ωραίγιος θενκς
Printable View
ωραίγιος θενκς
μικροαστική/εθνικιστική μπόχα λοιπονQuote:
Originally Posted by Dr. Death
παει στο διαολο το μικροαστος ..προκαλει και γελιο ο χαρακτηρισμος
και εθνικιστης λοιπον ο δικος σου.
καλα να παθω ...για να μαθω να κανω ποστ εκτος αθλετιξ.
Άστα φιλοσοφικά και τις μαλακισμένες υπεκφυγές. Είπες μία μαλακία η οποία οδηγεί αυτόματα στο στερεότυπο ότι είσαι φασιστάκι , από αυτά που ακούν τη λέξη μικροαστός και γελάνε. Δυστυχώς εμείς οι λίγο πιο νοήμονες καταλήγουμε να χρησιμοποιούμε στερεότυπα σε τέτοιες περιπτώσεις, όπως όταν πχ ακούμε σχόλια του τύπου "ε καλοί μαλάκες και οι ευραίοι", "ναι, κοίτα όμως, ο hitler έφτιαξε κράτος", "άει τράβα γλύψε τις μασχάλες της παπαρήγα", "θες να μας κάνεις ρωσσία", "πρέπει να τους βάλουμε να τους εκτέλεσουμε, που έσπασαν το αμάξι του λαουτζίκου", "κουμμουνιστές" κλπ. Μπορεί να εννοούσες κάτι άλλο, μπορεί να ήθελες να σταθείς κάπου αλλού αλλά να σου ξέφυγαν 2-3 εκφράσεις ρε αδερφέ, αλλά ήταν αρκετές για να σε χαρακτηρίσουμε ζώο.
Τράβα στο athletics.
εφυγα δικε μου ..σορυ κιολα για την ενοχληση
καλον υπνο
Quote:
Originally Posted by stam and the witches
Dr. Death
δεν κοουταρω την κατεβασια απαντηση σου (2σελ πριν) και λεω λοιπον...
καταρχην δεν χρειαζεται να τσιτωσεις καποιον, τυποι σαν του λογου σου μας περιτριγυριζουν αρκετοι, απλα ετυχε χρονικα να εισπραξεις εσυ το μπινελικι!
μεσα λοιπον στη φρικη της ημερας, μπαινω εδω και βλεπω ενα post που αντι να κραζει ενα κρατικο μηχανισμο που σε αλλες φασεις διαδιδει περιτρανα την ικανοτητα που κατεστειλε απεργιες εργαζομενων, φοιτητικες πορειες κλπ και ειναι ανικανος και ανισχυρος ανημπορος να αντιδρασει στην/ις πυρκαγια/ες η' ενα post αδυσωπητου μισους που να καταληγει μεχρι και να σφαξει εμπρηστες ξερω γω η' εστω μια προσωπικη καταγραφη του ολου σοκ, βλεπω εναν να καθεται και να πεταει κατι χυδαιους χαρακτηρισμους για μια πορεια, λες και αυτοι που ηταν στη διαδηλωση προκαλεσαν η' εστω μετειχαν μεχρι και μηδαμινου ποσοστου στην επιδεινωση του πανικου για μια πορεια που και στην τελικη (εστω και ακαιρα δεν λεω) ειχε εναν σκοπο αιτια etc, ενας τροπος σκεψης και αντιδρασης που μου προκαλει σιχασια αηδια εμετο για την παρτη σου! δεν καθομαι αλλο ν'ασχοληθω με σενα αφελη βλακα που ξεσπασες σε μια πορεια και της μοιρασες και ευθυνη για το ολο χαος κιολας και μετανοιωσα που παρεκτραπησα κιολας δεν το συνηθιζω! α και ουτε Glory of anonymity παιζει, αν ασχολιοσουν και με αλλα εκτος του Athletics (που μαλλον γι'αυτο δε σ'ειχα προσεξει πολυ τοσο καιρο), θα με ηξερες ισως! τελος παντων αλληλογραφομαστε στ'αρχιδια μας και ισως τα πουμε ξανα στο topic Πρωταθλημα 2007-2008! εγω Μπαοκ εσυ?
