Επιτέλους αναγνώριση !Quote:
Είμαι στο πάτωμα.Quote:
http://i.imgur.com/oxMvM.png
Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ έχει παράπονα από τον Πρετεντέρη
και :touched:Quote:
Ο υποψήφιος του ΛΑΟΣ θεωρεί ότι ο οικοδεσπότης της Ανατροπής δεν τον άφησε να μιλήσει για το κόμμα του και τις απόψεις του για το πώς θα πάει μπροστά ο τόπος
Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ δίνει την απάντησή του μέσω facebook σε όσους νομίζουν ότι δεν ξέρει καλά τις θέσεις του ΛΑΟΣ και ιδιαίτερα σε αυτούς που σχολίασαν τη δήλωσή του ότι δεν γνωρίζει τον υπεύθυνο οικονομικών του κόμματος του: "Αυτό που έγινε ήταν μια εκπομπή στην οποία επί μια ώρα ο κ.Χαϊκάλης βρισκόταν σε έξαλλη κατάσταση και τσακωνόταν πότε με τον κ. Γιακουμάτο, πότε με τον κ. Παφίλη και πότε με τον κ.Πεταλωτή. Συγγνώμη αλλά έτσι συζήτηση με 9 άτομα δεν μπορούσε να γίνει και κατά τη γνώμη μου ο κ.Πρετεντέρης θα έπρεπε να είχε συντονίσει πολύ καλύτερα την κουβέντα.Εγώ πήγα να συζητήσω και όχι να ακολουθήσω μια τακτική όπως του κ.Χαϊκάλη που πιστεύω ότι κανείς δεν κατάλαβε για ποιό θέμα ακριβώς μιλούσε. Πεταγόταν από το ένα θέμα στο άλλο με αποτέλεσμα να αποσυντονιστεί η όλη συζήτηση.Έχουμε ακόμα δέκα μέρες και θα έχω την ευκαιρία να πω και να τεκμηριώσω τις απόψεις μου.Νάστε καλά".
Quote:
Ψάξαμε να βρούμε οπτικό υλικό από την εκπομπή αλλά δεν τα καταφέραμε.Ακούσαμε όμως ότι η παρουσία του Γιάννη ήταν ανεπανάληπτη και παρακαλούμε το Mega να την επαναλάβει,
Διαβάστε τι έγραψε κάποιος επισκέπτης του φόρουμ electricrequiem.com
"Θα γίνω λίγο γραφικός, αλλά θα πω δυο πράγματα για τον ΠΥΡΙΝΟ ΛΟΓΟ του Γιάννη Παπαμιχαήλ χτες στην ανατροπή. Έκανε τέσσερις παρεμβάσεις: ...