για γίνε πιο συγκεκριμένος
αύριο το πρωί θέλω 2 εισιτήρια των 0.80 για το λεφωρείο
Printable View
Εχει τραπεζα διπλα, μην ξεχασεις να βγαλεις το πενηνταρικο. Ξερεις, αυτο που θα σε στειλει απευθειας στον οδηγο και να του εξηγεις "μα δε μου εδωσε εισιτηρια σας λεω"
Της κακομοιρας στην Τουρκια. Δολοφονηθηκε παιδακι απο δακρυγονο μπατσου κι ο κοσμος εχει αφηνιασει. Γινονται συγκρισεις με το Δεκεμβρη του '08...
https://scontent-b-ams.xx.fbcdn.net/...73536053_n.jpg
βιτρίνα για ξέπλυμα χρήματος το Χωριατικο και Αττικοί Φούρνοι
Ο κόσμος το'χει τούμπανο είναι η ιστορία και μάλιστα πρόκειται για πολύ άσχημη ιστορία...
Ειδικά το κομμάτι με το trafficking το έχουν ακούσει τα τελευταία ένα-δύο χρόνια μέχρι και τα αυτιά της κουτσής Μαρίας που ψωνίζει στο Χωριάτικο βουτήματα μια φορά τους έξι μήνες...
Αν και γενικά για μερικούς ομνιακούς δεν έχω και την καλύτερη άποψη, το θέμα δεν είναι φρέσκο από την μεριά τους.
Και μιας και μπήκε αυτό ας μπει και η άλλη τραγική ιστορία που έχει και επέτειο
ποια είναι η φάση με το όμνια; κάτι είχα δει πριν από καιρό αλλά δεν κατάλαβα, δεν ξέρω καν ποιοι ανακατεύονται.
Spoiler
Αναζητείται το σύγγραμμα σε πδφ, αμα το βρείτε ενημερώστε.
ειμαι σιγουρος οτι το εξωφυλλο το εκανε ο ιδιος τυπος που κανε αυτο
http://vol3.music-bazaar.com/album-i...MNOS-cover.jpg
http://www.newsbomb.gr/koinwnia/stor...agan-dyo-atoma
Άκουσε κανένας τίποτα σοβαρό για αυτό? Πιθανόν θα μάθατε τι φωνάζαν και καλά αυτοί, δε το βάζω στο σχετικό θρεντ όμως επειδή (ελπίζω) φαίνεται για τρελή προβοκάτσια. Επίσης μόνο τα κωλο-σάιτ βλέπω το έχουν αναρτήσει σα νέο.
έντιτ: και εδώ https://www.efsyn.gr/?p=184320
θα τρελαθούμε στο μεταξύ, μία ώρα μετά είχα περάσει και όλα ήταν νορμάλ.
δεν το'χουν αναρτήσει μόνο τα κωλο-σάιτ (αν εννοείς με τον όρο μόνο τα σκουπιδαριά τύπου χαρδαβέλλα), εγώ π.χ. το είδα το μεσημέρι στο press project και στου βαξεβάνη. Όλοι πάντως επικαλούνται και αναπαράγουν την ανάρτηση της ΕφΣυν (κλικ), αλλά δε βρήκα κάπου αλλού κάποια άλλη πληροφορία (π.χ. στο indymedia).
εδιτ. το επιβεβαιώνει και κάποιος χρήστης του phorum (κλικ)
Επιβεβαιώνεται από κόσμο που ήταν εκεί.
Το newsit δεν είναι και ο ορισμός της αξιοπιστίας, αλλά τεσπά:
http://www.newsit.gr/default.php?pna...278872&catid=4
Περίεργο περιστατικό με ομάδα 15-20 μαυροντυμένων ατόμων, σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στην περιοχή των Εξαρχείων.
Η περίεργη «επιδρομή» έγινε αρχικά γνωστή από αναφορές αυτοπτών μαρτύρων στην ιστοσελίδα Indymedia και μάλιστα στης «κρυμμένες ειδήσεις» και έκαναν λόγο για μια ομάδα 15-20 ατόμων, με μαύρα ρούχα και κουκούλες.
