτέθηκε
και μη μου πεις ότι δε ξέρεις πως είναι έτσι γιατί τα αποτελέσματα των δυο μας στην ευρώπη και όχι μονο μιλάνε από μονα τους
δε σας παίρνει για τα εκτος συνόρων,μη το κουράζεται άδικα
:D