- Knock, knock!
- Who’s there?
-9/11
-9/11 who?
Spoiler
Printable View
- Knock, knock!
- Who’s there?
-9/11
-9/11 who?
Spoiler
- Κάνεις πίπες σε αγνώστους..?
- Όχι.
- Kώστας, χάρηκα.
Παιρνει τηλεφωνο ο Πετρος στο σπιτι του Ιησου..
Το σηκωνει η Παναγια,το κλεινει ο Πετρος...
ξαναπαιρνει τηλεφωνο και το σηκωνει παλι η Παναγια,το ξανακλεινει ο Πετρος..
ξαναπαιρνει,το ξανασηκωνει η Παναγια,το ξανακλεινει ο Πετρος...
Μετα λοιπον απο 7-8 φορες ξαναπαιρνει ο Πετρος και αυτην τη φορα το σηκωνει ο Ιησους,οποτε γυριζει και του λεει ο Πετρος:
-Ελα ρε φιλε που εισαι!Τι ειναι αυτο το πραγμα!!Καθε φορα που σε παιρνω μου βγαινει η Παναγια...
-Συγνώμη λίγο, να διακόψω;
-Έλα πες...
-Τίποτα, να διακόψω ήθελα μονο... :P
Πρώτη χρονιά που δεν πήρα κιλά στις διακοπές.
- Πρόσεχες;
- Δεν πήγα.
Καθεται ο Χριστός και πινει σε ενα μπαρ το ουισκακι του. Σε καποια φαση βλεπει ενα πολυ ωραιο γκομενακι στην αλλη ακρη του μπαρ. Φωναζει τον μπαρμαν και του λεει
-Βαλε στην κοπελα ενα ποτο απο αυτο που πινει κερασμενο απο μενα
Της βαζει το ποτο ο μπαρμαν και της λεει
-Κερασμενο απο τον Κυριο".
ρίχτε ένα μπαν στον ριντίμερ τώρα που πάμε καλά, ευκαιρία είναι
Η καλυτερη φιλη του ανθρώπου είνα η κατσαριδα,ακόμα κι αν την ψεκασεις γυρνάει ανάποδα και σου κουναει τα πόδια να της χαιδεψεις την κοιλιά....
ενα τελευταιο γιατοπουτσο ανεκδοτο προς τιμην του ριντιμερ
Ηταν ένας κουφός,ενας τυφλός,και ένας μουγκός και αποφασίζουν να κάνουν ληστεία τράπεζας.
Λέει ο κουφός
-Αν είναι θα μπώ μέσα εγώ,να τους πω τι να κάνουνε και θα ακούω τις αντιδράσεις τους...
-Οχι λέει ο τυφλός
Αν είναι να μπώ καλύτερα εγώ μέσα ,να τους πω τι να κάνουνε για να βλέπω τις αντιδράσεις τους...
και λέει ο μουγκός
Πώς λεγονται αυτοι που επισκεπτονται μπουρδελα,μαμανε και την κανουν με ελαφρα πηδηματακια χωρις να πληρωσουν??
Spoiler
Τι διαφορά έχει ο Θεός Δίας με την ομάδα ΔΙΑΣ;...
-Ο Θεός Δίας ήταν στον Όλυμπο…
H ομάδα ΔΙΑΣ είναι συνέχεια στα Everest…
...and it's gone
Τι δουλεια κανεις ?
Τα Σαββατοκύριακα δουλεύω διαιτητής και τις καθημερινές στα Hondos Center..
-Α....είσαι όλο φρρ φρρ και αρώματα....
Είναι ένα πρεζάκι στο "Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος" με τον Σπύρο Παπαδόπουλο.
1η ερώτηση για τα 50 ευρώ
"Σε ποιο φωτισμό φαναριού περνάμε άφοβα με το αμάξι μας?"
