kai o ellinarasgrtv.tk
Printable View
kai o ellinarasgrtv.tk
χαχα, ποια είναι τα ένα κάρο παιχνίδια που γυρίσαμε; για ανορθοδοξία άστο ξέχνα το, δεν θέλω να γίνομαι κακός ούτε πιστεύω πως ήταν ο χειρότερος που έχει περάσει από τον παο αλλά η στήριξη που είχε και έχει ο κάτε από τον κόσμο είναι απίστευτα υπερβολική, δεν έχω ξαναδεί τέτοιο πράγμα για προπονητή μας.
σήμερα παίξαμε χάλια.δε δούλευε τίποτα και όπως έχει αποδειχτεί ο παναθηναϊκός φέτος καθαρίζει επιθετικά, αλλιώς έχει πρόβλημα.η άμυνα φάνηκε αυτό που είναι κατα βάθος, δηλαδή για γέλια και η καβάλα δεν ντράπηκε να μας κολλήσει δύο ίδια.ήταν ταυτόχρονα καλύτερη αμυντικά από εμάς, δε σκοράραμε πρώτοι, τέλος.εγώ γι'αυτό δε σκαλώνω τόσο στον προπονητή, το ξέρουμε όλοι ότι δεν είναι και ο μουρίνιο και το πρόβλημα μας σήμερα δεν ήταν ο προπονητής.η διοίκηση όμως και μπορούσε και ήταν ανάγκη να αγοράσει αμυντικό γιατί έχουμε σοβαρό πρόβλημα εκεί, δεν το έκανε με γνώμονα αστείες εκτιμήσεις.ας αναλάβουν τις ευθύνες τους το οποίο συμπεριλαμβάνει πιθανά να παν να κάνουν απονομή στο καραϊσκάκη.
omorfi vdomada provlepetai me senaria paketon vgenopoulou k ta resta :touched:
ideato senario 0-1 me gkol kontopoutanou,eksallous panigirizmous k sss sti 4.psitheite
Για το πόσα είναι τα παιχνίδια, ψάχτο. Είναι αρκετά, αν σκεφτείς ότι ΠΑΟ δεν έχει δεχτεί γκολ πρώτος πολλές φορές. Η ομάδα από τότε που έφυγε ο Ολλανδός σκοράρει σχεδόν αποκλειστικά με τον Σισέ, το έχουν δει και οι πέτρες. "Λέγαμε" ότι δεν υπήρχε τακτικό πλάνο, αλλά ο Κατσουράνης έβαλε όλα τα γκολ του τότε, με πανομοιότυπο τρόπο.
Η ομάδα δεν επιτήθεται σωστά πλέον και γι' αυτό χάνει τα ματς. Στη θεωρία ένα "ολοκληρωτικό" 4-3-3 με πίεση ψηλά και τα εξτρέμ να βοηθάνε το φορ, μπορεί να κάνει παπάδες, αρκεί να έχεις τους παίκτες. Εμείς απλά δεν τους έχουμε και δυστυχώς με την άμυνα στη σέντρα έχουμε τεράστιο πρόβλημα στις αντεπιθέσεις. Γι΄αυτό και λέω ότι οι ομάδες δε βγαίνουν στα πινακάκια του μάνατζερ, αλλά ανάλογα με το υλικό.
Όπως και να ΄χει, το πρωτάθλημα έγινε απείρως δυσκολότερο πλέον.
Εντιτ: Άσε που δε θυμάμαι τον Λέτο να κουνιέται στον Τεν Κάτε ε. Τη διαφορά πιστεύω θα την κρατούσε με ευκολία.
Έντιτ 2: Για τα γυρισμένα παιχνίδια, τα έχει μαζεμένα ένας αντίπαλος...
Quote:
ΟΠΩΣ για παράδειγμα, ότι ο Παναθηναϊκός «γυρίζει» τα παιχνίδια του. Τρώει πρώτος γκολ από την ΑΕΚ και ισοφαρίζει. Τρώει πρώτος γκολ από τον Εργοτέλη και τον κερδίζει. Τρώει πρώτος γκολ από τον Άρη και τον κερδίζει. Χάνει 0-2 στην Καβάλα και ισοφαρίζει. Τρώει πρώτος γκολ από τον Αστέρα και ισοφαρίζει.
ΑΚΟΜΗ κι αλλιώς να το πάρουμε: Τον ισοφαρίζει ο ΠΑΟΚ 1-1 στο ΟΑΚΑ, αλλά ο Παναθηναϊκός βάζει δεύτερο γκολ και κερδίζει. Τον ισοφαρίζει ο Πιερικός 1-1, έστω κουτσά στραβά βάζει ένα γκολ στο φινάλε και κερδίζει.