Σύμφωνα με αυτές τις αναφορές, η ομάδα των αγνώστων ανέβηκε την οδό Θεμιστοκλέους, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους με κουκούλες και κρατώντας στα χέρια τους όπλα- κατ’ άλλους πιστόλια, κατ’ άλλους υποπολυβόλα- εισέβαλαν σε γνωστό καφέ μπαρ τις περιοχής, φόρεσαν κουκούλα σε ένα θαμώνα του καταστήματος, τον πήραν μαζί τους και διέφυγαν πεζοί μέσω της οδού Σολομού.
Το Newsit ερευνώντας το θέμα, επικοινώνησε με Αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ οι οποίοι υπηρετούν σε νευραλγικές Υπηρεσίες τόσο στο κτήριο της ΓΑΔΑ, όσο και στο πολυώροφο κτήριο της Λ. Κατεχάκη. Η απάντηση που λάβαμε από τους περισσότερους ήταν αρνητική, στην ερώτηση εάν επρόκειτο για κάποια επιχείρηση αστυνομικών, ακόμα και στελεχών της ΕΥΠ ή της Αντιτρομοκρατικής.
Ωστόσο, ορισμένες πληροφορίες ήθελαν τους συγκεκριμένους Αξιωματικούς να γνωρίζουν το περιστατικό σε επίπεδο πληροφορίας, αναφέροντας μάλιστα ως επικεφαλής της συγκεκριμένης ομάδας, γνωστό αντιεξουσιαστή, οποίος κατά το παρελθόν και μάλιστα το πρόσφατο, έχει απασχολήσει την ΕΛ.ΑΣ για διάφορες υποθέσεις που έχουν να κάνουν με επεισόδια και καταδρομικές επιχειρήσεις, σε βάρος αστυνομικών των ΜΑΤ.
Από την άλλη πλευρά στην προσπάθεια διασταύρωσης των πληροφοριών, το «Newsit» μίλησε και με δυο θαμώνες της περιοχής, οι οποίοι μάλιστα ήταν αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικού.
Και οι δυο κάνουν λόγο πράγματι για μια ομάδα μαυροντυμένων ατόμων, τα οποία όμως δεν κρατούσαν όπλα και δεν φορούσαν κουκούλες. Ανάμεσα τους διέκριναν το γνωστό αντιεξουσιαστή, ενώ δυο άτομα της ομάδας κρατούσαν στα χέρια τους σακ βουαγιαζ, και είχαν κατεύθυνση στην οδό Σολομού, χωρίς όμως να έχουν μαζί τους κάποιο πρόσωπο στο οποίο είχαν φορέσει κουκούλα.
Πάντως μέχρι στιγμής εξαφάνιση ατόμου από την περιοχή των Εξαρχείων, βράδυ Σαββάτου, δεν έχει καταγγελθεί στην Αστυνομία.
Βέβαια αξίζει να σημειωθεί πως πριν μερικούς μήνες στην πλατεία Κάνιγγος, επίσης βράδυ Σαββάτου, Ι.Χ αυτοκίνητο με κρατικές πινακίδες στο οποίο επέβαιναν τέσσερα άτομα, άρπαξαν γνωστό Τούρκο Αντικαθεστωτικό, του φόρεσαν κουκούλα, των έβαλαν στο αυτοκίνητο και μέσα σε 18 ώρες βρίσκονταν στο κτήριο της Τουρκικής Ασφάλειας στην Κωνσταντινούπολη.
http://www.newsit.gr/default.php?pna...279157&catid=6
Nα και ένα ευχάριστο νέο.Άθελα του ή όχι ο αλβανος έκανε την πιο "πολιτική" ενέργεια τα τελευταία 2μιση χρόνια κινηματικού ζόφου.Κουράγια στο ξύλο που θα πέφτει τώρα.
Στο δίπολο μπάτσοι ή δολοφόνοι διαλέγεις το δολοφόνο γιατί τουλάχιστον αυτός δεν είναι μπάτσος;
δολοφονοι γουρουνια δολοφονοι
Ευχάριστο νέο; Σοβαρά τώρα;
αλληλεγγύη στο μιχαλολιάκο.
Gia pes, ti poini pisteueis prepei na epivalletai se opoion pragmatopoiei enopli listeia kata ti diarkeia tis opoias skotonei kapoion?Quote:
Ο Καρέλι είχε καταδικαστεί για ανθρωποκτονία και ένοπλη ληστεία. Θεωρούνταν εξαιρετικά επικίνδυνος, αλλά κανείς δεν είχε φανταστεί τα όσα θα συνέβαιναν το μεσημέρι της 25ης Μαρτίου.
