αν δε βιαζεσαι να τη πασαρεις μπορω να τη παρω για το pc του αδερφου μου μεσα στον δεκεμβρη,αλλιως np
Printable View
αν δε βιαζεσαι να τη πασαρεις μπορω να τη παρω για το pc του αδερφου μου μεσα στον δεκεμβρη,αλλιως np
Έ, να μην βγάλουμε και τίποτα? :PQuote:
Originally Posted by munchkin
δοκίμασα δεν γίνεται τπτQuote:
Originally Posted by Abruzzi
δεν είναι γραφτό μου να παίξω αυτό το παιχνίδι
κρίμας
βσκ έχουμε κάνα στανταρ site για αυτά τα πράμματα?
μέχρι τώρα ψάχνω χύμα μέσω γκουγκλε
WBRB ενδιαφερομαι. για πες...
βγηκε το gta 4 για pc;το εχει δει κανεις σε κανα μαγαζι;
Leakαρε, τώρα αν βγήκε δεν ξέρω
λεω να το αγορασω για το online...για λικ γουορεζbb παντως δε βλεπω τπτ
http://www.personalfirewall.comodo.com/ ... ewall.html
δωρεαν internet security suite απο comodo
Good Son
ήρθε ο καιρός να με δώσεις το τροφοδοτικό σου!!!
εχει καταφερει κανεις να κανει το gta4 με κρακ για pc να τρεξει;μου χει σπασει τα νευρα...ασε που διαβαζω οτι δεν υπαρχει ακομα pc για να το παιξει high...μαλλον θα το παρω σε ps3 να βρω την υγεια μου
ωρέ
κατέβασα ένα rar. το οποίο πάω να το κάμω extract και μου βγάνει στο τέλος ειδοποίηση ότι cannot copy file,cannot read from the source file or disk.
όταν όμως κάνω διπλό κλικ στα αρχεία τα παίζει στο winamp.και όταν πάω να τα σύρω ένα-ένα πάλι η ίδια αρχιδιά.
τι έχουμε εδώ?
Ti arxeia einai ayta kai ta paizei to winamp?
Isos einai corrupted kai complarei sthn antigrafh. H anaparagogh mporei na ginetai mexri kapoio shmeio, opou einai kalo to arxeio. Ta paizei apo thn arxh os to telos?
Dokimase na ta kaneis extract liga liga kai meta ena ena, gia na deis poio arxeio prokalei to provlhma.
MPEG Layer 3 Audio File
κανονικότατα τα παίζει όλα από την αρχή ως το τέλος και μου δείχνει και τις φωτογραφίες που έχει μέσαα ο φάκελος.
γουατ δε φακ?
PWNED!
Extract ena ena kai ksexna to provlhmatiko arxeio.