Α.: Στο πράσινο
Β.: Στο κόκκινο
Γ.: Στο πορτοκαλί
Δ.: Σε κανένα από αυτά
-Ζάκι: "Α δε ξέρω, δεν οδηγάω, πωπω ... δε ξερω ποια είναι απάντηση. Θα σταματήσω¨"
-ΣΠ: "Μα γιατί? Έχεις τις βοήθειες! Μπορείς να πάρεις την βοήθεια του κοινού"
-Ζάκι: "Οκ θα πάρω την βοήθεια του κοινού"
Κοινό: 100% απαντήσεις στο Πράσινο.
-Ζάκι: "Θα πω το Α"
-ΣΠ: "Μπράβο! Κέρδισες 50 ευρώ!!!"
-Ζάκι: "Τι!?!?!? 50 ευρώ?!?! Σταματάω!!!"
-ΣΠ: "Όχι! Τι θα σταματήσεις κιόλας? Έχεις ακόμη βοήθειες και πάμε για την ερώτηση για τα 100 ευρώ"
-Ζάκι: "100 ευρώ?!??!! Ε εντάξη τότε"
2η ερώτηση για τα 100 ευρώ
"Ποιο είναι το μεγαλύτερο νησί της Ελλάδας?"
Α.: Μακεδονία
Β.: Αττική
Γ.: Κρήτη
Δ.: Θράκη
-Ζάκι: "Α δε ξέρω πάλι, θα σταματήσω στα 50 ευρώ"
-ΣΠ: "Μα τι λες!? Έχεις την βοήθεια του τηλεφώνου ακόμη, μπορείς να την χρησιμοποιείσεις!"
-Ζάκι: "Μπορούμε να πάρουμε τηλ τον Τάκη?"
-ΣΠ: "Φυσικά, τηλεφωνήστε στον Τάκη"
-Τάκης: "Ναι ποιος είναι?"
-Ζάκι: "Έλα Τάκη, με 50 γίνεται?"
χεχεεχεχεε..
Πώς λένε οι Γιουγκοσλάβοι το Άμστερνταμ;
Κοφισοπέδιο
Spoiler
καλα πιες την ζουζου σου κ παρε τον τάκη τηλ
Ενημερωτικα , το ανεκδοτο με το κοφισοπεδιο εχει ξαναμπει , και ειχε παρει μονο πινκς.
Οχι τπτ αλλο , για να μη νομιζεις οτι τρως μουτζες επειδη δεν καταλαβαν το ανεκδοτο =P
όχι ρε.. οι μούντζες είναι γιατί δεν ανήκω σε κάποια από τις κλίκες, ένας ρίχνει μούντζα και μετά ακολουθούν τα πρόβατα
Σε μούντζωσα για να δω αν θ' ακολουθήσουν.
Καρχαρία η δικιά μου πάντως βγήκε αυθόρμητη.
Μούτζα από σένα κανονικά θα πρέπει να μετράει για διπλό πινκ
-Μαμά,τον ξάδερφο μου γιατί το λένε Τριαντάφυλλο;
-Γιατί στην θεία σου αρέσουν τα τριαντάφυλλα.
-Κι εσένα μαμά τι σου αρέσει;
-Έλα Πουτσάκο,μην κάνεις τόσες πολλές ερωτήσεις!
Ξανακύλησες εσύ;
Όλα κι όλα.Ο πάρλατς ήταν γαμώ τα παιδάκια
Τι είπε η κοκκινοσκουφίτσα όταν έφτιαξε πρώτη φορά προφίλ στο Facebook...????..
Spoiler
Σελίδα παρά σελίδα το πάμε
Πειτε ομως και κανα ανεκδοτο γιατι αν και ειμαι σιγουρος πως αυτα που γραφετε αμφοτεροι ειναι αστεια για μερικους, εμεις οι στην απεξω δεν τα πιανουμε....
