καμία γαμημένη ελπίδα.
Printable View
καμία γαμημένη ελπίδα.
ΠΑΡΤΕ ΕΝΑΝ ΑΚΟΜΑ ΜΑΛΑΚΑ ΕΔΩ! η πορεια εγινε για ενα νιγηριανο πωλητη cd, που πηδηξε απο μπαλκονι και σκοτωθηκε για να ξεφυγει απο τους μπατσους, που τον ειχαν ξυλοφορτωσει κι αλλες φορες στο παρελθον! ΜΑΛΑΚΑ Ε ΜΑΛΑΚΑ, που σε πειραξε που ενω καιγεται ολη η Ελλαδα, ετυχε να διοργανωθει πορεια γι'αυτο το ζητημα την ιδια μερα, τι ειναι ρε ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ Σουπερλιγκα να αναβληθει, σε πιασαν και ζητηματα ηθικης η' δακρυσες που δε θα πας για καμπινγκ στο Μελιγαλα του χρονου?? ΣΙΧΑΜΕΝΕ που εχεις το θρασος να αποκαλεσεις παρασιτα και αργοσχολους τους τυπους που κατεβηκαν στην πορεια, αξιοκρατη ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ! δεν εχω βρισει ποτε κανενα στο φορουμ,ακομα και τον DM , αλλα εσκασα με τους διαφορους ΜΑΛΑΚΕΣ, αλλα μιας που πεφτει αβερτα μπινελικι, εσκασα και γω με τη μαλακια ορισμενων, το θελει και η μερα! Αντε τωρα δωσε μου ραντεβου κλωτσομπουνια και τα λοιπα μιας και αυτο φοριεται πολυ τελευταια στο ERQuote:
Originally Posted by Dr. Death
Ένα δίκιο το έχει.
Dr Death είσαι μέγας μαλάκαρος, king size βλήτο
Pinatero :thumbsup:
Ρε. Μη το χρησιμοποιείτε σα βρισιά αυτό ξερωγω.Quote:
Originally Posted by Pinatero
χτες δεν ειχαμε ιντερνετς ολοι ή ηταν πιο τοπικο το προβλημα;
ήταν πουτάνα όλη η χώρα.
και δεν εννοεί μόνο την αθήνα.
στο υπαρχον πολιτικο συστημα δεν γινεται να υπαρξει αξιοκρατια, δηλαδη δε στεκει η φραση "οποιος προσπαθησει θα πετυχει, οποιος διαβαζει θα βρει δουλεια...κλπ"! και η αναφορα του συγκεκριμενου για αργοσχολους, παρασιτα εμπεριεχει αυτη τη λαθεμενη αντιληψη περι εφαρμογης της αξιοκρατιας στο σημερα!Quote:
Originally Posted by phthoggon
εγω δεν ειχα αλλα τα ξαδελφια μου που ειναι απο κατω ειχαν :?Quote:
Originally Posted by Abruzzi
χαχα,και μενα ο ξαδερφος κατι μετρα μακρια ειχε net και ο γειτονας με ιδια συνδεση σα του ξαδερφου δεν ειχε...οτιναναι
Χτες γενικα σκαγανε τα κυκλωματα καθε 10 λεπτα ιδιως μεχρι το απογευμα. Ανεξαρτητως εταιρειας.
σόρρυ κιόλας αλλα έτσι όπως το παρουσιάζεις είναι σαν να έγινε ατύχημα και δεν νομίζω οτι έχει νόημα μια πορεία για ένα ατύχημα. το όλο πόιντ ήταν οτι οι αστυνομικοί πιθανότατα να εμπλέκονται στο "ατύχημα" νομίζω. η μήπως ήταν η πορεία κατά της αστυνομικής βίας γενικότερα;Quote:
Originally Posted by Pinatero
ε,να μωρε απλά τον κυνηγάγανε,ε κ μια βδομάδα πιο πριν λέει τον είχανε σαπίσει στο ξύλο παλι οι μπάτσοι κ ο χαζός φοβήθηκε κ έτρεξε να φυγει!
κατα τ'άλλα όντως,ήτο ατύχημα κ άλλωστε είναι η μόνη υπόθεση που έχει να κάμει με μπάτσους κ κακό φέρσιμο αυτόνε κ απο το ξάφνιασμα έγινε η πορεία
Καλά, νταξ, άλλη κλάση μιλάμε. Να δούμε τι άλλο θ' ακούσουμε. (Μόστε)