Amnesiac ΛΑΤΡΕΙΑ Χρόνια καλά και πολλά!!!!
Printable View
Amnesiac ΛΑΤΡΕΙΑ Χρόνια καλά και πολλά!!!!
Drumsick,ρωτα τους απο που αγοραζουν τις μασκες.
χρωματοπωλεια
Internet απο εταιρίες που προμυθευουν εργαστήρια. Δε νομίζω πως μπορεί να παραγγείλει ο κάθε άσχετος.
Ισως να εχω ακρη μεσα απο τη σχολη και να μην ειμαι και τοσο ασχετος οσο νομιζεις.:wink:
ποιο ιντερνετ ρε...πανε σε οποιοδηποτε μαγαζι τυπου πρακτικερ και θα βρεις...εκτος κι αμα η δρυμσικ εννοαει τιποτα μυστηριες
Δεν πήγαινε σε σένα προσωπικά το "άσχετος". Γενικά μιλάω. Θα μάθω απο ποιά εταιρία ψωνίζουν και θα σου πω.
μινμιν, για μυστήριες συζητάμε..
την ξαναειδα...γραψτε λαθος
Amnesiac Xronia polla.Ante kai me to kalo politis Larsas h esto....Farsalon!
Mouxaxaxa!
ΝΑΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΟΥ ΔΩΣΑΝ ΑΔΕΙΑ, ΘΑ ΞΑΝΑΕΡΘΩ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ 10 ΜΕΡΕΣ ΝΑΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΘΑ ΚΑΩ ΟΣΟ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑΙ ΡΕ ΘΕΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ
Ευχαριστώ για τα χρόνια πολλά!! Με συγκινείτε!!
Αυτό το ( 28 ) δίπλα στο νικνέιμ μου δε ξέρω τι είναι, θα νομίζει κανείς βλέποντας το ότι είναι η ηλικία μου :rofl: :rofl:
Α, να ενημερώσω τις ΟΡΔΕΣ των μεταλλικών φιλαρακίων μου που με ψάχνουν στο τηλεφώνο, ότι δεν έχω τηλέφωνο (μου το κλέψαν και περιμένω καινούρια κάρτα)!! Όσοι επιθυμούν να μου ευχηθούν τα καλύτερα, ας στείλουν πιεμ, για να μη νομίζω ότι με ξέχασαν και παρεξηγηθώ.
Ευχαριστώ και πάλι, σας αγαπώ όλους, εκτός από όσους με ξεχάσατε οι οποίοι είστε παλιομουνιά.
Xronia Polla ston apo pano!!!!!!!:-D
ωραίος! αντε καλα καψίματα, εγώ έχω γύρω στισ 26 μέρες υπόλοιπο άδειας λολ. Μέχρι πριν 3 μήνες είχα υπόλοιπο άδειας από το 2007