δεν καταλαβα ποτε το κονσεπτ αυτης της σειρας.. επισης ειναι σειρα φαντασμα.. μια που πεχτηκε μια που εξαφανιστηκε.
Printable View
Μαλακιαρα ολκης, δεν ειχα ποτε.
Μονο τετοια..
http://www.varvantakis.gr/datafiles/1036.jpg
Old school.
Εγώ ήμουν πιο default:
http://www.schoolmusic.co.kr/Shop/im..._b9511_225.jpg
Και μελόντικα πράσινη εννοείται...
επίσης ντο-ντο-λα-λα-σολ-σολ-φα-φα-μι-φα-σολ-φα-μι-ρε-ντο :touched:
Και βέβαια το κλασικό που έβγαινε το στόμιο (για καθάρισμα και καλά) και γινόταν απίστευτα δυνατή σφυρίχτρα, τρελή φασαρία...
Για τα μπακούρια , για να μην απαντάω σε κανέναν ξεχωριστά.
Η σειρά ήταν σκηνοθετικά ομπρός , ήταν σε φάση ο παρκερ λιούις δεν χάνει ποτέ (έχει μπει σε προηγούμενες σελίδες).
Θεωρώ ότι είχε πολύ περιορισμένο τάργκετ γκρουπ , και λογικό να ήταν σε αρκετό κόσμο από αδιάφορο ως χαζό .
Είναι επικίνδυνες εποχές, θα μας περάσουν για πασόκους.
Ένα μικρό φλασμπάκ από τα πρώτα χρόνια της ιδιωτικής τηλεόρασης.
1990 λοιπόν και ενώ το mega έχει καβατζάρει και προβάλλει μια γνωστή αμερικάνικη σαπουνόπερα (νομίζω τη "Δυναστεία" αλλά δεν είμαι 100% σίγουρος), ο ΑΝΤ1 επιχειρεί να ανταγωνιστεί με ντόπια παραγωγή. Η "Οικογένεια" προηγήθηκε της κάθε "Λάμψης", αλλά είχε και μια σοβαροφάνεια και ψευτογκλαμουριά (εν αντιθέσει με τις μεταγενέστερες ελληνικές σαπουνόπερες που κατάλαβαν ότι απευθύνονται σε καθυστερημένους και δεν πήραν ποτέ τον εαυτό τους στα σοβαρά) που της δίνει ένα καλτ στάτους. Κρίμα που υπάρχει μόνο το τρέηλερ, θα έπεφτε μεγάλο γέλιο άμα βρισκόταν κάνα επεισόδιο.
Άλλη μια βλαχοελληνοαμερικανιά της εποχής (1991) ήταν το "Αστυνόμος Θανάσης Παπαθανάσης" με τον μεγάλο Θου-Βου στο ρόλο του υπερμπάτσου και τον Σταμάτη Τζελέπη στο ρόλο του Τριτσιμπίδα :touched:
Μπορεί να μην υπάρχει τίποτα στο σωλήνα από "τα Μπακούρια", όμως τον ίδιο καιρό στο mega έπαιζε το αντίπαλο δέος, η μεγάλη καλτιά "οι Αυθαίρετοι" με τεράστιο καστ.
Επίσης από early-90s η σατιρική εκπομπή του Ζουγανέλη και της "κλίκας" του (Μπουλάς, Ελ. Γερασιμίδου κλπ.) στο Mega.
oi aytheretoi htan TERASTIA seira me terastio cast!
ρε, πως θα βρεθουν επεισόδια;
"CD - MC
(εισάγετε τίτλο δίσκου από τη δεκαετία του 90 εδώ)"