λιγοτερο απο τα υπολοιπα αλλα ναι...
αισθανομαι οτι ειχε μια Χ επαναληψημοτιτα και δεν ειχε τα φευγα παρτς των προηγουμενων!
Printable View
λιγοτερο απο τα υπολοιπα αλλα ναι...
αισθανομαι οτι ειχε μια Χ επαναληψημοτιτα και δεν ειχε τα φευγα παρτς των προηγουμενων!
γιατι κουρασες τα δαχτυλα σου για να γραψεις ολα αυτα...μια απλη αηχη αοσμη prog κλανια ητανε
ε κλαιν! μαθαινω να γραφω και στα ελληνικα γτ μεχρι τωρα σας κουραζα με τα γρεεκλιζ μου! :D
παντως το ΠΟΤ ειναι μεγαλο πινκ
μπομπρεκια...αρκετα με την μπαντα που αρχινισε ςσ post hardcore whatever και κατεληξε να ειναι πιο βαρετη κι απο τους dream theater...αποκαθηλωσις ΤΩΡΑ
θα νοιωσουν την οργη μου...ξεβρακωμα και φουιτ το ποδηλατο διχως ελεος
καλα εχω περιεργη γνωμη για theater οποτε δεν θα σχολιασω.
φουιτ και τριβολια :pink:
εχω να χρησιμοποιησω τις λεξεις απο 10 χρονων!!!
βορειγιος?
ε ναι!
σοβαρη συλλογη καλε...με This Heat,K.Crimson,Voivod,Iceburn etc
[κακια] κανε και μια συλλογη με τις μπαντες που εκλεψαν οι Maiden και βαλε και στις 2 πλευρες μονο Maiden [/κακια] :P
Na'mai pali! Thn akousa me pollh prosoxh (th sullogh nte) kai mporw na pw oti th vrhka sumpa8estath. Merika kommatia mou aresan perissotero, alla ligo ligotero, alla sunolika 8etikes entupwseis. Thanx again X! :thumbsup:
Perimenw vevaia akoma idees/protaseis apo tous pio eidikous (ekeinos o Ra Pariah ti kanei telospantwn? akoma na dei to post mou?), wste na sigoureutw oti phra swsth grammh... :P
Κοιτα απο τη στιγμη που σου εφτιαξε η Χ,οι αλλοι μαλλον βαρεθηκαμε πανηγυρικα.Σου προτεινω να κατεβασεις Inquisition και εισαι ετοιμη.:dfinger:
Edit:Και αν δεν το εχεις παρει χαμπαρι εως τωρα,στην πεφτω ε.
Στείλε ενα πμ στον 12 stars circle you brow να σου φτιάξει μια όταν γυρίσει απ'τις αγγλίες. Κατέχει.
εδιτ: Επειδή είμαι καλός άνθρωπος έφτιαξα, όχι επειδη βαρεθήκατε εσείς! =P
Διαβασε καλυτερα τι εγραψα,καλε κυρια.;-)
Δηλαδη πρωτα εφτιαξες,μετα βαρεθηκαμε!Στηριζω παντως.