μουρνιν αποκαλιπς τα έχεις λίγο μπερδεμένα στο μυαλό σου θαρρώ ε!
Εκτός αν είσαι της άποψης ο εχθρός του εχθρού μου είναι φίλος μου, οπότε θα σου πω ότι αυτό μπορεί να σε οδηγήσει σε επικίνδυνα μονοπάτια.
Ένας δολοφόνος (αδιάφορο από πια πλευρά είναι) είναι πάντα εμπόδιο σε μια ιδανική κοινωνία χωρίς αστυνομίες / στρατούς / φυλακές.
lol @ rbnikos για αρχή. Το φλερτ της αναρχίας με τους ποινικούς χωρίς πολιτικά κριτήρια αρχίζει και τελειώνει στο "αλληλεγγύη στο μιχαλολιάκο", αυτή είναι η αλήθεια.
Από εκεί και πέρα, η κατάσταση στις φυλακές είναι κατά γενική ομολογία φρικαλέα το τελευταίο διάστημα. Οι ίδιοι φυλακόμπατσοι στέλνουν συνεχώς σημειώματα ότι δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν και οι του Μαλανδρίνου συγκεκριμένα από ό,τι βλέπω τώρα είχαν μιλήσει ανοιχτά για σφαγή. Μια δολοφονία μπάτσου με αυτούς τους όρους θα μπορούσε να σημαίνει σοβαρό μεταρρυθμιστικό πρόγραμμα ή περαιτέρω καταστολή και Τουρκοποίηση των φυλακών (άρα μύλος). Είναι προφανές ότι θα διαλέξουν το δεύτερο γιατί είναι αδίστακτοι = θα δούμε και άλλα τέτοια περιστατικά και τότε δεν θα υπάρχει το "ελαφρυντικό" του ότι ο άλλος είναι βαρυποινίτης, δολοφόνος κλπ. Αυτοί το προκάλεσαν.
Κοιλιά καθόλου δεν είμαι αυτής της άποψης.
Παράλληλα όμως από τη στιγμή που είμαι αντίθετος και στην τιμωρία αλλά και στο μηχανισμό που την επιβάλλει είναι λογικό να βλέπω με συμπάθεια όποια προσπάθεια αντίδρασης ,εστω και σπασμωδική, γίνεται από τον τελευταίο βαρυποινήτη έως τους πολιτικούς κρατουμένους.Από τη στιγμή που περνάει νομοσχέδιο μέσα στον επόμενο μήνα που ουσιαστικά προβλέπει την ίδρυση ιδρύματος λευκών κελιών στο δομοκό ,τέτοια σκηνικά είναι λογικό να πολλαπλασιαστούν στο εξής και πολύ καλά θα κάνουν.
Την ιδανική κοινωνία ας την αφήσουμε για άλλη φορά, προέχουν άλλα πραγματα.
wat
για δομοκό εδώ btw http://fonografos.net/v1/%CE%BF%CE%B...F%CE%BC%CE%BF/
Mourning σωστά αυτά για τις φυλακές, αλλά το να γράψεις ότι λυπάσαι για τον αλβανό και δεν εύχεσαι να του ξεριζώσουν το λαρύγγι είναι αρκετά επαναστατικό από μόνο του σε έναν κόσμο που η πλειοψηφία, από τι βλέπω με ένα γρήγορο πολλ στα ίντερνετς, αυτό κάνει. Αυτή η λογική πάντως του "οποιοδήποτε λάθος επι καπιταλισμού δικαιολογείτα αν είσαι μαζί μας/οχτρός των οχτρών μας" δε πάει και πολύ μακριά. Εκτός κι αν σκάσεις και συ με το AK-47 στην πλατεία από αύριο.
