Παλιατζήδες?
edit: Τι μουτζώνεται μωρέ? Αυτό έχει συμβεί, έχουν μπεί σε αυλή γνωστού μου για να πάρουν κάτι σιδερα που είχε αφήσει.
Printable View
εγω πιστευω οτι το πηραν και το πηγαν στα μυστικα εργαστηρια τους οι ΠΟΤΗΠΑ (Ποδηλατες της Παρασκευης) και θα το ανακατασκευασουν βαζοντας τους νανους να δουλευουν ολη μερα κι ολη νυχτα στα αμονια τους και σε 2 βδομαδες το ποδηλατακι σου θα καβαλιεται απο χιπστερ που σφυριζει με τη σφυριχτρουλα του.
απο φετος λεει ισχυει ο νεος νομος οπου τριτεκνοι/πολυτεκνοι κλπ δικαιουνται μεταγραφη ΜΟΝΟ στη περιφερεια που ζουν οι γονεις ή στου αδερφου που σπουδαζει.........απιστευτοQuote:
Δικαιούσαι επιπλέον θέσεις ειδικής περίπτωσης για σχολές και τμήματα που εδρεύουν στην περιφέρεια ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Απίστευτο γιατί είναι άδικο ή γιατί απλά σε πιάνει?
ηλιθια ερωτηση.. και τα 2
τι να πω...δεν εχω λογια
αλλαγη καριερας μαλλον
Έπειτα από 3 εξοντωτικές για τον οργανισμό μου μέρες (κυρίως λόγω λίγου ύπνου), κατέληξα σήμερα να έχω λιποθυμικές τάσεις από υπερκόπωση, κόψιμο και τάση για εμετό χωρίς να 'χω φάει τίποτα. Κι αύριο υποτίθεται θα ξυπνούσα στις 6:00 το πρωί για να κατέβω Αθήνα, FML.
YLR, θα ξεκουραστείς αναγκαστικά.
Το FML θα ηταν να κατεβαινες Αθηνα, να σ'επιανε κοψιμο στη μεση του πουθενα ξερνωντας παραλληλα και να λιποθυμουσες. Σκατα και εμετος :!:
Μετά από μιά μέρα με διάφορες δουλειές, πήγαινε έλα, ταξίδι, και έξοδο κανονίζω με φίλο να βρεθούμε παραλία κατά τις 2 το μεσημέρι της επομένης. Ο ίδιος φίλος με πήρε το πρωί στις 7.30, δεν απάντησα αλλά δε μπόρεσα να ξανακοιμηθώ. Όταν πια βρεθήκαμε γυρνάει και μου λέει: Ξύπνησα στις 7.15 και επειδή θυμάμαι πως ξυπνούσες νωρίς είπα να σε τηλ......
πω ρε φιλε τι επαθες τωρα!
Mήπως νόμιζαν ότι το γραψε ο ikonoklast;