Tώρα ο ρεήζορ σε φάση όντως κανονίζει χαμό με τον Σκαλάνι από νετ; Δε πάει καλά ο κόσμος, ε
Πάνκη :D
Printable View
Tώρα ο ρεήζορ σε φάση όντως κανονίζει χαμό με τον Σκαλάνι από νετ; Δε πάει καλά ο κόσμος, ε
Πάνκη :D
san vlakas pou eimai,na rwthsw pws ksekinhse to skhniko h mpa?
δεν ανοίγουμε ένα τόπικ όπου θα μπορεί όποιος θέλει να κανονίσει τέτοια σκηνικά, για να μπορούν και οι υπόλοιποι να διαβάζουν τα κουτσομπολιά άνετα και χωρίς άσχετα ποστς ενδιάμεσα? παρακαλώ οι μοντς να επιληφθούν επί του θέματος :P
Θα ειμουν υπερ σου αν δεν υπηρχε ο μαγικος αριθμος ER που ειναι κλασμα της ταξεως του 1/34500629088 οπου 34500629088 οι απειλες για ξυλο, γδαρσιμο, μαχαιρωμα, φαλτσετα, πεταλουδες, νουντσακισμους, που εχουν ποσταριστει κατα καιρους και 1 η μονη κινηση βιας που εγινε πραγματικοτητα. Φημολογειται δε, οτι η κινηση αυτη ηταν κατα λαθος αγκωνια του χρηστη Virus στο πλευρο μου, στο παλιο Τζασμιν.
εγω προσωπικα τις τελευταιες 6 βδομαδες εχω εισπραξει δυο απειλες για μηνυση και κατι για ξυλα για να λεω καλως ηλθες στους νεους γιουζερς και οχι αντε γαμησου, αν εχουν μπλογκ με γατουλες.
το πολύ παλιό φόρουμ του 1055 ροκ είχε επιληφθεί του θέματος με ειδικό τόπικ με τον εμπνευσμένο τίτλο Lord of the rings, όπου rings το ριγκ εννοείται.
αχαχαχα ελιωσα απ το γελιο!!!! Εμπνευσμενο!
Γαμω το σπιτι τους γαμω. Αποφασισαν 2 εξεταστικες Σεπτεμβρη απο 27-8 μεχρι 15-10. Και θα δινω μεχρι 13 Ιουλιου(εδω και 2 μηνες...) .
Το σπιτι τους. Γαμω. Μπουρδελοσχολη.
τουλαχιστον το πτυχιο σου θα εχει αξια :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
Που αυτο?γιατι και εδω(χανια) τα ιδια σκατα θα εχουμε...εξεταστικη τελειωνει την επομενη εβδομαδα...και κατα τις 20-30 αυγουστου θα ξεκινησουμε τη διπλη του σεπτεμβριουQuote:
Originally Posted by animae
Φυσικο Αθηνας, το σπιτι τους γαμω. Καλο μας κουραγιο γιατι δεν μας βλεπω καλα μεχρι να τελειωσουν ολες οι εξαταστικες.(μην νομιζεις οτι η εξεταστικη τελειωνει 13ιουλιου που τελειωνω εγω...19 μου φαινεται τελειωνει :shock: )
αχαχαχαχα Φυσικο Αθηνας. Αλλος ενας ταλαιπωρος βρηκε το δρομο του για εδω..
animae είσαι ο animae που γράφεις και στο forum του τρικαλινού και έλεγες πως οι satyricon είναι φλώροι;;;;
δν πάτε καλά εκεί πάνω ε.Quote:
Originally Posted by carheart
ωχ μυριζομαι τσαμπουκα!
Mα ειναι... :lol: :lol:Quote:
Originally Posted by carheart
Ποιος εισαι συ στον Τρικαλινο?