ΤΟ πιο σπουδαίο; Όποτε ο Παναθηναϊκός έχει προηγηθεί στο σκορ, πάντοτε έχει κερδίσει. Δεν έχει, δηλαδή, βρεθεί ακόμη ομάδα να του γυρίσει παιχνίδι…
inb4 πρωταθλητή: θησαυρός η μεταγραφή του προέδρου
inb4 reicarnation lived_by_something
Για μένα αν υπάρχει ένα βασικό πρόβλημα με τον Νιόπλια είναι οι δημόσιες σχέσεις που κάνει και φαίνεται στις αλλαγές κυρίως. Δηλαδή ο Λέτο παράδειγμα, σήμερα ήταν κακός ναι, αλλά αν δεν κάνω λάθος δεν υπάρχει παιχνίδι επί Νιόπλια που να έχει παίξει 90λεπτο. Γενικά η λογική "κρατάω μόνιμα μέσα Καραγκούνη κι άλλους 2-3 και έχω τους ξένους για αλλαγές" είναι καλή αν σε ενδιαφέρει απλά να μη χάσεις τον έλεγχο, αλλά όχι όταν πας για πρωτάθλημα. Aπ' ότι διαβάζω μάλιστα στα ρεπορτάζ, όταν ο Λέτο έμαθε ότι θα βγει επιτέθηκε στον Καραγκούνη και όχι στον Νιόπλια. Ο οποίος Καραγκούνης δείχνει πραγματικά τεράστια κόμπλεξ όταν αφήνει το Σισέ να εκτελέσει φάουλ για πρώτη φορά στο 90 (και χωρίς καν να του δώσει τη μπάλα με πάσα) για να μη φάει τη γιούχα.
Με όλα αυτά, για μένα ο Παναθηναικός παραμένει φαβορί λόγω του ότι αν δεν αυτοκτονήσει θα βολεύεται και με χ στο ντέρμπυ, αλλά αν καταφέρει να χάσει αυτό το πρωτάθλημα με +8 πριν 3 αγώνες πραγματικά δεν ξέρω τι να πω
Ελεος ρε γαμω το βαζελο. Κανονιστε τον Μαη να βγουνε ολοι και να λενε ποσο σωστες ηταν οι κινησεις του Κοκκαλη.
Χμμμ του Λουα Λουα ηταν και το λεμε απο τον Ιανουαριο, δεν περιμεναμε να βαλει δυο γκολ με τον Αστερα
Ναι οκ, ηταν καλη κινηση του Λουα-Λουα.
Αλλα μηπως να καναμε και μια ανασκοπηση απο το καλοκαιρι?
Προπονητες που εφερε/εδιωξε, παιχτες που εφερε/εδιωξε.... κτλ κτλ
Αράξτε, αφού έρχεται ο τούμπανος χαφ, το είπε η Γάτα.
εγώ πάντως το είπα και το ξαναλέω, το να μην επενδύσουμε στην άμυνα κοστίζει άνετα πρωτάθλημα.εφόσον στην παε αποφάσισαν να πάρουν πρωτάθλημα στη φτήνια, άμα δεν είμαστε τυχεροί θα βγει μάγκας ο κόκκαλης.δεν καταλαβαίνω κιόλας που κολλάτε, καρδιά του πρωταθλητή κτλ δεν ξέρω αν υπάρχει , όμως ο οσφπ έχει 12/13 και ο παο έχει να κάνει πορεία για πρωτάθλημα από τότε που το πήρε τελευταία φορά.επειδή βέβαια το σίδερο κολλάει στη βράση, μια χαρά μπορούμε και να το πάρουμε αλλά αν γίνει κατά 99% θα γίνει αγχωτικά και θα τρέχουμε μέχρι την τελευταία στιγμή .
Αν μη τι αλλο, το τελευταιο που θα κανω ποτε γενικα σε αυτο το τοπικ ειναι να υπερασπιστω τον Κοκκαλη, γτπ ειναι και χαιρω πολυ κτλ. Και ακομα και η κινηση του Λουα Λουα δε θεωρειται θετικη, αφου ηταν τριπλα μαλακας οταν τον εδιωξε, αρα ειναι στο -2 ακομα. :P
nomizw oti to prwtathlima paei gia to pao-osfp kai tha to parei o pao
εντωμεταξύ κανείς δεν έχει αναφέρει την κλωτσιά του Μουν στον Σνάουτσνερ και το φάουλ που σφυρίχτηκε. Υπέρ του Σνάουτσνερ. :maikl:
τουλαχιστον ταμειο... ον τοπικ τωρα..
Ο Νιοπλιας μετα το σημερινο εχασε παντελως τα αποδυτηρια... Ο Καρα εκανε οτι γουσταρε... του πε αριστερα πηγε κεντρο και πηγε ο Νινης που δεν μπορει απο αριστερα... δεν καταλαβα γιατι δεν εβαλε Χριστοδουλο... φορτωσε τα μπροστα αλλα παλι ανορθοδοξες γιομες... που της καθαριζαν οι αλλοι στο ανετο... αμα ειχαμε καθαρισει τον αρουλη θα το χαμε παρει το πρωταθλημα... τωρα...τρεχατε ποδαρακια μου.