αυτό.
Άμα δεν ήταν ο Γιόβα, ακόμη θα αναρωτιώμουν "μα καλά ανώμαλος είμαι και δε μ'αρέσουν οι Dark Funeral?"
Printable View
είμαι σε γενικές γραμμές άσχετος με το black αλλά ο Γιοβανίτης είναι by far ο καλύτερος συντάκτης αυτή την στιγμή στο hammer.
είναι αυτός ο τελείως δοσμένος, στο ιδίωμα που ακούει, τρόπος γραφής που έχει παρακινήσει πάρα πολλούς να το ψάξουν λίγο παραπάνω το θέμα και αυτό είναι το μεγαλύτερο επίτευγμα ενός συντάκτη.
θα συμφωνησω με Krux. οι κριτικες του Γιοβανιτη ειναι αξεπεραστες, αν και στο Belus εβαλε ... 7
Ra Pariah, ευχαριστω για τη προταση ... θα τσεκαριστει! τωρα για το Watain δεν το ακουσα η αληθεια αλλα και παλι δεν με εντυπωσιαζουν και πολυ. θα ηθελα ομως να διαβασω μια κριτικη.
http://www.professorblack.com/PM008/...er%2072dpi.jpg
Κλασσικούρα όσο δεν πάει κι ας είναι από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Δισκάρα. :dfinger:
Λοιπόν, συνέβη το εξής απίστευτο: αγόρασα την επανακυκλοφορία της Century Media του "Remnants of War" και ενώ τα πάντα εξωτερικά φαίνονται κανονικά (εξώφυλλο, cd print κ.λπ.), μόλις έβαλα το CD να παίξει αποδείχθηκε ότι ήταν γραμμένο το "Burning Star". :touched:
Κάποιος ομοιοπαθών ή καμιά ιδέα;
κανένας ikonoklast θα έκανε το packaging.
Να απευθυνθείς στο ΙΝΚΑ και φυσικα να το κρατησεις για το συλλεκτικο της φασης.
νορμάλ βαθμούς και ο καραολίδης
εχει βάλει και ένα πεντε στα πέντε στο νεβερμαιντ (λυσάξτε παλιοατσάλια)
εντιτ : τώρα θυμάμαι και ένα ψιλοεπικό ρηβιού του για μια γερμανική ροκενρολλ μπαντα που πήγαινε κάπως έτσι :
Σε έναν ιδανικό κόσμο, οι ιταλοί μαγειρεύουν, οι βραζιλιάνοι παίζουν μπάλα, οι γερμανοί πλαισιώνουν τις δημόσιες υπηρεσίες και οι αμερικάνοι παίζουν ροκενρολλ. σε έναν μη ιδανικό κόσμο, οι ιταλοί παίζουν μπάλα, οι βραζιλιάνοι πλαισιώνουν τις δημόσιες υπηρεσίες, οι αμερικάνοι μαγειρευουν και οι γερμανοί παίζουν ροκενρολλ.
σπλιτ απ'το albums section!
Χαχα, το θυμαμαι αυτο Μαριλλιον.
Γενικα διαβαζω κριτικές Καρα γιατί οταν δεν γουστάρει κατι, το φλέγμα που βγάζει εχει πολυ φαση.
Ψαξε σε ενα παλιο τευχος, κριτικη για τους Ill Nino. Κριτικη/διαλογος μεταξυ 15χρονων.
o καραολίδης το έγραψε εκείνο;
όταν γράφει σοβαρά είναι άψογος εντωμεταξύ (δεν το συνηθίζει τελευταία)
Ναι και τους ξέσκισε.
Καλός είναι. Ξέρει τι λέει+έχει και άποψη.
εγω την επαθα με το grand declaration of war το οποιο εχει κατι σαν κρυφο στο τελος κανονικα
σε μενα αυτο το κρυφο ειναι στην αρχη και παιγμενο αναποδα! αφου τελειωσει ξεκιναει ο δισκος
οι διαρκειες των τρακ ωστοσο εμειναν οι ιδιες οποτε πχ αν θελεις να ακουσεις το 2ο πχ τραγουδι πας στο τρακ 3 και το προχωρας μπροστα κανα 2 λεπτα
γαμησε τα φαση! ειχα μιλησει με την season και μου ειπε οτι γνωριζουν το προβλημα και οτι ειναι διατεθημενοι να μου το αλλαξουν αρκει να τους στειλω το χαλασμενο
προφανως δεν το εστειλα βεβαια
για γιοβανιτη να πω οτι δεν ειναι αυτος που βαζει οτι ναναι βαθμους
οι αλλοι βαζουν συνεχεια υψηλους,χωρις λογο!
εντωμεταξυ εχουν κανει και το κορυφαιο! δισκος του μηνα το ΤΑΔΕ με 9, και δυο σελιδες κριτικη στο Λατεραλους με 10!
μινμιν ευχαριστώ πολυ που κάπου πρότεινες αυτο
http://fe-mail.gr/media/Image/entert...a_poulionl.jpg
επιβεβαιώνω.
Το δισκάκι που γραφει πάνω "our problem" έχει μέσα το "iron monkey" και τούμπαλιν.
Βάλε και το γάματα χαρτονένιο κουτί που χωράει τσίμα-τσίμα τα cd και δυσκολεύεσαι να τα βγάλεις, και έχεις ένα από τα χειρότερα box-sets όλων των εποχών.
