Αχαχαχ ναι, έχω και βατράχια μέσα μου να πάιζουν πρόσχαρα. Επίσης είμαι τόσο νυσταγμένος που με το ζόρι συντονίζω τις κινήσεις μου πλέον. Τα μάτια μου δεν ανοιγοκλείνουν μάζι αλλά διαδοχικά, το ένα μετά το άλλο.
Printable View
Αχαχαχ ναι, έχω και βατράχια μέσα μου να πάιζουν πρόσχαρα. Επίσης είμαι τόσο νυσταγμένος που με το ζόρι συντονίζω τις κινήσεις μου πλέον. Τα μάτια μου δεν ανοιγοκλείνουν μάζι αλλά διαδοχικά, το ένα μετά το άλλο.
χμ. τεσπα καλο κουραγιο. το να εισαι στο ποδι μετα απο 3 (ή και λιγοτερο) ωρες σκαρτο υπνο sucks οντως.Quote:
Originally Posted by When_Black_Roses_Bloom
Quote:
Originally Posted by rebelos
Επίσης, δεν υπάρχει ταινία που να παίζει ο Clive Owen και να μη γαμάει. Fact.Quote:
Originally Posted by H.
Quote:
Originally Posted by Angmar
Μετά απο καθόλου ύπνο βασικά. Έκλεισα 36 ώρες ξύπνιος \μ/
Έδιτ:
Καλημέρα δεν σας είπα, σας είπα? Καλημέρα λοιπόν.
Είμαι 54 κιλά.
Ο βικότνικ είναι 50.
Ναι αλλά εγώ είμαι 1,85 και κάτι!
και ο βικότνικ 18,5 είναι.
Δεν είναι απίστευτη εφεύρεση το wettex?!
stam, να προσέχεις μη σπάσεις
Quote:
Originally Posted by stam and the witches
Φάε τίποτα ρε μαλάκα! Έλεος!Quote:
Originally Posted by stam and the witches
http://www.inobun.com/item_img/003/321-1-260.jpgQuote:
Originally Posted by beefteki
Έχω αρχίσει διάβασμα για εξεταστική και η γενικότερη φάση, μόνος στην μεγάλη πόλη, οι πάντες λείπουν και οι μόνοι σου φίλοι είναι οι Δομές Δεδομένων/Ανάλυση Αλγορίθμων έχει αρχίσει να μου την βαράει άσχημα στα νεύρα.
Επίσης, το αστείο της βδομάδας. Οι γονείς μου έχουν ένα μαγαζί, και τώρα που έφυγαν διακοπές μου άφησαν να ποτίζω τα λελούδια. Πάω και γω λοιπόν μια μέρα, αφήνω ανοιχτή την πόρτα, ποτίζω τα λουλούδια και κάθομαι κάνα μισάωρο (ήταν τότε που ήταν down to er, αλλιώς θα καθόμουν παραπάνω :p) να χαζέψω στο ιντερνέτ. Φεύγω, κλειδώνω, ξαναέρχομαι την παραεπόμενη και βλέπω μέσα από την τζαμαρία ενα γαμημένο ΚΩΛΟΓΑΤΟ το οποίο πιθανόν είχε τρυπώσει όσο είχα ανοιχτή την πόρτα την προηγούμενη φορά. Από τότε τρώω 3 ώρες την μέρα προσπαθώντας να το πιάσω (μόλις πάω να βάλω κλειδί στην πόρτα, ενω κυκλοφορεί στο μαγαζί πάει και κρύβεται κάτω από τα μηχανήματα - πιστέψτε με έχει πολλά μέρη να παέι, τυπογραφείο είναι το μέρος). Η πλάκα είναι ότι όταν επιστρέψουν οι γονείς μαζί με την Ήρα(=μπάσταρδο λυκόσκυλο με ψύχωση στις γάτες), αν δεν έχω καταφέρει να το βγάλω θα γίνει καλό μεζεδάκι για το 'μοβόρικο κτήνος και εγώ που είμαι συναισθηματικός emo παλιόπουστας δεν θα το αντέξω.
ΥΓ: Το ακούω που νιαουρίζει τώρα. ΓΚΡΡΡΡΡΡ
και ο michael jackson.
Shadowking δελέασε το γάτο με καμιά γατοτροφή. Ή πήγαινε του κανα ψάρι και άστο εκεί. Όπως θα πάει να φάει το ψάρι, άρπα τον και από δω παν κι άλλοι.