έντιτ: από περιέργεια, εξηγήστε εσύ ή κανένας άλλος αυτό το "είμαι αντίθετος στην τιμωρία" γιατί δεν την έχω ξανακούσει αυτή την άποψη (δλδ τι κάνουμε με τους δολοφόνους, κτλ)
Τι κάνουμε σε μια ιδανική κοινωνία ή σε αυτήν που ζούμε;
Σε αυτήν που ζούμε, η τιμωρία είναι μια έκφραση της υποκρισίας της κοινωνίας. Αγνωώντας τη ρίζα του προβλήματος, αφήνουμε τα δύο πιο σάπια συστήματα εξουσίας, το νομικό/δικαστικό και έπειτα το μπατσικό/σωφρονιστικό να καταδικάσουν τον "εγκληματία" με πιο σύνηθες αποτέλεσμα αυτός να γίνεται χειρότερος από πριν, λόγω τόσο των συνθηκών σωφρονισμού, όσο και του τρόπου λειτουργίας του ίδιου του μικρόκοσμου των φυλακών. Αν κοντά σε όλα αυτά συνυπολογίσεις το πόσοι άδικα βρίσκονται στις φυλακές και το πόσοι (κυρίως αυτό) άδικα είναι έξω από αυτές έχοντας διαπράξει μαζικά εγκλήματα, αντιλαμβάνεσαι πως η τιμωρία αυτή, είναι μια νοσηρή κατάσταση που με συγκεκριμένες μεθόδους, κάνει μια απαραίτητη δουλειά του συστήματος. Από εκεί και πέρα βέβαια και παιδαγωγικά αν εξετάσεις το ζήτημα, η τιμωρία δεν μπορεί να έχει αποτελέσματα, ειδικά με τον τρόπο που τα παιδιά, οι νέοι, μεγαλώνουν σήμερα πιο ψιλιασμένοι από ποτέ. Καμία ελπίδα συμμετοχής και ανάδειξης του καλού εαυτού του "κατηγορούμενου" δεν μπορεί να αναδείξει και ωχρειά μπροστά στην ενθάρρυνση και τον παραδειγματισμό (όχι την παραδειγματική τιμωρία, έτσι; )
Σε μια ιδανική κοινωνία, δε θα χρειάζονταν καν. Το ίδιο το κοινωνικό σύνολο δεν θα επέτρεπε την ανάπτυξη και ύπαρξη στοιχείων που χρήζουν τιμωρίας κι αν ακόμα αυτά εμφανίζονταν, από το ίδιο το κοινωνικό σύνολο θα συμμορφώνονταν. Σύμφωνα με τα λόγια του μεγάλου Ινάζο Νιτόβε (που μεταφράστηκε και από τον τιτανομέγιστο Byron Polydoras) "ο άνθρωπος έχασε κάθε αίσθηση προσωπικής ευθύνης και δικαίου, από τότε που θεσπίστηκαν όργανα δικαιοσύνης και εξουσίαας. Αντί να προσπαθεί να μην προκαλέσει κακό στον διπλανό του, προσπαθεί να το προκαλέσει και να μην τον πιάσουν"
Δεν νομίζω, οι φυλακές δεν είναι ούτε ερτ,ούτε βίλλα αμαλίας να μπαίνουν μέσα οι μπάτσοι και μετά από κανα μηνα όλα ωραία και όμορφα.
Μέσα βρίσκονται άνθρωποι που δεν έχουν τίποτα να χάσουν,ιδιαίτερα από τη στιγμή που τους στερείς την ελπίδα να βλέπουν μια φορά στο τόσο έναν δικό τους άνθρωπο ή να παίρνουν μια άδεια να ξελασκάρουν.Παρότι σε επίπεδο καταστολής ,λόγω και ότι υπάρχουν αρκετοί έξυπνοι άνθρωποι στη κυβέρνηση που δεν έχουν καμία σχέση με τους παραδοσιακούς βλαχοδεξιούς, η νδ παίζει άριστα το παιχνίδι εδώ και 2 χρόνια αν επιλέξει αυτόν τον δρόμο στην περίπτωση των φυλακών θα την πάθει άσχημα.
Όχι πως ο κάθε κρατούμενος που δε του χορηγείται άδεια θα παίρνει και από έναν, αλλά
που εξηγεί πολλά. Ειδικά με το νέο νομοσχέδιο, η απόγνωση και η οργή ορισμένων θα "οπλίζεται" όλο και περισσότερο. Προσωπικά πιστεύω πως μια τέτοια κίνηση ούτε λύνει τίποτα, ούτε θα κάνουν πίσω περί νομοσχεδίου, αλλά σίγουρα δίνει το πλαίσιο στο οποίο μπορεί να κινηθούν οι μέσα που δεν έχουν τίποτα να χάσουν. Ειδικά όταν τα χειρότερα είναι στον ορίζοντα.
