Quote:
Originally Posted by Raven Lord
εδώ βρήκες να προμοτάρεις το τελευταίο μου επίτευγμα?
έπρεπε να με ξεφτιλίσεις έτσι?
:cry:
Printable View
Quote:
Originally Posted by Raven Lord
εδώ βρήκες να προμοτάρεις το τελευταίο μου επίτευγμα?
έπρεπε να με ξεφτιλίσεις έτσι?
:cry:
α, δικό σου ήταν? :P
:cry: :cry:
κότσαρες και το eshop...
klaaaaaaaaapssss
κάπως έπρεπε να φτιάξω το δικό μου κέφι :twisted:
έτσι εεεεεεε?
:(
αλλάζω θέμα σε αυτό που γράφω τώρα:
"Ξυδόμπαρμπας: βιογραφία σε σαρκαστική πρόζα"
θα σε κάνω διάσημο σαν τον Αλ Μπάντι :P
πάρε τηλ στα ΧΤΕΛ και ρώτα! 623888!Quote:
Originally Posted by Swollen
μαστόδοντα, όρμα και τσίμπα με τους χαβλιόδοντεςQuote:
The newest registered user is Bifteki_gemisto
ο antenna δείχνει καθημερινά στις 12μιση το βραδυ το alias btw
ε μαλακια, δεν προκειται να δειξουν ολα τα επεισοδια, και αμα δεν δεις ολα τα επεισοδια σου μενει μια αισθηση σαν το λοστ ενα πραγμα
Quote:
Originally Posted by Candiru
Μαλάκες, ΒΑΡΙΕΕΕΕΕΜΑΙΙΙ...
Αυτο το βοριαδάκι που φυσάει Θεσσαλονίκη απο χθες το βράδυ ΤΑ ΣΠΑΕΙ.
Που λετε μαγκες τωρα δα που γραφω αφτα τα λογια ειμαι απανω στο τρενο και πηγαινω απο το μπραητον στο τσητσεστερ για να ψωνισω μαβρο επειδη ολοι μου οι γνωστοι την εχουν κανει για διακοπες σε εξωτικα νησια ,εχω παρει και το λαπτοπ μαζι μου για ξεκαρφωμα και για να βαλω το υλικο μεσα επειδη δεν θα χωραει στις τσεπες μου και αυτο που βλεπω τωρα θα προσπαθησω να περιγραψω.
Πρωτη φορα κανω τη συγκεκριμενη διαδρομη. Εξω βρεχει και εχει μια γενικοτερη μαυριλα. Απο τα δεξια μου βλεπω χωριά μεσα στο πρασινο, καταπρασινα χωραφια στα οποια βοσκανε κατι αλογα και οταν το τρενο πλησιαζει καποιο σταθμο οι γλαροι φερνουν βολτες απο πανω του. Απο τα αριστερα μου μια φουρτουνιασμενη θαλασσα. Η θαλασσα ειναι αγριεμενη και κατι βαρκες που ειδα πριν πηγαιναν περα δωθε. Το ξερω οτι το περιγραφω εντελως σκατα, αλλα το ολο σκηνικο με εχει αφησει αφωνο.
Ενω μεχρι χθες ημουνα 40% ετοιμος να μεινω αγγλια για να δουλεψω αντι να επιστρεψω στην ελλαδα, σημερα με αυτα που βλεπω το ποσοστο εχει αυξηθει κοντα στο 63% τωρα. Σκιεφτομαι να πραγματοποιησω ενα απο τα μεγαλυτερα ονειρα μου, να εγκατασταθω εδω σε κανα αγροκτημα και να καλιεργω πατατες στον ελευθερο χρονο μου. Προσπαθω να σκεφτω τι θα μπορουσε να με κανει να γυρισω ελλαδα, αλλα εκτος απο γονεις, γυναικα και φιλους δεν μου ερχεται τιποτα αλλο στο νου(και αυτοι ολοι μπορουν να μπουνε στο λεοφορειο και να ερθουν, στην τελικη απο το 2001 που λειπω απο το σπιτι μου για στρατους και σπουδες, γυρναω μονο για διακοπες προτου επιστρεψω στη βαση μου).
Πραγματικα απορω με αυτους οι οποιοι χωρις να εχουν καποια οικογενειακη επειχηρηση στην ελλαδα, επιστρεφουν πισω. Χαβοκ για πες και εσυ, εκτος αν ανηκεις σαφτη την κατηγορια, τα λεφτα παρολο που το κοστος ζωης ειναι ανεβασμενο, δεν συγκρινονται με τους μισθους στην ελλαδα. Τα ΜΜΜ ειναι ανυπαρκτα, το "κλιμα" στις δυο μεγαλες πολεις οπου υπαρχουν και οι δουλειες ειναι ανυποφορο, οι δημοσιες υπηρεσιες για πολλες κλωτσες και γενικοτερα μια μπαχαλοκατασταση την οποια ο περισσοτερος κοσμος την θεωρει δεδομενη, και δεν βαριεσαι ετσι δουλεβει το πραγμα τοσα χρονια, αστο σιγα μην αλλαξουμε τιποτα.
