Μήπως περιλαμβάνει και το φάκελο Οι εικόνες μου?
(στο πάνω μέρος του παραθύρου, στα αγγλικά 7 που έχω λέει Includes: 2 locations. Από εκεί)
Printable View
Μήπως περιλαμβάνει και το φάκελο Οι εικόνες μου?
(στο πάνω μέρος του παραθύρου, στα αγγλικά 7 που έχω λέει Includes: 2 locations. Από εκεί)
η φωνη της gladOS δουλευει λεει και σε αλλο τιτλο της valve περαν του dlc για το portal 2.hl3 ή τσαμπα χαιρομαι;
Τσάμπα χαίρεσαι ιμο.
Γενικά είναι valve voice actor και έχει δουλέψει λίγο πολύ σε όλα. Στο TF2 είναι η Announcer/Administrator, στο Portal είναι η GladOS, στο HL2 είναι η Combine Overwatch κτλ κτλ. Μπορεί δηλαδή απλά να κάνει τίποτα φωνές στο DotA 2 που θα δούμε στο Gamescom. Trivia: Ο άντρας της είναι ο Sniper του TF2.
για τσέκαρε εδώ http://www.question-defense.com/2010...-save-location
για πειτε κανα καλο προγραμμα για σελιδοποιηση(τοπικη εφημεριδα) και ποσο ευκολο ειναι να προσαρμοστεις σαν αρχαριος αν γνωριζετε.
δεν έχουμε ανάγκη καινούριες εφημερίδες , αλλά καινούρια μυαλά
...πιστεύω να βοήθησα
Κατά την γνώμη μου, το καλύτερο είναι το Adobe InDesign και με αυτό θα έχεις και τους λιγότερους μπελάδες στην εκτύπωση, καθώς και καλύτερο workflow αν το συνδυάσεις με άλλα εργαλεία της Adobe. Στα αρνητικά το υψηλό κόστος. Από εκεί και πέρα, φθηνότερη επαγγελματική λύση είναι το QuarkXpress, κι ακόμη φθηνότερα, αλλά με περιορισμένες δυνατότητες (βεβαίως, για αυτό που θες μπορεί να κάνει μια χαρά) τα Microsoft Publisher και Serif PagePlus.
thanks.δεν ειναι καινουργια εφημεριδα και με την εκτυπωση κτλ ασχολουνται αλλοι,οποτε με απασχολει μονο το θεμα της σελιδοποιησης.
απο οσα ανεφερες ποιο θεωρεις περισσοτερο user friendly;
η μάνα μου χρησιμοποιεί QuarkXpress.
η μάνα μου είναι όπως οι περισσότερες μανάδες στα 50+ τους, ξέρει να ρίχνει πασιέντζες και να ψιλομπαίνει στο ίντερνε. το χρησιμοποιεί χρόνια κι έχει εξοικειωθεί βέβαια οπότε δεν ξέρω αν όντως είναι το πιο user friendly, αλλά ας συνεισφέρω κι εγώ.
Και υπάρχει και το Scribus για open source & δωρεάν.
Μάλλον το Serif Pageplus έχει το μικρότερο learning curve, και νομίζω είναι και το φθηνότερο από όσα σου πρότεινα. Από εκεί και πέρα, η άποψη μου είναι ότι αξίζει πολύ περισσότερο να μάθει κανείς να χρησιμοποιεί το InDesign, που έχει καλύτερο workflow και βολεύει πάρα πολύ, εφόσον όμως καθήσει κανείς να το μάθει.
Το Scribus είναι πάρα πολύ καλό, αλλά είναι και τρομερά δύσχρηστο.
Adobe InDesign CS4 ή CS5 είναι η μόνη απάντηση. Το Scribus, όχι, δεν είναι καλό. Το QuarkXPress είναι αλλά όχι ανώτερο των εκδόσεων που είπα και η λογική του παραπέμπει ακριβώς σε γραφίστα 50 χρονών που το έμαθε γύρω στα μέσα του 90 και δεν χρειάστηκε να μάθει ποτέ κάτι άλλο. Το InDesign ακολουθεί χοντρικά την λογική ενός προγράμματος Adobe, με την έννοια ότι αν ψάχνεις κάτι ξέρεις που περίπου θα κοιτάξεις πρώτα. Σε κάθε περίπτωση μπορεί να μη χρειαστεί να το μάθεις, αγοράζεις ή βρίσκεις ένα έτοιμο template εφημερίδας και στήνεις πάνω του.
edit: Η αλήθεια είναι ότι η σωστή απάντηση στην ερώτηση είναι: Πληρώστε έναν καλό επαγγελματία να κάνει τη δουλειά.
όχι μάνες.
Να, πληρώστε τη mana_funishment :!:
One lucky SOB that preorders Space Marine will win this:
http://i.imgur.com/vgjdW.jpg
GoT σπαθιά και αρχιδιές :P
http://www.youtube.com/watch?v=I-dCkEa4rGU
το μέλλον του gaming :!:
:touched:
εγώ πάντως μπριζώθηκα πάλι ... αλλά αντέχω και κρατάω γερά
λολ, θα ανακοινωθεί λέει νέο Counter-Strike σήμερα ή αύριο.
αθανατο 1.6
ε βασικα με τοσο κοσμο να παιζει ακομα 1.6 και css δεν μου κανει και πολυ εντυπωση.περιμενα οτι θα γινοταν κατι τετοιο πολυ νωριτερα tbh.
