καλα ο Ηρακλης ισως να μην ξεκινησει καν το φετινο πρωταθλημα οπως φαινεται.... :?
επισης απο αρη νομιζω εφυγε ο Περεθ(?) και διαβασα οτι θελει να φυγει και ο παλαθουελος. Ισχύει?
Printable View
καλα ο Ηρακλης ισως να μην ξεκινησει καν το φετινο πρωταθλημα οπως φαινεται.... :?
επισης απο αρη νομιζω εφυγε ο Περεθ(?) και διαβασα οτι θελει να φυγει και ο παλαθουελος. Ισχύει?
RE ENA FOR ME @@ PLANITES ZHTAME FERTE TO EPITELOUS
για περεθ ισχυει και πηραμε ΠΟΛΥ καλυτερο στην θεση του ενω για παλα ειναι μπερδεμενη η φαση.Quote:
Originally Posted by Zoonchild
ENA FOR NA PERPATAEI KAI NA ANOIGEI XARAKWMATA FERTE LEME
Είναι πλέον οριστικό... Ο Ραούλ Μπράβο θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό, με τον Ίβιτς να φέρνει εις πέρας μία ακόμα μετεγγραφική αποστολή
sport24.gr
Κοιταχτε, εμενα ειδικα εδω και δυο χρονια μου φαινονται πολυ αστεια ολα αυτα με το ποδοσφαιρο και τις σκατοομαδες που εχουμε εδω περα... ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΡΥΦΤΗΚΑΤΕ ΦΕΤΟΣ ΠΑΛΙΟΛΑΓΟΙ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΗΖΕΤΕ ΑΠΟ ΙΟΥΛΙΟ ΠΟΥ ΞΕΤΡΥΠΩΝΕΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΗ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ???
Νομιζω οτι στο λεξικο Μπαμπινιωτη αν ψαξεις στο λημμα "δημουτσιαζω" θα βρεις την απαντηση.
σ.σ. Δημουτσιαζω : Λουφαζω, κουρνιαζω κατα τη διαρκεια μεταγραφικης περιοδους που ο αιωνιος αντιπαλος σηκωνει τη μιση Πριμερα ντιβιζιον και γω παιρνω πισω τον Καραγκουνη μπας και μου δωκουν κανα φαουλ στη σεντρα μετα απο 4 πληρεις περιστροφες με αξονα τον εαυτο μου.
Quote:
Originally Posted by Mitsmann
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
"Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Γιώργο Καραγκούνη. Ο διεθνής Έλληνας μέσος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 3 ετών".
Η ανακοίνωση της παρουσίασής του, αναφέρει:
"Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι την Πέμπτη 12 Ιουλίου και ώρα 12.00, στις εγκαταστάσεις της Παιανίας , ο Γιώργος Καραγκούνης θα δώσει Συνέντευξη Τύπου".
Ο "τυπάρας" μια μέρα νωρίτερα (Δευτέρα) είχε δώσει κανονικά το παρόν στην πρώτη προπόνηση του "τριφυλλιού" ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, τονίζοντας στα αποδυτήρια πριν την έναρξη της προπόνησης.
"Θα πάμε πολύ καλά την φετινή χρονιά. Πάμε να τα πάρουμε όλα. Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Είμαστε πολύ καλή ομάδα και θα γίνουμε ακόμη καλύτερη. Είναι πολύ μεγάλο αβαντάζ η Λεωφόρος. Οσοι δεν έχετε αγωνιστεί εκεί θα το διαπιστώσετε" τα λόγια του Καραγκούνη.
επαναφερω ενα παλιοτερο στυλ τοπικ και θρηνω.
"ΜΑΜΑ ΜΟΥ Ο ΓΚΟΥΝΗΣ!!"
epos!! :rofl:Quote:
Originally Posted by Mitsmann
mounakia-τι κι αν πονάω κ αν ύποφέρω κι ας είμαι δέκα μέρες νηστικός,
κοντά σου θα'ρθω θα τα καταφέρω για να φωνάξω ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
κι αν τρώτε ξύλο φλώροι δεν πειράζει,γαμιέται ο παναθηναίκος
πουστηδες είστε αλλα μην σας νοιάζει,εμείς θα σας γαμάμε σύνεχως
Ο Καραγκουνης αποδεικνυει ξανα ποσο ηλιθιος ειναι (αν και υπερτατα συμπαθητικος σε μενα, ισως γι αυτο κιολας).
αυτος ο νηστικος που εγραψε το συνθημα ηταν που καβατζωσε το κινητο του Ταραλιδη?Quote:
Originally Posted by irreligious
μάλιστα... έχουμε και πρωτάθλημα μεταγραφών τώρα.
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ! άντε και στο αντίστοιχο cl.
(υπενθυμίζω ότι την καλύτερη μπάλλα της τελευταίας δεκαετίας την παίξαμε επί 1ης χρονιάς κυράστα με κινήσεις ουσίας κι ενώ οι άλλοι μας έκραζαν)