ελπιζεις ακομη? :-D
Spoiler
Printable View
ελπιζεις ακομη? :-D
Spoiler
Όσο hater και αν θεωρώ τον εαυτό μου,απόψε θα πάρει ΠΑΝΑΞΙΑ το πρώτο του δακτυλίδι ο LBJ.Κάνει απίστευτα playoffs,είναι πιο ώριμος από ποτέ,πασάρει περίπου σαν τον νας και γενικά αποτελεί την επιτομή του ηγέτη.Οι 5 πόντοι που βάζει κουτσαίνοντας προχτές πάνε στα highlights της δεκαετίας.
Oι okc παρά την εκρηκτικότητά τους φάνηκαν άγουροι για τελικούς nba κάτι τελείως λογικό.Πολύ άγχος,μέτριες(ντουράντ) έως κακές(χάρντεν) εμφανίσεις από τ αστέρια τους,κακό κοουτσάρισμα και γενικά καμία σχέση με την ομάδα των προηγούμενων 3 γύρων.Μακάρι να το πάρουν σήμερα για να αποκτήσει ξανά ενδιαφέρον αλλά μου φαντάζει σχεδόν απίθανο.Πάντως θεωρώ ότι είναι η ομάδα της επόμενης τριετίας με πολύ μεγάλη διαφορά από τους υπόλοιπους,μόνο καλό θα τους κάνει η φετινή εμπειρία.
http://posterizes.com/wp-content/upl...r-1024x768.jpg
Σήμερα θα δω πρώτη φορά τελικό. Κάτι εξεταστικές κάτι πάρτυ κάτι δε ξέρω 'γω τι δεν είχα καταφέρει ποτέ. Σήμερα θα νικήσουν οι OKC
ΝΑΙ ΡΕ ΜΙΑΜΙ , ΝΑΙ ΡΕ ΜΙΑΜΙ , ΝΑΙ ΡΕ ΜΙΑΜΙ !!!
Spoiler
:moutza:
Quote:
Dino Cazares @DinoCazares
Im on my way to finland and heard the bad news ,Fuck Lebron !!!
Προσωπικά ήθελα οκλαχόμα αλλά οι άλλοι έπαιξαν πολύ καλύτερα...
Πάντως το θεωρώ θετική την όλη προσπάθεια και ας έχασαν, πρέπει να δέσουν και άλλο σαν ομάδα.
Πιστεύω αυτό που έφταιξε περισσότερο (εκτός του ότι ο lebron γάμησε κ δε μπορούσε να τον παίξει άμυνα κανείς)
Westbrook: Πάρα πολλά jump shots, τα περισσότερα άστοχα = πάρα πολλοί χαμένοι πόντοι... πρέπει να καταλάβει ότι ναι μεν είναι φονιάς αλλά ως guard πρέπει να μοιράζει παραπάνω τη μπάλα
Harden: στον τελικό τα έπαιξε... χάλια απόδοση. Ίσως επειδή είναι η πρώτη του φορά στους τελικούς? Πάντως είχε μια εξαιρετική χρονιά. Πιστεύω ότι η επιλογή του προπονητή να μαρκάρει τον Lebron τον έθαψε λίγο.
Ibaka: Μεγάλη αγάπη, αλλά αν γίνεται με κάποιο μαγίκό τρόπο να εμφανίζεται στην άμυνα και να εξαφανίζεται στην επίθεση.
Αυτά, τελικά όπως είπα και παραπάνω κέρδισε ο καλύτερος.
Ε οτι ειπε ο αποπανω, αλλα δε νομιζω πως ηταν τοσο κακος ο Χαρντεν συνολικα. Στα δυο τελευταια ματς αφαντος βεβαια.
Παντως τη μια ο Μπατιε, την αλλη ο Τσαλμερς, σημερα ο Μιλερ, ε οκ, γαμηθηκανε κι οι αλλοι. Σε καποια φαση σημερα ειχαν 14/25 τριποντα. Δεν υπαρχει αυτο.
http://www.contra.gr/Columns/Comment...s.1826105.html
Γελαω με τελευταια παραγραφο. Δεν ξερω ποιος ειναι ο Τασος Μαγουλας αλλα ηθελα να του απαντησω και δε μπορω, δε με αφηνει το σαητ.
Γελαει ο κοσμος με αυτο που λεει στο τελος, μεχρι εκει καλα το πηγαινε. Αυτο ηθελα να του απαντησω:
Quote:
Δεν εχω καταλαβει αν το σχολιο περι θεατρινισμων του Τζορνταν και ταπεινοφροσυνης του Λεμπρον ειναι σοβαρο ή σαρκαστικο. Ο Λεμπρον παρουσιαστηκε πιο ταπεινος και σοβαρος και ωριμος απο ποτε φετος, γι αυτο πηρ και το πρωταθλημα. Ομως η συμπεριφορα του μεσα και εκτος των γηπεδων ολα αυτα τα χρονια ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ.