Χαχ, τώρα που το κοιτάω, και το Iron Monkey/Church of Misery split cd στη Man's Ruin έχει λάθος τη σειρά των κομματιών. Ντάξει γάματα. :lol:
Αυτό με το Lateralus δεν ισχύει. Είχε 9,5, κριτική μίας σελίδας, δίσκος του μήνα και, αν θυμάμαι καλά 3ος του χρόνου πίσω από Thorns και Blackwater Park.
δεν θυμασαι καθολου καλα!
Φθόγγε και άλλοι, για πέτε λίγο πλιξ. Απο Taake τι ακούμε πρώτο αν δεν έχουμε ακούσει ούτε ημιτόνιο ?
Nattestid Ser Porten Vid, Over Bjoergvin Graater Himmerik ή Hordalands Doedskvad ?
taake them all.
πολύς κόσμος
ναι αλλα εμεις τους ειδαμε live ενώ εσεις οχι
ναι αλλά εμείς έχουμε ακόμη σπίτια/δεν έχουμε τον ΓΑΠ άβαταρ.
Orphaned Land - Forced To Cancel Show In Turkey Due To Political Crisis
The show of Israeli metal band Orphaned Land at Sonisphere Istanbul had to be cancelled due to the ongoing crisis between Turkey and Israel after the Gaza flotilla raid. The band has posted the following statement on the official website:
Quote:
"Merhaba, shalom & salam to all our beloved fans & friends.
2 weeks ago, we were the happiest band on earth when we were announced to Sonisphere Istanbul, we all waited for this moment for so long.
Then, a political fucked up crisis started between our countries and a whole chaos started to go on and unfortunately still goes on till that moments.
After a few days of rumors we were sadly announced today that the security company who is responsible of the festival cannot guarantee our safety during the fest and therefore our show had to be delayed from this year…
You have to know that, we, Orphaned Land, we felt safe and we 100% wanted to come despite all, to have that show for the purpose of peace, friendship and brotherhood of our nations. The facts are that this is a big festival, with many people and many bands, and the security company didn't want to risk all of that just because of us. We couldn't agree with it, but we fully understand it and respect it. Yet, we and Purple productions, are very sad, it is such a strange feeling not to be able to play in Turkey, this is our second home!
Due to the situation that was created our show moved to Sonisphere Romania. We promise you all that we will make the maximum efforts to schedule new dates in Turkey very soon. We personally feel safe; we don't need any kind of security, surrounded by all of you makes us safe, but this is just us.
We wish to thank our amazing fans who wrote "Serefe" in our facebook fan page (there were hundreds of you!!) To all the people that opened support groups and even the ones that just expressed their opinion; you all are the greatest gift that a band could get. Please don't be sad about this cancellation, all delays are for the good, one day, politicians will learn and take an example from you and us, Inshallah.
Before we leave please remember this, our orphaned brothers - our countries flags may have different signs and colors but deep in our hearts shines the same flag - the flag of hope, friendship, brotherhood, don't ever forget it - it is our duty as disciples of the sacred oath.
Sherefe & mujuck to all of you,
ORPHANED LAND"
Από Taake πρώτο και τρίτο για αρχή imo.
Μέιν Γκούντ! Το Bjoergrin (2ο) έχει τα καλύτερα κομμάτια πιστεύω. Έχει και πιο καθαρό ήχο και πιο μελωδικό/λιγότερο μπλακ μέταλ/περισσότερο πρόγκ χαρακτήρα οπότε λογικά θα του αρέσει περισσότερο.
Αυτό ήθελα να ποστάρω στο θρεντ των Divine και μου χάλασε το λινκ! http://www.youtube.com/watch?v=VLK3NZlXWTM
Πρόσεξε, γιατί θα αρπάξεις μούτζα! Καποιανού γνώμη δε ζήτησε ο άνθρωπος; Ε, πήρε δύο.. Είναι ανάγκη να συμπίπτουν; Το αγαπημένο μου είναι το τρίτο με χαώδη διαφορά.
Κι εγώ με φθόγγο συμφωνώ μάλλον, για αρχή ας τσεκάρει το Bjoergvin. Μετά το τρίτο και το πρώτο.
Το λοιπόν. Λέγεται Ομάρ Σουλεϊμάν, είναι από τη Συρία, και αν δεν είμαστε πολύ αυστηροί με την αισθητική, θα μπορούσαμε να πούμε ότι πρόκειται για ένα σκληροπυρηνικό avant-gard low-tech καραβάνι από το 1500 περίπου.
http://www.youtube.com/watch?v=ruAkl...eature=related
Δεν ξέρω τι σκέφτεται όποιος το ακούει, έχω πεθάνει στο γέλιο, όμως μου αρέσει έως και πολύ σε σημεία.
The Pitchfork review of Dabke 2020 gives an interesting though off-base description of Souleyman’s sound by calling it “wild, buzzing Arab New Wave.”
Either way, for better or worse, Souleyman’s music is now gaining a wider audience and undoubtedly, some will deride that “crazyyy Arabic dancing lolzzzz,” while others will draw interesting comparisons like, “He is the Syrian equivalent to the New York 80s synth/vocal duo Suicide.”