Πουστη Μιτς, εφυγε η γη κάτω από τα πόδια μου για λίγο, ε?
Printable View
Πουστη Μιτς, εφυγε η γη κάτω από τα πόδια μου για λίγο, ε?
χαχαχαχα, ναι, το ένιωσα κι εγώ το έδαφος που κουνήθηκε.
MANCHESTER City agreed a stunning £10million deal with Olympiakos for Mexican striker Nery Castillo yesterday.
http://www.mirror.co.uk/sport/football/ ... -19508128/
Ο επίσημος Ολυμπιακός διέψευσε κατηγορηματικά το δημοσίευμα της "Daily Mirror" ότι έχει έρθει σε συμφωνία με τη Μάντσεστερ Σίτι για την παραχώρηση του Νέρι Αλμπέρτο Καστίγιο και παραπέμπει στη συνάντηση της Παρασκευής (27/7) ανάμεσα στις δύο πλευρές. Πρόθεση του συλλόγου είναι να κρατήσει τον παίκτη, όμως όλα θα κριθούν σύντομα. Υπομονή...
Mathainw oti o PAOK prospathei na ferei ton pio kavliarh paixth olwn twn epoxwn!!!
Μανώλη?
ta eipame sto GeneralQuote:
Originally Posted by Moonspellheim
Α εκεί πάτε και τα λέτε για να μη τα βλέπω εεε??
e ti nomizes? :D
αυτός ο ούγγρος ο Λάτσκο που πήρε ο γαύρος έιναι αυτός που δόκίμασε ο παοκ και δεν ήθελε/έκατσε?
Ούτε ένα, ούτε δύο, ούτε τρία. Επτά γκολ σημείωσε ο Φάνης Γκέκας σε φιλική αναμέτρηση της Λεβερκούζεν απέναντι στην ερασιτεχνική Κράισλιγκιστεν Αλτεντιτζ. Ο Ελληνας επιθετικός έδειξε ότι βρίσκεται σε τρομερή φόρμα, αφού μπορεί ο αντίπαλος να μην είναι υπολογίσιμος, ο ίδιος, όμως, κατάφερε για ακόμα ένα φιλικό παιχνίδι να βρεθεί στη λίστα των σκόρερ της νέας του ομάδας.
Ο 27χρονος διεθνής ποδοσφαιριστής έχει εξελιχθεί σε "λίρα εκατό" για τον Μίκαελ Σκίμπε, ο οποίος στο πρόσωπό του βρήκε το "στυλοβάτη" της επίθεσης της Λεβερκούζεν.
Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με σκορ 15-1 υπέρ της ομάδας της κοιλάδας του Ρουρ και διεξήχθη μπροστά σε 2.000 θεατές και τον πρόεδρο της γερμανικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Τέο Τσβάντσιγκερ.
@Pinatero
den ton dokimase...tou eixe ginei protash, prin o ivic paei sto gayro, kai me to pou phge, anevase tis apaithseis tou...epishs, htan h periodos, pou gia 5 meres, den yphrxe d.s. stin PAE
για να δούμε αν τελικά ήταν δώρο που δεν είχαμε δσ, αν και εντάξει κλασικός παγκίτης θα ναι στο γαύρο
dwro htan....teo exw :D
OXI STON NTENILSON!!!
tosi poiotita den tha tin anteksoume