Τελικα το King's Bounty που ειχε αναφερθει στο heroes of might and magic τοπικ ειναι αψογο.Πραγματικο επος.
http://upload.wikimedia.org/wikipedi...27s_Bounty.jpg
Printable View
Τελικα το King's Bounty που ειχε αναφερθει στο heroes of might and magic τοπικ ειναι αψογο.Πραγματικο επος.
http://upload.wikimedia.org/wikipedi...27s_Bounty.jpg
ΕΡΩΤΗΣΗ
αφου ειχα να κανω φορματ κανα χρονο οπου δεν εμπαινα msn ειπα να μπω, αφου εκανα φορματ και μου βγαλε αυτο:
αφου με ενημερωσε οτι υπαρχει καινουργια βερσιον μεσσενγκερ και πηγα να ενημερωσω την παλια...
Λυπουμαστε δεν ειναι δυνατη η εγκατασταση των προγραμματων Windows Live, σε Windows Server, Windows XP Professional x64 Edition ή λειτουργικα προγραμματα Windows παλαιοτερα του Windows XP Service Pack 2
εχω ελληνικα windows (δεν ξερω αν ειναι home edition ή professional), μπορω να κανω κατι, να εγκαταστησω service pack 2 ξερω γω? α και πως μαθαινω τι windows εχω!
ευχαριστώ
My Computer--->δεξί κλικ--->Properties.
Κάνεις τη μετάφραση στα ελληνικά και είσαι έτοιμος!!
Αν ανοίξεις το windows update ή αν πας στο σάιτ της microsoft θα βρεις εύκολα το service pack 2 και αφού σε υποχρεώσει να κατεβάσεις πρώτα χίλιες-δυο μαλακίες θα το εγκαταστήσεις και θα είσαι και πάλι έτοιμος. Τώρα βέβαια δε ξέρω αν αξίζει να τα κάνεις όλα αυτά για το msn ε.
Αξίζει έτσι κι αλλιώς να βάλεις το SP2 γιατί η MS δεν υποστηρίζει καθόλου πλέον τα προγενέστερα XP, δλδ εκτός απο updates προγραμμάτων δεν έχεις ούτε security κλπ fixes. Και αφού κάνεις όλη τη μανούρα βάλε και το SP3 μαζί :P
Ksaxasate na tou peite omws tou paidiou oti an exei spasmena windows den tha mporei na kanei updates, ektos kai an exei treksei kana crack prwta.
Pinatero pm an to xreiazesai.
ναι σπασμενα εχω (?) (απο αντεγραμμενο cd δηλαδης), βαρεμαρα, αμα ειναι να το επιχειρησω ολα αυτο θα ρωτηνξω (thankz ingolemo), τωρα εξεταστικη δεν ειμαι για τετοια!
ε με εχει πει ποσος κοσμος για msn κι κανα χρονο τωρα δεν ασχοληθηκα, αλλα με πρηξανε κι ειπα μπας! καλα μωρε κι αυτοι δηλαδη, πρεπει να χουμε sp2 ντε και καλα για να μπορουμε με μσν? παναγαμηθουν
χα ομορφα! will check!
http://i328.photobucket.com/albums/l...4/312855c3.png
Ρε σεις στο winamp, sto skin Bento, οταν ακούτε audio cd σας δείχνει το εξώφυλλο του δίσκου, όταν πατάτε "Get Album Art" ? Εμένα ενώ μου βρίσκει τις περισσότερες φορές το εξώφυλλο, όταν πατάω "select" δεν εμφανίζεται στο παραθυράκι, και συνεχίζει να εμφανίζεται η κατσίκα.Αντίθετα όταν ακούω mp3, και κάνω το ίδιο, κατεβάζει το εξωφυλλάκι στο folder και όλα καλά.Παίζει καμια μαλακία με το δικό μου winamp, ή έτσι κάνει σε όλους? Υπάρχει κανένας τρόπος να δουλέψει και με το audio cd?
προσπαθείς να γράψεις id3 tag σε cd :thumbsup:
sto mp3 ksero na to kano.sto cd pos ginetai ayto? vriskei ta artwork re gamoto, alla den ta fortonei.se sas douleyei ok ayto me ta audio cd?
Πάει να σου πει ότι δε γίνεται. Αν και εγώ θα υπέθετα ότι κάποια λύση θα έβρισκε το winamp, θα καταλάβαινε ότι είναι audio cd και θα αποθήκευε το album art στο δίσκο, αλλά εμφανώς όχι.
eimai ligo abalos me ayta.krima kai deixnei oraia me to eksofyllo dipla re gamoto... :(
np anal cunt - akous bruce dickinson vasika