μουαχαχαχα, τυχερό το αδέρφι σου :D
Printable View
μουαχαχαχα, τυχερό το αδέρφι σου :D
ναι...
αλλά εσύ που το βασίζεις? :P
στο γεγονός πως όταν θα είναι στην ηλικία που είσαι εσύ τώρα, θα τα τρώει κι από τους γονείς κι από σένα =ρ
κάπως έτσι λοιπόν θα είναι το μέλον του αδερφού μου :)
Λοιπόν.
Υπάρχει το εξής μείζον θέμα:
Έχω έναν ανεμιστήρα. Ωραία? Ωραία.
Επίσης ωραία έχω και ένα ψεκαστήρι νερού, σαν αυτά που έχουν στα κομμωτήρια.
Υπάρχει κίνδυνος ηλεκτροπληξίας or smth, όταν ψεκάζω νερό στον ανεμιστήρα (ωστέ αυτό να έρθει πάνω μου και να δροσιστώ), όταν αυτός βρίσκεται σε λειτουργία?
Ρωτάω, επειδή προέκυψε ένας καυγάς, εξ' αιτίας αυτού.
να αφήσεις τις μαλακίες και να πάρεις ένα αρκούδι
σε τιμές ξεφτίλα βρίσκεις μέχρι και στα super market
Και όταν μετά από 2 (με το καλό) χρόνια τελειώσω τις σπουδές, θα το αφήσω αμανάτι στον επόμενο ενοικιαστή?
για τον ιδιο λογο ελιωνα στη ζεστη στη πατρα πριν μια βδομαδα
τι να πω,προσωπικα θα ελεγα χαλαλι
den 3erw epi tou sugkekrimenou , pantws otan exei polu ugrasia sthn atmosfaira einai epikinduno na metadw8ei to reuma(eidika otan prokeitai gia ai8rioi pinakes paroxhs ktl ktl).twra me to psekastirh???den 3erw.Quote:
Originally Posted by zihuatanejo
Μην είσαστε κουτοί, ο ανεμιστήρας φυσάει απο την αντίθετη μεριά το σπρέυ νερού. Απλά θα ψεκάζεις το σώμα σου και θα έχεις τον ανεμιστήρα σε απόσταση ασφαλείας. Δούλεψε για 2 χρόνια στην Κυψέλη. :P
να καψεις τον ανεμιστήρα, παίζει. Να γίνει βραχυκύκλωμα και να ρίξεις καμμια ασφάλεια, παίζει. Να πάθεις ηλεκτροπληξία, δεν παίζει εκτός αν κρατάς τον ανεμιστήρα από μεταλλικο του σημείο τη στιγμή που θα γίνει το βραχυκύκλωμα, δηλαδή οκ έλεος...Τώρα μεταφορά ρεύματος εναερίως από την υγρασία που δημιουργείς εσύ με το ψεκαστήρι, νταξ, μου θυμίζει μια θεωρία στη φυσική ότι όταν πετάς μια μπάλα σε ένα τοίχο υπάρχει μία πιθανότητα να διαπεράσει τον τοιχο και να μείνουν και οι δύο ύλες ανέπαφες.....
Αλλά είναι μηχάνημα που διαρρέεται από ηλεκτρικό ρεύμα ρε, μη ρίχνεις νερό...
Μέρες κ.λ.π.
Είμαι μουντρούχαλος... Πάω να δώσω μάθημα..... Γαμωτημπουτάνα μου....
Ελπίζω η θερμοκρασία να μην ανέβει πριν βγώ από την αίθουσα....
εγω παντως περσι το καλοκαιρι ελιωσα στην αθηνα χωρις αρκουδα και ανεμιστηραQuote:
Originally Posted by distortionofperception
Εξέταση Σάββατο? :(
Ακουω το Stranger in a strange land, και σας πηδα.