Βρισκόμαστε στη Λάρισα, όπου λαβαίνει χώρα ο Πανελλήνιος Διαγωνισμός για το πιο true metal συγκρότημα. Τα συγκροτήματα παρελαύνουν το ένα μετά το άλλο, με λαδάκι στο άτριχο στέρνο, γούνινα true σωβρακάκια, με στίχους για πόλεμο, δράκους φανταστικές επικές μάχες, μαγεμένα δάση και φυσικά καταγοητεύουν το κοινό, το οποίο επιεικώς παραληρεί… Κιθαρίστες απίστευτης κλάσεως που παίζουν 742345 solos / second, ντράμμερς με επιδεξιότητα και ταλέντο που μέχρι και ο Lombardo θα ζήλευε, μπασίστες με 57345χορδα μπάσα που παίρνουν φωτιά από τις ασύλληπτες ταχύτητες, και φυσικά true τραγουδιστές με καταπληκτικές φωνές που φέρνουν σε οργασμό το κοινό με τις μαγευτικές χροιές τους και τις υπεργαμάτες φωνητικές τους ικανότητες. Τότε είναι που σκάει μύτη ο τελευταίος διαγωνιζόμενος, μόνος του μπροστά στην κεντρική Επιτροπή. Τον κοιτάει ο Πρόεδρος αυτής και τον ρωτάει:
"Ισι μονους εισι? Δεν ιεχ'ς γκρουπ?"
"Οχι, κανω σολο καριέρα και είμαι πιο τρου μεταλ απο τους άλλους τους fake φλώρους. Και είμαι γαμάτος και τους έχω χαλαρά. Ακόμα και τους Manowar." απαντάει με άγριο βλέμμα εκείνος.
"Καλά, καλά, θα σι δούμ’ κι σενανε"
Γεματος εμπιστοσυνη στον εαυτο του λοιπόν, εκείνος βγάζει τον εξοπλισμό του και ως άλλος Geddy Lee παιζει με το ένα χέρι κιθάρα, με το άλλο μπάσο, με το ένα πόδι πλήκτρα με το άλλο τη μπότα, με το στόμα φυσαρμόνικα, με τη μύτη ντραμς, με τα αυτιά τρομπέτα, με τα δόντια κοντρα μπάσο και δε συμμαζεύεται! Το κοινό έχει παγώσει. Ο τύπος ΔΕΝ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ! Τα τραγούδια του δεν έχουν λόγια, δεν μιλάνε για πόλεμο, δράκους φανταστικές επικές μάχες, μαγεμένα δάση και για πολεμιστές! Κι έχει το θράσος ν'αποκαλει τον εαυτο του τρου μεταλ μουσικό??? Ωστόσο όμως, παίζει τόσο καλά που έχει καθηλώσει τους πάντες! Ύστερα από 8 λεπτά το τραγούδι σταματάει at last και όλοι έχουν μείνει μαλάκες από τη γαματήλα του μάστορα.
Και τότε, σπάει την εκκωφαντική σιωπή ο Πρόεδρος της Επιτροπής και φωνάζει: Δε γαμίετ?!? Εισ-τρου-μέταλ!!!
@saloth sar
den exo idea poios einai o schizm, den exo idea k de moy kaigetai karfi poios isoyn esy sto kithara k genika de mporo ayta ta mperdemata me alla forum poy etyxe na hmoyn ekei prin 5 xronia, se kapoio allo prin 10 ktl ktl ktl k kati trexei sta gyftika. Lypamai poy soy xalasan ta paidika soy xronia sbinontas themata, prospathontas na soy allaksoyn tis politikes soy pepithyseis k genika eixes toses asxhmes empeiries, elpizo na to kseperaseis, an oxi yparxei kai h preza!
Απτα χειροτερα που εχουν ειπωθει απο ανθρωπινο ων
κι από ανθρώπινο ον ενίοτε.
ει μαχαιριτσα, τι σταθμο ακους...?
λαυρεντιο..
Spoiler
Όποιος μούτζωσε το από πάνω δεν έχει χιούμορ.
Όποιος μούτζωσε αυτό το παραπάνω;;
Λέει το αρσενικό σάντουϊτς στο θηλυκό:
- Θέλεις να κάνουμε έρωτα;
Και το θηλυκό απαντά:
- Α δεν μπορώ, έχω κέτσαπ!
Ο πατέρας βλέπει την κόρη του ντυμένη και στολισμένη....
-Εεεππ..! για που το βάλαμε ομορφιά ?
-Στην τουαλέτα, χρειάζομαι καινούργια φωτογραφία προφίλ..!!