ο κουβας μας φωναζει
Printable View
ο κουβας μας φωναζει
Bolton - Wigan 1 [x]
Arsenal - Man City θα σκοράρουν κι οι δύο. [x]
Πανσερραικός - Πάοκ over [x]
o Hρακλής δεν θα χάσει με μεγαλύτερη διαφορά του ενός γκολ [x]
Arsenal - Man City X [v]
μαλακια τα δύο στοιχήματα πάνω στo arsenal city μου ξέφυγε.
Δώρο ο άσσος της Μπλάκμπερν αλλά γαμώ την Άρσεναλ και την Τότεναμ!
Πάρμα
Βαλένθια
Ηρακλής - Ατρόμητος X
an den kerdepsei o gaBros shmeris kai meta thn shmerinh italia oi book xanakanoun prwtoxronia.
Ευχηθειτε μου καλα κερδη στην Betfair! ...
molis postares kollhse to poker ths.
den to les kalo shmadi.
απ την αλλη εγω λεω +30 οποτε το λεω καλο σημαδι.10/11.
http://nextbet.gr/
bet-αδικο με συγγραφεις αρθρων ξacques mesrine, begbie, mr.lamogia και με ειδικο αναλυτη για Poker τον 'κοκε' 10? :dfinger:
τι σοι κουκου καψουλες ειναι αυτοι, εχει ιδεα κανεις?
οχι αλλα κρεντιτ στον τυπο με νικνεημ "Ζακ Μεσριν"
Μετα απο καιρο, η Τ.Μ. (Τριαδα Μιτς) επιστρεφει με ελπιδα και προσευχη.
α) Ροδεραμ - Στοκπορτ. Η Ροδεραμ στις θεσεις των μπαραζ, η Στοκπορτ τελευταια στην Ληγκ 2. ο ασος 1,45. Χωνουμε? αν χωνουμε λεει!!
β) Βαλενσιεν - Λυων. Δίπλα και μελομακάρονο. Ναι μεν η Λυων κανει νερακια εδω και 1-2 ετη, αλλα πιστος στο δογμα "ποια Βαλενσιεν μωρε", ακολουθω. Τουλαχιστον ο Νασουμ ειναι μαζι μου.
γ) Ολυμπιακος Βολου - Ολυμπιακος. Το οβερ δινει 2.00. Ναι, 2.00, ερχεται η γριουλα με το παγκαρι "δωστε κατι για την αποπερατωση", την κουτουλας και της κλεβεις το παγκαρι τρεχοντας. Αν δεν ερθει δε θα ξαναποσταρω στο τοπικ μεχρι τελος Μαρτιου.
εκλεισε σπιτια η βαλενσιεν σημερα αλλα και η λυων ειναι οτινανε, επρεπε να το ξανασκεφτεις. οσο για αυριο με 10.000 γαβρους στο Βολο και τον μαρινακη με τον νεο του φιλο τον αχιλλεα, χερακι χερακι 2πλο απο δω ως την καστελλα..
υγ: παντως στο nextbet η ακυροτητα συνεχιζετε, o mesrine πιανει 2η συνεχομενη 3αδα στη γαλλια και με πληρωνει, αν ειναι γνωστης του championatt, credit και απο δω..
η alphabank εκοψε συναλλαγες με visa electron σε betosites.
ομορφα...
μαλιστα...