Hahah, epos, se khnugane katholou fwnazontas "Wands only ffs!", "More dots!", "Spread!!" klp? :p
Printable View
Hahah, epos, se khnugane katholou fwnazontas "Wands only ffs!", "More dots!", "Spread!!" klp? :p
Χεχ δεν ξέρω ακόμα, λίγο στο Krasus Landing το έβγαλα για να το δουν στο guild. Πρόλαβα να φάω μερικά whispers για gz κτλ αλλά μετά ήρθε το ξενέρωτο Horde με το δικό του για να μου χαλάσει το σκηνικό.
Κάτι πήρε το αυτί μου όμως ότι μόνο αυτά τα 2 υπάρχουν στο server οπότε καλή φάση.
εντιντ: Κάνει το animation με /mountspecial αλλά δε βγάζει φωτιά, ή τουλάχιστον έτσι λέει στο wowhead, θα το δοκιμάσω αργότερα.
Είναι χαλασμένο δλδ, στη θέση σου θα το κανα delete.
Αλλά παίξε κάνα τζόκερ κι εσύ, ποτέ δε ξέρεις!
πήγαμε μετά Kael'Thas αλλά δεν έριξε Phoenix :/
τοσο rare ειναι;
Ποιο;
edit: Ξέρω χεστήκατε αλλά τελικά ισχύει το πιο πάνω με το /mountspecial
το mount ντε
Εννοούσα το Phoenix ή το Onyxia, αλλά έτσι κι αλλιώς η απάντηση είναι σχεδόν η ίδια.
Ναι, γύρω στο 1% είναι να πέσει, το Phoenix ίσως και λιγότερο μιας και σύνολο να έχω δει 3-4 σε όλους τους σέρβερ που έχω παίξει.
Phoenix ontws uperspanio, alla kai to pio omorfo me diafora apo olla ta alla
Genika oi drakoi den me enthousiazoun san mounts, polu ogkwdeis.
Einai merikoi kapws pio mikrou megethous drakoi pou gamane omws :)
βασικα μετα απο μερικες ωρες gaming καταλαβα οτι μου χε λειψει μονο η ατμοσφαιρα του παιχνιδιου και ο χαβαλες στα ingame chat.δε νιωθω καμμια αναγκη για hc/raid/bg farm κτλ
αν και δεν με χαλαει αυτο ομως,δε ξερω κατα ποσο αξιζει να αγοραζεις καρτα μονο για αυτο.
τι ακριβώς παίζει με το merge;
Ερμ, τίποτα;