Τώρα τελευταία όμως έπεσε η δημοτικότητα σε e-sport tourneys. Λένε πως το καινούριο βασίζεται σε 5vs5 e-sport format, που είναι το ίδιο με το τωρινό Halo/Blops που χρησιμοποιούν στα τουρνουά. Επίσης ακούγεται για τελείως νέο πράγμα: Νέο updated source engine και διαφορετικό feeling από 1.6 και CSource.
Κοίτα να δεις που ίσως να είναι και ενδιαφέρον.
[μεταλλοπατέρας] Τι 1.6 λέει ο σπόρος μωρέ; Το αργότερο Beta 7.1 με 56αρι μοντεμ να κανει τσσσφσφφ είμαστε και αν. [/μεταλλοπατέρας]
Ωπα ρε μεταλλοπατερα.
http://firepic.org/images/2011-06/ka...rpim6ezkpx.jpg
Ελληνικό FMV adventure λέει και όπου διαβάζω λένε καλά λόγια. Θα το χα πάρει ήδη αν δεν περίμενα ήδη άλλο FMV adventure.
To έχει δει κανείς? Αξίζει?
edit:
Θυμίζει Tex Murphy χωρίς τον σκατένιο χειρισμό. I'm sold!
αυτά είναι! φρικτό voice acting βέβαια (και ούτε καν συγχρονισμένο σωστά με το video!) και γενικά τίγκα καλτιά, αλλά φαίνεται να παίζεται ευχάριστα. Καλά εγώ δε θα το παίξω αλλά με την "μπράβο στα παιδιά" έννοια (το πρόβλημα με τα fmv είναι ότι εάν η "ταινία" είναι σκατά δε σε βάζει στην ατμόσφαιρα, δηλαδή τα tex murphy/gabriel knight είχανε ηθοποιούς κανονικούς)
ποιο άλλο fmv περιμένεις?
Παρήγγειλα πριν μερικές μέρες το Darkstar το οποίο ήθελα καιρό να παίξω. Scifi + FMV == love!
To Conspiracies από θέμα gameplay φαίνεται ωραίο, το voice acting είναι λίγο meh αλλά διάβασα ότι κανονικά έχει ελληνικές φωνές και το αγγλικό είναι dub. Δεν έχω βρει πουθενά κάποιο video με ελληνικό audio να δω τι παίζει βέβαια. Αλλά όπως και να έχει είναι αξιοσημείωτο που μια ελληνική εταιρία βγάζει FVM adventures εν έτη 2011 μιας και το κόστος παραγωγής είναι μεγάλο και δεν είναι τυχαίο ότι μετά τα μέσα 90s-2000 έχουν βγει ελάχιστα καθώς είναι μάλλον οικονομική αυτοκτονία, ειδικά για μικρές εταιρίες.
Παρόλα αυτά, το Conspiracies μου βγάζει αυτή την αστεία (και cheesy) ατμόσφαιρα που είχαν και τα Τex Murphy και θέλω να το τσεκάρω κάποια στιγμή καθότι μεγάλος φαν. Ε και να στηρίξουμε και τη φάση...
πλάκα φαίνεται να έχει το Darkstar, 1-2 επίπεδα πάνω μάλλον από το ελληνικό, οπότε μιλάμε για ημι-καλτιά σε αυτή την περίπτωση. Μάλλον δε θα ξαναδούμε τα παλιά μεγαλεία στο είδος!
Πω θυμάμαι ρηβιου τσουρινάκη το 2003 για παιχνίδι ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ. Καλτ στιγμές.
Καθε ριβιου Τσουρινακη που δεν εχει αναφορα στο Ριβεν αποκτα αυτοματα καλτ στατους.
price drop ps3 στα 249€ και psp στα 99€ ε
Xenoblade_Chronicles_PAL_WII-ABSTRAKT
6 και κατι gb στο σκληρο installed.Τσεκαρετε οι των jrpgs , παιζει και dolphin.50 ωρες main story λεει, καλυτερο jrpg της γενιας κλπ hype.
Για όσους δεν έχουν ακολουθήσει την ιστορία, ο Νοtch ανακοίνωσε το νέο του παιχνίδι ονόματι Scrolls και στα καπάκια η Bethesda του στέλνει δικαστές και δικηγόρους γιατί λέει ότι το όνομα μοιάζει με το Elder Scrolls, copyright infrigement και τα ρέστα.
O Notch στα καπάκια προτείνει να λύσουν τις διαφορές τους αντρικά. Διαλέγει κάθε εταιρία 3 άτομα και μια πίστα από Quake 3. 2 ματσάκια and the winner takes all. Σιγά μην γίνει ποτέ βέβαια...
Paizei kanonika me classic controler.
O notch einai o 8eos epi ths ghs.
Για trademark infringement και δεν έχουν και εντελώς άδικο, τα ονόματα είναι πολύ κοντά.
Υ.Γ. Έχει ξαναποσταριστεί, αλλά γαι όποιον δεν το έχει δει, αξίζει το one-on-one interview μεταξύ Notch και Todd Howard (Bethesda).
Nαι και με τα 2 παιζει.Στο wii το τσεκαρα με wiimote+nunchuck και ειναι αρκετα ευκολο.Μαλλον λογω διαρκειας ομως με classic θα το παιξω.Στο dolphin παιζει κατευθειαν με keyb/mouse.Το wiimote δεν εχω ασχοληθει να το κανω να δουλεψει στο pc.Γινεται παντως.Ειχα προσπαθησει να κανω map το ds3 αντι του wiimote στο dolphin, αλλα δεν δουλεψε.Εχει παραπανω λειτουργιες το wiimote.Στα gamecube games παντως παιζει αψογα το pad.Aυτες τις μερες περασα και 360 controller με usb dongle και δουλευει κι αυτο.