grapse akrivws auto pou mou eipes sta ispanika!Quote:
Originally Posted by Scarbaf
Printable View
grapse akrivws auto pou mou eipes sta ispanika!Quote:
Originally Posted by Scarbaf
si...:shock: tetas!!Quote:
Originally Posted by Moonspellheim
ο κολλητος μου ηταν στην ιδια πτηση στο αεροπλανο και λεει η τυπισα πηγαινε και εφερνε καφε , και νερα και οτι αλλο ζητουσε ο καλος της και ο Ραουλ ηταν μεγιστος βαρεμενος :D
xaxaxaxa, bwin i kariolomadriti
den tou pane katholou : (
Παλι δεν παιρνουν τερματοφυλακα οι ΤΡΙΜΑΛΑΚΕΣ στη Βαρκελωνη. Ουτε εναν ετσι για να χει συναγωνισμο ο καγκουρας.
Του χρονου που θα τα μαζευει παλι απ τα διχτυα, ψαξτε βρειτε τι φταιει παλι.
Σιγα μην φταιει ο τερματοφυλακας για τα επερχομενα γκολ της μπαρτσελονα.Ακομα και φετος ειχε την καλυτερη αμυνα στην ισπανια αρα αλλου μπαζει το καραβι
Ηταν να παρουν τον ουσταρι το ταλεντο,αλλα τους προλαβε η μεγαλη χεταφε!!
Εσείς έμαθα παίρνετε πόρσε Λαμπροχούτο?
Πακετο μαζι με τον κυπριο Οουεν :!: Εξασφαλιζουμε το 0 μπροστα.
Ποιος απόλους είναι ο Όουεν.
Μην είναι κανάς Οκκάς ξέρωγω.
Αλλά θα μου πεις, κάποτε είχατε τον Καπετάνο. :D
ειναι το λιγοτερο βλασφημια να μπαινει η λεξη κυπριος σιπλα σε αυτη του οουεν
wow! ξεκινησαμε και μεταγραφες... 8)
ο Ηρακλης πηρε που λετε, Νικολοπουλο απο Αιγαλεω, εναν πιτσιρικα απο Πιερικο και τους Εξουζιδη-Ραγκουελ απο Πανιωνιο. 11νθ δωσε μας τα φωτα σου για τους 2 τελευταιους.... :)
ο εξουζιδης παντως σεντερ μπακ παιζει&μαλιστα ειναι&24,αν&περισυ δεν πρεπει να επαιζε βασικος.ο νικολοπουλος ειναι ψηλος,εχει&κορμι,πολυ καλυτερα απο πουθεναδες χουτοκαδες.Τωρα για ραγκουελ εξτρεμ(εχω την εντυπωση)οτι παιζει
αποτι διαβασα ο ραγκουελ ειναι δεξι μπακ
για τον νικολοπουλο ξερω, αλλωστε νομιζω και στο παρελθον τον θελαμε(ή ηταν στο σορτλιστ). Απλά ελεγα μπας και ο 11νθ εχει να σχολιασει τιποτα παραπανω περι ποιοτητας κλπ των παικτων
παντως ο (μαγκας) μπεος εκανε προσφορα για μειωση αποδοχων σ'ολους τους ποδοσφαιριστες ανεξαιρετως!