γαμιεται το ups εδω και κανα δεκαλεπτο,βλεπω και καναλια στη tv που τα παιζουν,παμε για black out;
Printable View
γαμιεται το ups εδω και κανα δεκαλεπτο,βλεπω και καναλια στη tv που τα παιζουν,παμε για black out;
δεν εγινε το μπλακαουτ μεσα ιουλιου με 45 βαθμους και φουλ καταναλωση, θα γινει τωρα?
περιεργα πραγματα.
Καίγεται η Πεντέλη ρε μαλάκες, και μάλλον κάει τα καλώδια που έρχονται απο Μεγαλόπολη ξέρω γώ η κάνα μετασχηματιστή και γαμιέται το δύκτιο. Βασικά η Πεντέλη αποτεφρώνεται. και έξω το χρώμα είναι σαν να έφτασε το τέλος του κόσμου.
Πάλι φωτιά τη παναγία τους?
παω να δω εξω.
Εδώ που βρίσκομαι, και άσχημα μυρίζει, και έχει κι ένα τεράστιο συννεφο στάχτης να μας σπάει το μπούτσο. Αλλά ρε πούστη μου (Vicotnik εσένα λέω :pink:) ΠΑΛΙ ΦΩΤΙΑ ΓΑΜΩ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΣΑΣ ΓΑΜΩ? ΔΕ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΛΙΓΑΚΙ ΔΛΔ?
edw sto marousi blepw th pentelh piato.O kapnos einai polys kai fainetai poly skata to skhniko.
να μου πείτε παρακαλώ πως μεταφράζεταί η λέξη ''αγέλη'' στα εγγλέζικα
Pack νομίζω.
Herd συνήθως, αναλόγως για τι πράγμα μιλάς
σας ευχαριστώ και τους δυο
Νομίζω για πάκ μιλάς για άγρια ζωντανά ενώ για χέρντ μιλάς για οικόσιτα/εξημερωμένα (γελάδια-φοράδια-κουράδια).
γλουγλουγλουγλουQuote:
Originally Posted by Vicotnik
Γουμπουρουμπου, δεδομένου οτι το ιτ είναι απ τις πχιο για τον πούτσο ταινίες, το έχεις άβαταρ και σιγκ, επειδή....
...σαν βιβλίο γαμάει μάνες, και η μόνη visual μεταφορά είναι η ταινία, οπότε χρησημοποιώ απο εκεί το άβαταρ και το σίγκ.Quote:
Originally Posted by The Good Son