προς Carheart : εννοειται οτι δεν αμφισβητω το μερος των μεταναστων της μαφιας, μαστροπειας, ναρκοdealing και χιλια δυο, απλα αυτοματα οταν μιλαω για μεταναστες μου βγαινει φυσικα και οχι για την ανωθε κατηγορια και το "απολυτο" "ολα" το παιρνω πισω, αλλα στη φουρια απανω λαΙκιζω μωρε λιγο :) !
kala eiste kai poly gidia e.
opws gidi einai o ka8enas pou simmeteixe sauti tin poreia, de me noiazei an eixe dikio h adiko, de me noiazei an enoxlise kanenan i apasxolise kapoia dimotiki arxi, me noiazei oti den eixe to mialo na katalabei oti ti stigmi pou ginetai auto pou ginetai einai akairo na asxoleisai me otidipote allo kai de se akouei kaneis, oute kan oi omoideates sou. apo sevasmo sautous pou pe8anan den kaneis kan poreia ever kai 8abeis ton aderfo sou ton toni sta vouva.
aleo είσαι ο κάνσερ;
επιβεβαιωνω εγω
Νομίζω οτι όταν έχεις απέναντι σου έναν ανυπόστατο και ολοκληρωτικά άχρηστο νεοφιλελεύ8ερο κρατικό μηχανισμό που έχει αποδείξει επανειλημμένα ότι υπάρχει μόνο για να καταστέλλει το οτιδήποτε, να δηλώνει παρών μόνο για να αποκρούσει κά8ε πι8ανή απειλή με το να στέλνει ματ και υμετ (σε τεμπέληδες διαδηλωσάκηδες, σε ε8ελοντές πυροσβέστες, σε διαμαρτυρόμενους κατοίκους, σε φτωχομπινέδες μικροπωλητές, σε τύπους που προσκρουούν σε ζαρντινιέρες, σε δασκάλους, ναυτεργάτες, μεταλλεργάτες, συνταξιούχους, ανασφάλιστους, αλβανιάρηδες τσαντάκηδες και τραβέλια της συγγρού) το ζήτημα δεν είναι ξέχωρο απο την "ε8νική τραγωδία" του καμμένου σύμπαντος και των 60+ νεκρών. Ακόμα και όταν αυτή η σύνδεση δεν γίνεται σαφής απο τους ίδιους τους συμμετέχοντες στην πορεία και γίνεται άκαιρα και συγκεχυμένα -το λέω παρ' ότι 8α μπορούσα και εγώ ο ίδιος να βρίσκομαι στην πορεία για τον νιγηριανό- πρέπει να φροντίζετε να σκέπτεστε λίγο παραπάνω. Ακόμα και στ' αλή8εια με κόπανους να είχατε να κάνετε -που δεν έχετε, σόρι- υπάρχουν σαφείς προτεραίοτητες. Πάνου στη σαπίλα των μμε που τρώνε απο τα αφάγωτα, στα σάλια που τρέχουνε απο τα κομματικά γκρουπούσκουλα της "αντιπολίτευσης", στον καταρρακτώδη εμετό της σιγουριάς των βουλγαράκηδων και των πολυδορέων στις δηλώσεις τους πάνω στις στάχτες, σεις βρίσκετε να την πέσετε στη διαδήλωση για έναν αράπακλα που τον φάγανε οι μπάτσοι. Δεν είμαστε τα καλύτερα καλόπαιδα στην πιάτσα αλλά σεις με ποιόν είστε, με μας ή με το λιοντάρι; Με τον καναπέ;
Δηλαδή η "εθνική τραγωδία" δεν έχει την παραμικρή διαβάθμιση;
Θε να πω πως όταν υπήρχε η λύσσα με τις πορείες, ο κόπανος ο άδωνης λύσσαγε για το βιβλίο της ιστορίας. Και έλεγε στον κόσμο να κατέβει στους δρόμους επειδή πρέπει να αγωνίζεται για τα δικαιώματά του. Αν αυτόν τον τύπο δεν τον παίρνω μία στα σοβαρά τις καθημερινές, ε τις μέρες που συμβαίνει κάτι μεγαλύτερο, δεν τον παίρνω δέκα.
Έτσι και εδώ. Άνθρωποι πεθαίνουν. Άνθρωποι εγκλωβίζονται και δεν ξέρουν αν θα πεθάνουν. Άνθρωποι που επιλέγουν να ρισκάρουν να καούν για να μην καταλήξουν σε λυόμενα (βλέπε σεισμόπληκτοι) για την υπόλοιπη ζωή τους. Κρατικός μηχανισμός σε παράλυση. Νέες φωτιές να ανάβουν, ενώ ο στρατός έχει ανακοινώσει πως σκόπευε να μπει στα δάση για περιπολία. Ποτέ δεν πήγε. Άνθρωποι συνεχίζουν να πεθαίνουν, όχι επειδή τους κυνήγησαν δύο μπάτσοι, αλλά επειδή τους κυνήγησαν όλοι οι μπάτσοι και όλος ο κρατικός μηχανισμός, και όλα τα όπλα που αγοράστηκαν και όλη η εθνική τραγωδία. Ο θάνατος είναι θάνατος, ναι. Κανένα "κατά" για τις πορείες κατά της αστυνομίας ή του "στολίσματος" του καζίνο. Δεν θα γίνει καμία πορεία για την αδράνεια του πυροσβεστικού σώματος όμως. Ποτέ. Και ίσως η ενέργεια μιας πορείας, μια τόσο κρίσιμη μέρα, να μπορούσε να διοχετευτεί όχι για να "παραπονεθεί" για έναν θάνατο, μα για να γλιτώσει άλλους. Οπότε ούτε λιοντάρι, ούτε καναπές, ούτε εσάς, ούτε εμάς, ούτε εσάς. Γενικώς όπως το λέει η καρδιά σας όμως.
