:D :D :DQuote:
Originally Posted by hcpunksonacid
Να ακούσεις Medea, Blind και από τα προσωπικά του Andi Sexgang το Last Of England και το δίσκο του με τον Mick Ronson αν δεν έχεις ακούσει κάποιο απ' αυτά. Αν δε βρίσκεις, λες, ριππάρω κι ανεβάζω.
Printable View
:D :D :DQuote:
Να ακούσεις Medea, Blind και από τα προσωπικά του Andi Sexgang το Last Of England και το δίσκο του με τον Mick Ronson αν δεν έχεις ακούσει κάποιο απ' αυτά. Αν δε βρίσκεις, λες, ριππάρω κι ανεβάζω.
to blind itan pou exw se lp...ta alla min masas,tha ta vrw.min se vazw se kopo..
asxeto:wipers goustareis?egw karga naoume... :D
Ομολογώ πως ενώ μου αρέσει πολύ ότι έχω (Is This Real, Over The Edge, Silver Sail) αλλά ποτέ δεν αξιώθηκα να τους ακούσω όπως πρέπει. Το Is This Real μου είχε κάνει μεγάλη εντύπωση οπότε μάλλον θα τους ξαναπιάσω μ' αυτό.
εντιτ: και κλασσικά η αφορμή για να τους ακούσω ήταν οι Νιρβάνα :D
is this real,youth of america,over the edge kai land of the lost einai apla korifes.episis psakse kai ton prwto prwsopiko disko tou greg sage-straight ahead.
to is this real re c gia tin epoxi tou itan para poli mprosta..1979,oute joy div,oute christian death,oute oi the sound...mono oi wire ipirxan apo tous opoius piran kapoies epirroes,kata ta alla les kai vgikan me parthenogenesh...
edit: o sage eixe parei anapodes otan to 1992 tou proteinan na periodeysei tous wipers support stous nirvana :D
μόλις πήρα πρέφα ότι ο μέγας λιακόπουλος έχει στη σελίδα του το video που έχω ανεβάσει στο youtube για τους deus ex machina,λογικά λόγο του live στη serbia εν καιρό πολεμου
Να απαιτήσεις να δημοσιεύσει πηγή, αλλιώς να τον απειλήσεις ότι θα του στείλεις τον Αιγέα :P
Quote:
ma ti les?
μιά αλήθεια είναι ότι το πρώτο τζόι ντιβίζιον ήταν του '79 ενώ το δεύτερο του '80, χρονιά στην οποία αυτοκτόνησε και ο μαλάκας.
επίσης αν δεν απαττώμαι οι σάουντ βγάλαν το ντεμπούτο τους το '80.
επιπλέον, υπήρχαν και οι γκανγκ οφ φορ και οι περ υμπύ!
ΕΝΤΙΤ: και οι νιρβάνα ήταν μεγάλη μπάντα!
wipers γαμάνε το σύμπαν, έχω σε κασέτα καμμιά 10ριά τραγούδια τους, αλλά δεν παίζει πλέον καλά, πρέπει να τα ξαναβρω. Τον greg sage Τον είδα σε σινεμά στην Αγ. Δημητρίου κάπου στα 1988, ωραίος αλλά πολύ απρόσιτος, ήλθε, έπαιξε και απήλθε, χωρίς ούτε ένα χαμόγελο, ούτε την παραμκρή επαφή με το κοινό: ένα hullow, αρχίζει να παίζει και στο τέλος thank you goodnight.Quote:
ubu roi omws oi wipers evgalan prwto (self releiased) 7'araki to 1978..nai tote ipirxan gang of four kai pere ubu,alla itan alli fash apo wipers,kai min ksexnas oti itan kai amerikanoi...
candiru megalh mpanta re c-kai distixws poli upotimimenh(gia ta dedomena tis genias tis).
γαμω το εχεις πακετο γαμω
εδώ στην ελλάδα έπαιζε πολύ την περίοδο 1986-1991 περίπου
που μπορώ να μάθω τη νοηματική μέσω internet?ξέρει κανεις?
:moutza: :thumbsup: :dfinger:
http://i3.photobucket.com/albums/y52...leyabtu6he.gif
τι άλλο χρειάζεσαι;
ελα ,σοβαρα