Φυσικά, για τον ανθρωποφύλακα από το αγρίνιο με τα 2 παιδιά που μπορεί να ταν και καλός οικογενειάρχης, το χω ξαναπεί: να κανε αλλη δουλειά.
Ευχαριστώ για την απάντηση (ο Mourning Apocalypse φαντάζομαι παραείναι προχωρημένος πολιτικώς για να απαντάει σε τέτοια πράγματα). Καταρχήν μόνο η πραγματική κοινωνία υπάρχει, οτιδήποτε ιδεατό είναι χρήσιμο μόνο όταν το χρησιμοποιείς για να επαναπροσεγγίσεις την πραγματικότητα, πιστεύω. Με αυτή τη λογική, οι υποθέσεις περί μιας εποχής που η απόλυτη προσωπική ευθύνη θα αντικαταστήσει το σύστημα δικαιοσύνης ωραίες είναι, αλλά για την ώρα, φανταστικές. Συμφωνώ ότι το επίπεδο του σωφρονιστικού συστήματος (!) όπως είναι τώρα κάνει περισσότερο κακό παρά καλό στους εγκληματίες (άλλωστε η σημαντικότερη λειτουργία του μάλλον αποτρεπτική είναι) και ότι πρέπει να διακατέχεται από πολύ διαφορετική λογική, σωστή ποιότητα ζωής, μικρότερες ποινές κλπ. Παρ΄όλα αυτά, δε σε καταλαβαίνω όταν λες (όπως και ο mourning apocalypse) ότι η τιμωρία είναι εξ' ορισμού μη αποτελεσματική/δεν πρέπει να υπάρχει, δεδομένου ότι ακόμα και η "ενθάρρυνση και ο παραδειγματισμός" μπορούνε να γίνονται μόνο υποχρεωτικά, άρα σε ένα καθεστώς περιορισμού (δηλαδή τιμωρίας), ας πούμε στο περίπου όπως στα αναμορφωτήρια ή τα κέντρα τοξικομανών, αλλιώς ο άλλος μπορεί να φύγει οποιαδήποτε στιγμή χωρίς να παραδειγματιστεί, έτσι? Οπότε τότε θα μιλάμε για "καλές φυλακές", όχι για "καθόλου φυλακές". Για αυτό είμαι περίεργος αν υπάρχει καμιά σύγχρονη θεωρία κλπ που δε γνωρίζω, η οποία να δίνει μία σοβαρή εναλλακτική.
τυχαία στο μεταξύ τώρα βρίσκω ένα σχετικό άρθρο του χαϊνη, καμία τιμωρία δε φέρνει πίσω έναν νεκρό, κατά της έννοιας της φυλακής, αλλά και "με ενδιαφέρει να μην υπάρξουν νέα θύματα", το πώς το γαμημένο να μας το 'λεγε και αυτό. Όταν ωριμάσουν οι καιροί I guess.
φθόγγε δεν απάντησα γιατί πραγματικά βαριέμαι να μπαίνω σε θεωρητικές συζητήσεις εκτός επικαιρότητας.
Μιας και που απάντησε ο ονιμπότσο ας πούμε ότι συμφωνώ σε μερικά σημεία με τη πρώτη παράγραφο και θεωρώ μια παπαριά καμαρωτή τη δεύτερη.
Περισσότερο έχει ενδιαφέρον, μιας και το ανέφερε ο φαντομ, η αντίφαση που συναντάται συχνά μεταξύ του "μπουρλότο και φωτιά σε όλα τα κελιά" και της αμηχανίας όταν μπαίνουν σε αυτά μιχαλιολάκος κλπ.Προσωπικά όταν λέω "λευτεριά σε όλους" εννοώ σε όλους.Απλώς πρέπει να γίνεται ξεκάθαρη η διαφορά μεταξύ του προτάγματος περί φυλακών και του πού δείχνεις την αλληλεγγύη σου.