Ενας αυτοδιορισμενος βασιλιας χωρις στεμμα, που κοιταζε υποτιμητικα τον οποιονδηποτε, που κοροιδευε τον Ντιρκ Νοβιτσκι, εναν πολυ μεγαλυτερο σε ηθος αθλητη απο οτι ποτε μπορει να γινει ο ιδιος, που ανακοινωνε σε ζωντανη εμφανιση την "μετακομιση του ταλεντου του στο Μαιαμι" για να κατακτησουν "ουτε ενα, ουτε δυο... αλλα τουλαχιστον οκτω πρωταθληματα", που ελεγε εναν δημοσιογραφο καθυστερημενο στα μουτρα του, και που μετα την ηττα απο Μαβερικς, αυτο που απαντησε στους επικριτες του ηταν πως αυτος αυριο θα ξυπνησει στην ευτυχισμενη ζωη του με ολες τις ανεσεις του και το αμαξακι του, ενω αυτοι θα βασανιζονται στη δουλεια τους.
Υποθετω πως το να συμπεριλαβετε κυριε Μαγουλα αυτα τα σχολια στο αρθρο σας ειχε ως σκοπο μονο να εξοργισει καποιους θαυμαστες του Μαικλ Τζορνταν και να μπορειτε να γελασετε μετα με την αντιδραση τους. Τεραστιος παικτης ο Λεμπρον, αλλα δυστυχως με την αποφαση του να παει στο Μαιαμι δε θα γινει ποτε ο θρυλος που εγιναν αλλοι παικτες, με μεγαλυτερο τον "ερ" φυσικα. Και σιγουρα δε θα κερδισει ποτε το σεβασμο μου ως προσωπικοτητα, παρα μονο ως παικτης, καθως ειναι ο καλυτερος που υπαρχει εκει εξω.
οκ τι να πω, τα ειπατε ολα ηδη.
φετος ηταν η χρονια του και αξια το πηρε, αντε επιτελους να μην μας ζαλιζουν τα αρχιδια.
Συγχαρητηρια, κλαπ-κλαπ, ω ελατο-ω ελατο μ'αρεσεις πως μ'αρεσεις.
Απιστευτος ο Miller χθες, τον μισησα αν και παντα ειχε χερι παρολες τις γκαντεμιες του.
Γενικα παιξανε πολυ δυνατα οι Heat, σε ολη την σειρα τους πηγαιναν ολα δεξια και ηταν αναμενομενο.
Η τυχη ευνοει τους δυνατους. το σιχαινομαι αυτο το κλισε, ειδικα στον αθλητισμο.
Μου βγαινει εντελως ξαφνικα η ανωτεροτητα, κοιτωντας πλανα της απονομης και εναγκαλισμους μεταξυ νικητων-ηττημενων
και κλαμμα Durant και fair play και δεν πειραζει του χρονου βρε παιδια.
Δεν ξερω αν πλεον θα ριξει ταχυτητες ο Lebron και επαναπαυτει
αυτο που ειναι γεγονος ειναι οτι η ομαδα των Thunder πρεπει να μεινει ιδια και ειναι λογικο να σκληρυνει και να γινει η πλεον αμασητη στην Δυση.
Λοιπον επειδη δεν ειμαι Φιξξξερ, δεχομαι τις ενστασεις σου και εχεις τα δικια σου.Quote:
Originally Posted by MaX Payne
Εννοειται οτι δεν ξεχασα τον περσινο βηχα, δεν ηξερα για τραυματισμο Ροντο και ειχα ξεχασει σπασιμο μυτης Κομπι.
Αμφιβαλλω οτι ειναι γνησια βρωμικος παιχτης, απλα κουβαλαει Λεμπρονιτιδα απο περσυ, ενω φετος ο Λεμπρον "ηταν σεμνος".
To πως παιρνει foul το παρατηρησα καλυτερα, ειναι μερος του παιχνιδιου του πλεον.
δεν ειναι παλικαρακι για να αντεχει τοσο ξυλο και προσαρμοζεται.
Η φαση με το παπουτσι του Bibby, ηταν γαμημενα αστεια και δεν νομιζω οτι ειχε τοσο δολο πια. Συμπαιχτες ηταν.
Δεν τον δικαιολογω ε. Δηλωνω ενοχλημενος.
Αλλα ειναι μεγαλος παιχτης.
Edit: Και δεν μου καθοτανε απο περσυ, η μεταβαση της ηγεσιας των Heat απο Wade σε James.
o Wade ηταν και ειναι ο φυσικος ηγετης της ομαδας και παραχωρουσε τον ρολο αυτο γιατι προφανως κατι ειδε.
δεν χωρανε εγωισμοι σε αυτα και δεν ειναι θεμα No.1 και Νο. 2 τοσο.
και φετος ναι, ο James ηταν ηγετικος, ωριμος, εμπνεε. φανηκε το πλεον λογικο. θα 'χει διαρκεια ομως?
ή θα καταληξει απελπιστικα μονος του οπως στους Cavaliers?
ναι αλλες ηλικιες τοτε, εχει δυναμωσει αλλα σε θεμα προσωπικοτητας, του χρονου θα φανει ποσο King ειναι σε ολα.
και ειμαι απο τους πλεον μετριοπαθεις 'haters'.
μπραβο του για φετος, πρεπει να υπαρχουνε τετοιες δυνατες ομαδες...γιατι η αξια του ηττημενου δινει δοξα στον νικητη.
"The Beginning of What Could Be the Next Superstar Rivalry in the NBA"
http://cdn.bleacherreport.net/images...jpg?1340342444