Δεν με ενόχλησε η πορεία μια τέτοια μέρα. Με ενοχλεί η βλακεία όμως. Από παντού, και ανεξαιρέτως.
Και βλακεία υπήρξε ΠΑΝΤΟΥ τις τελευταίες μέρες.
edit : επειδή είδα το ποστ του αλεο στο αποπάνω θρεντ. Πιστεύω και το 1/6 των μετώπων να είχε ανοίξει μόνο, θα ήμασταν περίπου στην ίδια κατάσταση με τώρα.
8α γίνει μια πορεία αύριο στις εφτά στην βουλή. Δεν ξέρω ποιός πρωτοκαλεί και τι χαρακτήρα 8α έχει αλλά στο μπούτσο, αν ήμουνα α8ήνα 8α ήμουν εκεί όπως 8α είμαι ό,τι συμβεί εδώ. Και η ελπίδα μου δεν είναι το κλαψομούνιασμα απέναντι απο τον άνοστο στρατιώτη για να 8υμη8ούμε τα προφανή και να χαριεντιζόμαστε με καμμένες κάλπες και εφάνταστα συν8ήματα για οικοπεδοφάγους και κρετίνους υπουργούς. Αλλά κάποια στιγμή να γίνει σαφές οτι η πολιτική, οι ζωές μας, οι δουλειές μας και η φύση είναι πολύ σοβαρά πράματα για να τα αφήνεις στα χέρια των επαγγελματιών διαχειριστών τους, στα κανάλια, στον σεβ, στους μεσίτες, σε κά8ε αδίστακτο μπάσταρδο και στους φραγκάτους. Τίποτα δε 8α αλλάξει στις 16 του σεπτέβρη και στο πίσω μέρος του μυαλού όλων αυτό υπάρχει. Ε, είναι η ώρα γαμώ την πίστη μου και τη δικιά σας να γίνει σαφές οτι το "απο μας για μας" και η προσγείωση της δράσης στη βάση δεν είναι ρομαντικά τσιλιμπουρδίσματα, είναι ο μόνος τρόπος να σώσεις οτιδήποτε αν σώζεται. Ίσως με τη σειρά μου να πρεσβεύω τη βλακεία με το να λέω όλα αυτά αλλά χίλιες φορές πιότερο μια βλακεία που την έφτιαξα εγώ για μένα και την πληρώνω άρα και την ράβω στα μέτρα μου παρά ένα παζάρι βλακείας απο τους κα8' ύλην αρμόδιους νομπελίστες του είδους και μείς για άλλη μια φορά οι τύφλοπες πελάτες σε έρευνα αγοράς. Αρκετά, δε νομίζετε κι εσείς;
to zitima einai poly ksexwro apto ti simvainei tora kai mallon i diadilwsi eixe programmatistei prin arxisoun ta skinika.Quote:
Originally Posted by ikonoklast
poreia ginetai gia niosti fora giauto to logo kai me mia sxetika oxi toso simantiki aformi gia mena (pio sovara 8a mporousa na parw ta videa apto at omonoias - ki ekei allodapous eixe) alla einai kseka8aro oti san poreia travaei ta fwta tis dimosiotitas ws to mouni pou xtenizetai se ena kosmo pou kaigetai. aneksartita apto an exei dialy8ei i vouli, afenos kaneis de diafwnei gia tin anikanotita voulgarakidopolydwrwn kai apenanti, afeterou iparxei diafora anamesa se volemenous kai se ak(a)irous.
Quote:
Και ίσως η ενέργεια μιας πορείας, μια τόσο κρίσιμη μέρα, να μπορούσε να διοχετευτεί όχι για να "παραπονεθεί" για έναν θάνατο, μα για να γλιτώσει άλλους.
Μαζί σου. Ας γίνουν και τα δύο λοιπόν.Quote:
Originally Posted by aleo
και μετα ολοι μαζι θα παμε να ριξουμε το κουκι μας