Δίκιο και μαλακία μου. Πώς το μπέρδεψα με ένα παλιό game, το defcon 5 που είχα την εντύπωση ότι σημαίνει πόλεμος?
Printable View
Δίκιο και μαλακία μου. Πώς το μπέρδεψα με ένα παλιό game, το defcon 5 που είχα την εντύπωση ότι σημαίνει πόλεμος?
γιατι πολλες ταινιες και τετοια το μπερδευουν και το ερμηνευουν αναποδα.
ειχα κανει αιτηση για μια δουλεια πριν απο κανα 5 μηνο , δεν με πηραν ποτε τηλεφωνο , και σημερα μου παν να παω αυριο να πιασω δουλεια ενω χτες κανονιζα τι ωραια που θα περασω μια βδομαδιτσα στην Αντιπαρο... fml που δεν με πηραν πριν απο 4 μηνες να χα μαζεψει και κανα φραγκο :/ bye bye summer
το θεμα δεν ειναι η δουλεια που σιγουρα ειναι θετικο το θεμα ειναι το κακο timing :(
Το να βρεις δουλειά σε μια περίοδο που απολύουν αβέρτα κόσμο δεν το λες και κακό timing.
το να τον ξυνεις ολο τον χειμωνα και μια βδομαδα πριν φυγεις με την σκηνουλα σου για τις παμφτηνες διακοπες σου ειναι κακο ταιμινγκ . Τεσπα ολα καλα !! απλα ξενερωσα γιατι φαντασιωνομουν παραλιες και τυρκουαζ νερα :p
Πήγαινε κάνα π-σ-κ στην Εύβοια που είναι δίπλα να σου φύγει λίγο ο καημός και παίρνεις και καμία άδεια το χειμώνα και βλέπεις τι κάνεις. ;)
καπως ετσι θα γινει :) χειμωνα δυσκολο με συμβαση ειμαι :p ΟΛΑ ΚΑΛΑ!
ισχυει και αυτο :P αλλα το ξυπνημα καθε μερα στις 6 το πρωι και 1 ωρα λεωφορειο περα δωθεεεεεεε ειναι μαλακια , ειχα καλομαθει.
δωσε την δουλεια σε κανεναν που την εχει αναγκη και τραβα διακοπες.
δεν παραπονιεμαι για την δουλεια ρε απλα ξενερωσα . Τυχερος ειμαι απλα περιμενα 4 μηνες καθε μερα να με παρουν να βγαλω κανα φραγκο και μου σκασε τωρα .. μαλακια , τωρα που το ξανασκεφτομαι βαλτε το στο MLR :P
πηγα εκλεισα ραντεβου με γιατρεσα (καυτη)
ανοιγει το στομαμ να βγαλει πορισμα...ειπε τρεις φορες την λεξη ''εξαγωγη''
της εξηγησα οτι τα δυο απο αυτα ειναι απλα διακοσμητικα ας μη τα βγαλει κριμα ειναι
καλα με λεει τοσο καιρο δεν πονουσες? την ειπα οτι ειμαι ΠΑΟΚ κλπ κλπ οκ με λεει αλλα για το δοντι που σε τυρανναει να ξες οτι θα σε ΠΟΝΕΣΩ
τι παιζει με τις εξαγωγες ρε συναδερφοι πειτε
μονο σε ταινειες τρομου εχω δει
τα ναρκωτικα που σε δινουν κανουν δουλεια η να φερω δικα μου?
τεταρτη ειναι το σφαγειο