Καλώς και σόρυ για το κάτι-σαν-ειρωνία, δε το κάνω συχνά. Δεν νομίζω ότι πρόκειται καθόλου για θεωρητικές συζητήσεις, όταν μιλάμε για πράγματα που καθορίζουν τη στάση μας σε ότι γίνεται καθημερινά και όχι για ιδανικές κοινωνίες και τα λοιπά. Αφού έχεις τόσο ξεκάθαρη θέση μπράβο, βέβαια εγώ θα μπορούσα να σε ρωτήσω διάφορα τι θα γίνει εάν κλπ, αν θα έχεις την ίδια στάση σε οποιεσδήποτε συνθήκες (προ-επαναστατικές, επαναστατικές, μετα-επαναστατικές) αλλά δε θέλω να το εκβιάσω (και θα πιάναμε τη θεωρητικούρα όντως) οπότε ας το αφήσουμε να πλανάται για το μέλλον.
Ρε φίλε , γενικά είναι γνωστή η άποψη μου κατά της βίας, όπως επίσης και που "κινούμαι" πολιτικά.
Ακόμα και αν υπάρξει βία μπορεί να μην συμφωνήσω, αλλά πιθανά θα προσπαθήσω να κατανοήσω τα αίτια της. Εδώ , στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν νομίζω ότι θα διαβάσουμε από τον τύπο κάποιο μανιφέστο για τα δικαιώματα των κρατουμένων. Μια κίνηση εκδίκησης ήταν , μπορεί τυφλής μπορεί και όχι. Δεν πρέπει να συγχέεται αυτό το πράγμα με τον αγώνα για κάτι καλύτερο, και βάζοντάς με να κάνω τον συνήγορο του διαβόλου δεν ξέρεις καν τι τύπος είναι αυτός, τι συμπεριφορά έχει απέναντι στους συγκρατούμενούς του , πόσο τον νοιάζει το γενικότερο καλό.
Εκεί είναι η πιο μεγάλη ένστασή μου και από εκεί μου βγαίνει το "εχθρός του εχθρού". Αν έσπρωχνε πρέζα , αν γαμούσε τον αδύναμο, αν πούλαγε προστασία ούτε το ξέρεις / ξέρω, και πιθανότατα δεν θα το μάθουμε και ποτέ.
Την ιδανική κοινωνία δεν την αφήνω για άλλη φορά, η ιδανική κοινωνία ξεκινάει από ιδανικούς ανθρώπους, αν δεν είσαι εσύ , εγώ ο δίπλα θα το αφήνουμε πάντα για άλλη φορά γιατί θα προέχουν άλλα πράγματα ... τα οποία δεν μπορώ να ανακαλύψω στην παρούσα.
μα τότε θα ήταν σίγουρα φίλος με τα παιδιά, δε θα λέγαμε "να 'κανε άλλη δουλειά" σαν τον ανθρωποφύλακα!
με τους ΣΠΦ, είναι γενικά γνωστά τα κονέ με τους ποινικούς.
Σαμπρέλα από το πρώτο ποστ μου είναι ξεκάθαρο ότι αφενός δεν θεωρώ τον αλβανό ως υποκείμενο που δρα πολιτικά εν γνώση του και αφετέρου δεν περιμένω προφανώς κάποια ανάληψη ευθύνης.Κρίνω αποκλειστικά και μόνο βάσει συνθηκών (ελληνικές φυλακές) και συσχετισμό δυνάμεων και όπως ανέκαθεν έκανα παίρνω το μέρος του αδύναμου ειδικότερα από τη στιγμή που έχω μια ιδιαίτερη ευαισθησία στο θέμα με τα δικαιώματα και τις συνθήκες κράτησης των φυλακισμένων.Τα τσιτάτα περί εχθρών εχθρών μου κλπ,τα ακούω βερεσέ.
Επιπλέον το τί ρόλο βάραγε ο συγκεκριμένος στις φυλακές δεν το γνωρίζω, συνεπώς δεν βρίσκω εποικοδομητικό να μιλάμε με υποθέσεις οι οποίες όπως τις περιγράφεις βασίζονται εν πολλοίς στην εικόνα που έχεις σχηματίσει για τις φυλακές από τις ταινίες.
οκ.
Δεν του δίνανε άδεια να πάει στην άρρωστη μάνα του λέει. Ποιος ξέρει τώρα τι μπορεί να έπαιζε στην ψυχή του φτωχοδιαβόλου. Όταν σκότωνε την είχε γραμμένη στα αρχίδια του όμως.