Για πειτε και εσεις την αποψη σας επι του θεματος, εν αναγκη ας γινει και καινουργιο τοπιξ, υποθετικα μιλωντας, αν περνατε το πτυχιο σας και στο καπακι μια εταιρια απο την *βαλτε την χωρα της αρεσκειας σας* για να εργαστειτε πανω στον τομεα στον οποιο σπουδασατε, θα δεχοσασταν να κανετε το μεγαλο βημα? Αν οχι γιατι?
Γενικοτερα βαργιεμαι, εχει και τζαμπα γουαηρλες μεσα στο τρενο οποτε ποσταρω στο ηαρ και περναει καπως πιο δημιουργικα ο χρονος μου.
Επειδη φτανω ομως τωρα στο τσητσεστερ σταματαω εδω και περιμενω απαντησεις με ανυπομονησια ειδηκα απο χαβοκ, κατωριμο και ενιθαρμονς, αλλα και απο χολκ να μου αναλυσει το κοινωνικοπολιτικο αλαλουμ του συγκεκριμενου ποστ.
Ma ti mosKari....Quote:
The newest registered user is Bifteki_gemisto
To skeftotan pollh wra?....
locust, Εισαι τρου και νιωθεις. -Αφου μας ειπες που εισαι τωρα και τι καννννεις, τελος.-.
Αγαπητο ξενιτεμενο τσολι, ανηκω στην κατηγορια που οριζεις ως εξαιρεση, και ολιγον ενισχυμενη, γιατι και ο αντρας βρισκεται σε αναλογη θεση, οποτε με ενωμενες τις οικογενειακες μας δυναμεις πορευομεθα σε αυτη την ζωη στα πατρια εδαφη. Επιπροσθετως, ενα ακομη πλεονεκτημα της επαγγελματικης μου ιδιοτητας, ειναι οτι δεν εχει πατριδα. Μπορω να εχω την εδρα μου εκει που με συμφερει-στην προκειμενη εδω-και να χτισω οπου με ενδιαφερει και επισης με συμφερει, εκει και ακομη παραπερα.-πχ Ισπανια-.
Η μεταβαση και η προσαρμογη απο την ακαδημαικη στην επαγγελματικη ζωη, ποσο μαλιστα οταν γινεται σε μερος που δεν γνωριζεις, ειναι δυσκολη υποθεση, και θελει προσπαθεια, ανοιχτο μυαλο και υπομονη. Κανεις test and trial, και μονο εσυ θα ξερεις που σου ταιριαζει καλυτερα, δεν υπαρχει ενας κανονας αποκλειστικος για ολους μας, που να λεει, στη χωρα σου ειναι σκατα, τραβα εξω, η το αντιστροφο. Εσυ ζυγιζεις και αποφασιζεις, και μπορει στην πορεια να δεις, οτι πχ η φαρμα και οι πατατες του νησιου στη βαρανε στα νευρα, και θελεις να γυρισεις πισω.
Βασικα, μια που εισαι εκει, κατσε δουλεψε μερικα χρονια, και μετα βλεπεις. Δες τι παιζει με το επαγγελμα σου, δες πως τα βγαζεις περα μονος χωρις γονιδες, πως θα παει η σχεση σου, πως θα ναι γενικως η κοινωνικη σου ζωη, και σε ευρυτερο πλαισιο η ψυχικη σου ισορροπια, και μετα λες το οριστικο μενω εδω η γυρναω.
Εγω εργαστηκα παραλληλα με τις σπουδες μου και μετα το τελος τους στην λουγκραλαντ, και γουσταρω τρελα για την οργανωση και την εμπειρια και τα χρηματα που πηρα. Αλλα με ενδιεφερε να κανω κατι δικο μου, φιλοδοξια που στο ξεκινημα ειχα καλυτερες βασεις προς πατριδα μερια. Δεδομενου οτι με την οικογενεια μου εχω καλες γενικα σχεσεις, καταλαβαινεις οτι δεν με χαλασε.
Απο την αλλη, φιλαρακια μου που ασχολουνται με δικτυα, ιντερνετια, τεχνολογιες και τα ρεστα, γυρισαν για λιγο πισω, φρικαρισαν απο την τριτοκοσμικοτητα μας, και την εκαναν παλι για το νησι, οπου ζουν με ενα ευτυχισμενο και γεματο χαρουμενη μαλακια χαμογελο.
Ολα ειναι σχετικα.