ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Printable View
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ναι ρε συ γι'αυτό το είπε
ερχόμαστε κει σε παίρνουμε κ γυρνάμε θεσνίκη
στο γνωστο σημειο για μπουγατσες&μετα ξυλο στον λιγο
Razor flwre prosexe mono opws tha pairneis fora mh se petyxei kanas PAOKTZHS. Tsou.
Swollen fortwse to batmobil re, pame na ksefygoume.
DIE HARD 4.0
:twisted: :twisted: :twisted:
Quote:
Originally Posted by Atheist
καλά τι ρεζιλίκι χθες στο αντιρατσιστικό: στο χώρο τον συναυλιών με grover & Deus ex.. κολυμπούσαμε στο σκουπίδι. Ο κάθε κάγκουρας/καγκούρισα έπινε τη μπύρα του και πετούσε κάτω στο γκαζόν το μπουκάλι ή το κουτάκι. Ξεφτίλα! :evil:
Ρέηζορ όταν με το καλό ανέβω ξανά Θεσσαλονίκη (γιατί θα γίνει κι αυτό κάποια στιγμή) θα φας τις μάπες που πρέπει. Μέχρι τότε ελπίζω να σ' έχουν πετύχει τίποτα παοκτσάκια να πάει το κλωτσίδι σύννεφο, σιχαμένο σκουλήκι. Τζάμπα μάγκα του φόρουμ.
Υ.Γ. Αν έχεις φάει μπαν μέχρι τότε, που το βλέπω πολύ πιθανό γιατί είσαι ο πλέον μαλάκας χρήστης, μην τρέφεις αυταπάτες. Θα σε βρω όπως και να 'χει.
ε αντιρατσιστικό ήταν όχι οικολογικό! εγώ ήπια τις μπυρίτσες μου (που πέταξα στα σκουπίδια) ινδικές που εμφιαλώνονται Βέλγιο.. έγινα κόκκαλο κι έφυγα πριν τους γκρόβερ, αν και είχα υποστεί και τις προηγούμενες μπάντες! καντιρού έκανα ένα γύρο αλλά δεν σε βρήκαQuote:
Originally Posted by Candiru
:D :D :D
ελα στειλε κανενα πμ να γλεντησουμε
εντιτ:οποτε γουσταρω δινω τηλεφωνο περναω απο super3 χαριλαου απογευματακι να τα βρω σαν πολιτισμενος ανθρωπος και μετα ξαναγυρναω σπιτι μου να ποσταρω στο ER.
Ετσι λύνουν τις διαφορες τους οι πραγματικοι αντρες!Αμε
The newest registered user is AlwaysHornyPlataniasIOSQuote:
Originally Posted by solution_AK-47
...
η διαχείριση των σκουπιδιών είναι πάντα από τις προτεραιότητές του. Απλώς επιβαρύνονται οι εθελοντές και με το καθάρισμα, εκτός από όλο αυτό το στήσιμο.Quote:
Originally Posted by Pinatero
Γενικά την ώρα των συναυλιών ήμουν σε πολύ κοντινό οικολογικο σταντ, σε αυτό του κέντρου περίθαλψης άγριων ζώων.
razor kataferes pali kai egines agaphtos. :D vlepw pali o kosmos sou se thelei anaskela :D
lab esy min aneveis voulgaria,tha se perimenoun edw rwsaki pou sas agapoun poli esas tous romina powers+al bano=felicita.
sta ellinika?